Hej på er!

Jag heter Moa och är snart 15år. Jag är en av "ägarna" av denna bloggen. Jag bor i en liten by som ligger i Skåne.
Mitt liv består av hyfsat mycket plugg, mina vänner är en stor del av mitt liv och såklart min familj. Jag går i åttan och har väl ganska bra betyg, medel kan man väl säga. Jag är ganska målmedveten när det gäller vissa saker i livet. Jag vet inte direkt vad jag vill jobba med men gymnasievalet står mellan barn & fritid eller samhällskunskap. Jag funderar på att först gå samhäll med inrikting beteende och sedan studera vidare till något med barn då jag älskar att vara med barn, men det hinner ändra sig många gånger innan det är dags att välja.

Min familj består av mamma, pappa, en syster och två bröder. Min ena bror har två barn, flickan fyller 7 i år och pojken fyller 2. Alla syskonen är äldre mig vilket jag tycker är skönt, de alla har körkort så de kan ju köra mig vart jag vill, nästan. Jag är lyckligt lottad av att ha dessa i min familj, de alla är stora inspirationskällor och jag älskar dem. Jag är verkligen en djurmänniska och har haft djur så länge jag kan minnas.

Mitt intresse för smink är STORT! Jag älskar allt som har med skönhet att göra och jag har lite väl mycket smink, man kan säga att jag har ett litet beroende,hehe. Jag kommer faktiskt försöka lägga upp skönhets relaterande inlägg.

Jag kommer även att ha med bilder i de andra blogginläggen då jag själv tycker att det blir mer intresserande!

Xoxo//Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi har faktiskt varit lite dåliga på att uppdatera, vingar har inte gjort det på nån månad, man ska inte skulle på saker men idag gör jag det.
Jag har tänkt många ggr att göra ett inlägg men ngt har alltid kommit emellan. Dessutom har vi haft köttet mkt prov, läxor och test de senaste två veckorna.
Ska försöka uppdatera oftare// M💕

Likes

Comments

​Idag hade jag tänkt att skriva om min födelsedag som var den 28/6.

jag gick upp vid typ 08:30 och då fick jag presenter av mamma och min syster. av dem fick jag lite smink, några sminkborstar, ett bidrag av mamma som jag kunde shoppa vad jag ville för och jag fick 700kr av min syster. Vid 10 tiden åkte vi till Väla och då fick jag mitt bidrag av mamma som va 1000kr. jag handlade upp för 700 kr. Vid 16.00 tiden åkte vi hem och typ 15min efter att vi hade kommit hem så kom pappa hem och då gav han mig en present och det var en AirBoard.

30min efter det så åkte jag och mamma och mi syster till Häljarps pizzeria och köpte pizza, på vägen hem så hämtade vi min  mormor och sen är vi hade kommit hem så kom min bror med familj. när vi hade ätit så åkte jag min AirBoard och det gick bra, lite svårt i början men man lärde sig snabbt.

sen har jag haft kalas och då fick jag typ bara pengar och så fick jag en skrubb från Rituals, ett nagellack och en body mist från VS.

Jag har inte räknat ihop pengarna än men jag ska göra det snart innan jag handlar upp dem ;)

Det var allt för mig denna gång men vi hörs snart

//M

Likes

Comments

Sorry för att det inte har skrivits ngt inlägg men jag har helt glömt bort det och jag har inte haft riktigt tid heller! Vi ska försöka att lägga upp två inlägg i veckan men det kommer kanske bara ett inlägg i veckan, vem vet?

I förra inlägget av mig så skrev jag ju om vi får 10läsare (vi fick 36) på det inlägget så ska jag skriva vad jag önskar mig i födelsedagspresent, men jag skriver ist jag vad jag får/fick. Fast självklart så skriver jag det efter jag har fyllt år! (Jag fyller år den 28 juni) //M💘

Likes

Comments

Idag är det skolavslutning och vi slutar 11:00 (Yes!!)
När jag ska köpa kläder inför avslutningen så varje år ställs samma fråga "Vad ska jag ha på mig?"
Jag kan sitta länge och fundera på vad jag ska ha på mig, om jag ska ha klänning eller byxor på avslutningen men detta året blev det byxor/jeans istället för klänning.
Är det bara jag som har problem med att hitta det jag vill ha och oftast är jag ute i sista sekund.

Men detta blev resultatet av det jag har köpt (bilder ⬇️)
En blus från MQ
Jeans från Gina Tricot
Skor från Din Sko
Och om det blir kallt så ska jag ha en kofta och jag har även fixat naglarna

/E

Likes

Comments

Snart sommarlov, wihoo!
Idag är det torsdag och vi har en chilldag på skolan idag. Vissa mentorsgrupper ska ha 5-kamp. Vi får även ha med godis, wiie! Aja, nu till sommarlovet.
Vi får sommarlov på tisdag och jag ska ha på mig en ljusrosa klänning från bikbok (bild ⬇️) och ett par svarta klackar (bild ⬇️). Efter ska jag hem och byta om och sedan ska jag och två kompisar nog åka till ett köpcentrum i närheten, efter det ska vi nog bada hemma hos mig (om vi har fixat poolen) och sen ska vi nog ha lite tjejkväll. Jag fyller ju också år på sommarlovet, och om vi får 10 läsare på detta inlägget så ska jag göra ett inlägg där det står vad jag önskar mig.
/M💯

Likes

Comments

Vi är två tjejer som har startat en blogg! På vår blogg kommer vi att lägga ut saker om livet, skönhet och mycket mer...

Vissa inlägg kommer att vara från E och vissa inlägg kommer att vara från M, vi kommer att lägga ut ett inlägg var i veckan.

Lite fakta om oss: Vi är bästa vänner och vi träffades för ett år sedan.
Vi båda gillar/älskar hästar så det kommer förmodligen nått om hästar oxå. Vi älskar choklad och vi gillar lila.

Likes

Comments