Jaha..nu är det 2016, känns som vilken dag som helst. Inget annorlunda förutom att 98% av alla my stories på snapchat är bombade med "Gott nytt år bilder". Nu när jag tittar ut genom fönstret är det dimma och kallt, bra början på året 😅 Tycker ni inte?

Började året med en nyttig och onyttig frukost, ni förstår så fort ni har tittat på bilden. Dock ska jag bli vegetarian från och med idag, fast fisk en gång i veckan är nödvändigt/skaldjur. Vilket jag började 2016 med.

Hoppas ni får en trevlig första dag på året!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år allihop! Kan ni fatta att det snart är 2016? Trots allt negativt detta året har det också funnits otroligt fantastiska ögonblick som jag kommer bära på resten av mitt liv. Är det inte underbart?

Just nu sitter mina hundar och hyperventilerar av allt smällande, stackarna! De gömmer sig även under sängar och bord. Räcker det inte att ha raketer klockan 00.00-01.00? Varför måste de smälla en vecka innan och en vecka efter? Jaja, har skrivit på olika slags stöd grupper till att minska raket-skjutandet. Vi får se i framtiden!

Gott nytt år!

Likes

Comments