View tracker

Tjeeena! Hur mår ni? Själv mår jag ganska bra.
Var i Vetlanda i måndags och fixade mina naglar, och dom blev verkligen skit fina, men dom blev ganska långa tycker jag haha! Men sen när jag kom hem fick jag ett par nya skor utav min morbrors tjej, de va ett par Adidas
✌🏽️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Heeeej👋🏾 äntligen är jag hemma igen, så skönt! Men kom hem väldigt sent, kom hem halv 9.... eftersom tåget som jag åkte "snälltåg" va väldigt försenat redan i Lund och fick stå stilla i typ 1 timme och 40 min.... så jag kom hem ganska sent😑 men iallafall så har jag gjort lite annorlunda i köket, fick nya tavlor utav moster, så jag hängde upp dom😜 och det blev verkligen jätte bra, eller vad tycker ni? 😜

  • 19 readers

Likes

Comments

View tracker

God dagens, idag är det söndag och det innebär att jag snart åker hem till Nässjö igen.... men men glömde tyvärr blogga igår, hade fullt upp hela dagen! Men iallafall stack jag o mormor och moster & kusiner till emporia för att kolla lite i affärer och sen så kom kissie och skulle signera sin bok, så jag köpte hennes bok och hon signerade den. Träffade henne dock förra helgen i Stockholm (mässa), så jag frågade om hon kände igen mig från Stockholms mässan och de gjorde hon hehe 😆 men de va väldigt mysigt på emporia igår! Sen stack jag in till Landskrona för att sova över hos min kompisar vilket va skit kul!

  • 20 readers

Likes

Comments

  • 25 readers

Likes

Comments

God kväll, har precis kommit ut ut duschen, har packat och packat, ska nämligen till Skåne imorgon. Så måste försöka hinna packa de mesta idag iallafall.
Men idag var jag hos min morbror och hans tjej, sov dock över där till idag. Men iallafall så klädde vi julgranen idag, vilket var jätte mysigt, de kändes verkligen som att julen börjar närma sig på riktigt. De är alltså bara 24 dagar kvar till jul! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Men iallafall så klädde vi julgranen, käkade mat och bara hade det trevligt!

  • 24 readers

Likes

Comments

Åhhh! Har haft studiedag idag, vilket verkligen behövdes, är så skoltrött så vill bara gå och lägga mig och inte vakna upp.... haha nämen Gud vad jag är negativ.... de är ju bara 3 veckor kvar nu innan det är jullov 🙏🏽 nä men va i Sävsjö idag och träffade kompisar och min bror! Känns så jobbigt när man inte bor med sin bror mer. Ingen kan komma o väcka mig på morgonen och ingen lillebror som kommer in i mitt rum och håller mig sällskap i flera timmar😭😭 känns så jobbigt!
Men men träffar han minst 1 gång i veckan iallafall!
Nä nu ska jag snart gå och lägga, börjar halv 9 imorgon...
😜

  • 30 readers

Likes

Comments

Åhh har äntligen satt mig ner i soffan med en smoothie och kollar på Beck. Har varit i Jönköping idag med min morbror och hans tjej, va på Ikea och Jysk, de skulle köpa garderober, men de fick dom inte med sig hem.... men de va väldigt mysigt att spendera lite tid med dom. Imorgon är det måndag och ska ha prov på klippning, så hoppas att jag klarar det iallafall!

  • 43 readers

Likes

Comments

God dagens, hur mår ni? Själv mår jag ganska bra. Va med min kompis idag i stan, hon skulle handla någon tröja eller något men hon hittade såklart ingen tröja.... ikväll känns det helt dött... haha sitter hemma idag och kollar film, köpte hem pizza innan. Och de va sååå gott hahah. Men imorgon tror jag att det blir Jönköping en sväng. Ska antagligen dit med min kompis eftersom det är julskyltning inne inne i stan så ska vi bara gå rundor o kolla lite! Men vi hörs imorgon 💋

  • 42 readers

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni? Själv mår jag skit bra, är bara lite trött men vad gör de liksom hehe.
Hos oss familjen Nilsson/Persson så är det städnings dags som alltid brukar vara på söndagar, där vi stor städar hela lägenheten! Och då har jag städat mitt rum + toaletten och min hall, plus så har jag fixat lite finare i hallen eftersom de va ganska tomt.

  • 240 readers

Likes

Comments