Morphe

En af de bedste øjenskyggepaletter jeg ejer, er denne fra Morphe i samarbejde med youtuberen Kathleen Lights. Jeg ejer ikke særlig mange øjenskygger - er ikke helt fortrolig med dem endnu, haha. Jeg er nok mere til blush :)

Denne palette er jeg dog utrolig glad for at jeg gik fat i inden at den blev totalt udsolgt hos Morphe. Jeg har bestilt den fra deres egen hjemmeside og der kom told oven i. Jeg regner altid med at der kommer told oven i, når man køber udenfor EU. Hvis den ikke bliver taget i tolden, er det selvfølgelig bare luksus, men bedre at være på den sikre side :)

Farverne er utrolig flotte og man kan lave utrolig mange looks med den. Øjenskyggerne er også utrolig pigmenteret og har ikke oplevet nogen problemer med Morphe. Jeg har hørt om flere der er utilfreds med deres 'almindelige' paletter og de ikke er så nemme og blende. Dette problem har jeg dog ikke oplevet med denne palette.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mac Cosmetics

Seriøst det er mine favoritter lige nu. Jeg er virkelig glad for begge dele og har stort set altid en god 'makeup dag' når jeg har det her på samtidig. Jeg købte en del makeup fra Kiko Milano da vi var på ferie i Berlin. Jeg er seriøst ked af det over, at vi ikke har det mærke hjemme i Danmark. De har virkelig mange sager og tilmed til billige penge. Heldigvis så kan man bestille online og der har de hele deres kollektion online. Blush/bronzer kompakt er bare så lækker og pæn på huden, man skal dog bare lige være varsom med ikke og bruge alt for meget, da man hurtig kan komme til at ligne en diskokugle. Den er virkelig pigmenteret. Highlighteren er fra MAC - i 'double gleam'. Jeg har fire stk. Alle dem de lancerede sidste år op til jul. De udsolgt i lang tid, men jeg er utrolig glad for at jeg har fået fingerne i. Jeg vil gerne flere! MAC laver bare noget lækkert makeup.

Likes

Comments

The Body Shop

I dag skal vi kigge lidt nærmere på The Body Shop makeup. Jeg har længe fået anbefalet deres Honey Bronzer fordi de skulle være rigtig gode og ikke specielt dyr. Jeg gav 125 kr for den og det synes jeg ikke er dyrt, når man bare tænker på hvad de andre 'drugstore' mærker tager for deres makeup.

Den er mat og utrolig blød. Den føles virkelig nem og arbejde med når man putter den på. Det er faktisk ikke særlig lang tid siden jeg begyndte og gå med bronzer for alvor. Jeg har altid været lidt bange for det, fordi det hurtigt kan se lidt for 'muddert' ud når man er meget lys som mig. Men det er virkelig god og ligger meget naturligt. Man kan selvfølgelig også bygge den op, så den bliver mere intens - det har jeg dog ikke helt behov for endnu.

Likes

Comments

H&M Beauty

I dag skal vi kigge lidt på H&M's makeuplinie - som jeg faktisk er ret positivt overrasket over. Jeg har egentlig aldrig tænkt på, at H&M kunne lave fantastisk makeup, men der er faktisk en del 'hidden gems' i deres makeup. Og i dag er det så deres blushes vi skal snakke lidt om.

Jeg har to stk, men vil gerne have flere, haha. Jeg købte dem da jeg var i Malmø sidste år og der var de lidt billigere end hjemme i Danmark, men ikke fantastisk meget. Jeg synes faktisk også at det er en rimelig god deal for en god blush til 70 kr.

Som sagt så ejer jeg to - 'Golden Peach' og 'Tawny Peach'. Og de er virkelig flotte på ens hud. *Golden Peach' minder mig utrolig meget om Nars Orgasm. Jeg kan faktisk bedre lide denne fra H&M bedre end den fra Nars. Jeg ved ikke helt hvad der er med den, men den er nok ikke for mig. *Tawny Peach' er virkelig også flot! Og meget neutral. Det eneste minus ved de her blushes er indpakning. Det er lidt en 'billig' følelse man sidder tilbage med. Man kunne godt have sæt et lille spejl i for at gøre det lidt mere lækkert, men man kan jo heller ikke forvente så meget til en blush til 70 kr. I sidste ende så er det jo selve blushen man skal bruge.

Hvad med jer? Hvad synes I om H&M Beauty ? Og har I også nogle 'hidden gems'?

Likes

Comments

Anmeldelse

Så har jeg endelig fået fat i en af de meget omtalte Photofocus Foundation fra Wet N Wild. Jeg købte min for et par dage siden i Normal, så der burde stadigvæk være mulighed for at få den i butikkerne eller måske kan man være heldig at finde den online et sted.

Lad mig dog starte med at sige at jeg ikke er imponeret. Det troede jeg ellers at jeg ville være pga. alt den hype omkring denne foundation. Desværre synes jeg ikke at den lever op til noget af det jeg havde forventet. Jeg synes desværre at den 'kager' fuldstændig op på mit ansigt uanset hvor meget fugt jeg har puttet på mit ansigt inden foundation. Jeg har i alt prøvet den 3 gange og uanset hvordan jeg brugte den, gav det altså ikke noget positivt resultat.

Jeg ville altså virkelig gerne kunne lide denne foundation både fordi alt det positive jeg har hørt omkring den og at den skulle være så fantastisk. Men den er ikke god til min hud. Nu hvor jeg tænker over har jeg faktisk også prøvet flere foundation fra Wet N Wild som har haft samme resultat. Så måske er det generelt Wet N Wild foundations der bare ikke er god til min hud.

Er der nogen af jer der har prøvet Photofocus Foundation og hvad er jeres erfaringer med den?

Likes

Comments

Charlotte Tilbury

For nogle uger siden bestilte jeg 'Instant Look in a Palette' i Natural Beauty fra Charlotte Tilbury . Jeg har i lang gerne ville prøve noget mere fra hendes makeup. Det eneste jeg havde i forvejen var en lip lustre i Sweet Stilletto . Jeg er så glad for at jeg ENDELIG tog mig sammen og bestilte noget. Det har jeg hvert fald ikke fortrudt. Eller jo lidt for nu vil jeg bare gerne have mere, hehe. ;)

Paletten er virkelig en god størrelse og have med på farten, hvis man rejser meget. Jeg har altid været ret glad for paletter selvom der er nogen der så mange får mindre for sine penge. Det kan også godt være at man gør det, men jeg er nu ret glad for at prøve noget forskelligt.

Jeg synes at hele paletten er ret pigmenteret. De er tre øjenskygger, hvor man kan lave et simpelt look. Det har jeg ret stor fan af, da jeg ikke er så fantastisk til øjenskygger. Desuden er der en bronzer og en highlighter, som er ret pæne. Til sidst er der to blush, som også er ret fine. Den ene skal man bruge over hele kindbenet og den anden kan man bruge på 'æblet'. Desuden føles de virkelig bløde og lækre med fingerne. Mit eneste problem lige nu er bare at jeg gerne vil ligge endnu en bestilling hos Charlotte Tilbury.


Likes

Comments

Beauty Glam

Velkommen til Beauty Glam ;)

Jeg er utrolig glad for at du er landet på min blog og har lyst til at kigge lidt rundt. Mit navn er Karina og er nok en totalt 'makeupjunkie'. Jeg har altid været vild med glimmerglam, makeup og skønhed. Selv lider jeg af meget sart og tør hud. Det har altid været svært at finde noget godt, som ikke kostede en bondegård. Jeg er blevet klogere med årene og har nok efterhånden fundet ud af det der fungere for mig.

Så her i mit lille univers vil jeg dele mine tanker omkring makeup og skønhed. Jeg har hvert fald en del på hjertet og snakke om. Jeg vil forsøge at uploade indlæg så tit så muligt.

Likes

Comments