Godmorgon fina ni! Vill ni unna er en god lördagsfrukost har jag vääärldens godaste och enklaste recept på bananpannkakor! Dessutom helt veganskt.

Ingredienser (4-5 pannkakor)
2 dl havregryn
1 mogen banan
1 dl havremjölk (funkar med annan växtmjölk också)
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 msk kokosolja


Mixa havregrynen till ett mjöl. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en smet. Stek i kokosolja på medelhög värme. Tips: stek de länge på varje sida och använd rikligt med matfett

Toppa med frukt och cashewgrädde!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans! Och välkommen till min blogg :)

Jag hoppas att ni är lika taggade som jag på alla roliga inlägg som jag kommer publicera här! Följer ni redan min Instagram har ni säkert en aning om vad jag publicerar. Annars får ni gärna kika in där!

Jag har under några månaders tid lagt upp bilder på min Instagram med tips, trix och roliga saker (vilket jag i lika stor utsträckning kommer fortsätta med)! Problemet kommer när jag som älskar att skriva långa texter inte får plats med mina biblar. Detta innefattar då när jag vill skriva deep talks eller berätta mer om min vardag, vilket jag kommer att göra här på bloggen. Ni som börjar med att läsa min blogg: jag kommer publicera vardagliga saker som recept, hauls osv men även tips och hacks. Skillnaden är bara att texterna här kommer bli längre än de på Instagram haha, be prepared ;)

Ni får ha en underbar dag!
Glöm inte att kika in här då och då för uppdatering guys!
XOXO //Alma

Likes

Comments