Header

Hei-sann, jeg må bare beklage for så lite aktivitet her. Har veldig mye og gjøre på grunn av skole og fordi jeg har lite tid og blogge på. Derfor tenkte jeg og bare stikke en liten tur innom og informere litt angående hva jeg holder på med og litt sånn, på fritiden bruker jeg veldig mye tid på både venner og det med sang. Så jeg har dermed ikke så mye tid til og blogge og skrive så mye om ting og tang som skjer rundt meg. I forrige uke hadde jeg høst ferie som mange andre også hadde, den brukte jeg på og være til bestemor sammen med bestevennen min. Helga i slutten av høstferien var jeg på Soul children festival i Oslo, jeg klarte jo selvfølgelig og glemme kameraet mitt hjemme i Kristiansund. Så fikk ikke tatt bilder der ettersom mobilen min ikke tar spesielt bra bilder, haha!

denne uka her har gått så fort at jeg ikke har tenkt så mye på blogging, har vært til en kompis stort sett hele uka, og dro ikke hjem før klokka var sånn rundt 9. Så da er det vel klart at jeg ikke orker og skrive noe, og i går var jeg med Siv, Alexander og en haug med andre venner. Siv har jeg ikke sett på nesten en uke så det var utrolig godt og egentlig se henne igjen i går❤ Idag skal jeg mest sannsynlig ikke gjøre stort annet enn og være med mamma på valpe kurs sammen med Buddy, og prøve og få igjen stemmen min til tirsdag.
​hvordan har uken din vært?😊

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

HeiHei alle sammen, siden jeg har så lite og gjøre akkurat nå så tenkte jeg og blogge litt. Nå sitter jeg enda på skolen og skal være her til klokka er 19:00 . siden vi skal ha sånn klasse time, Nås kal vi spise pizza, synge og kose oss til klokka er 19:00. Dette blir et veldig kor innlegg siden jeg ikke har tid til et alt for langt et. så jeg slenger med noen bilder av meg og mine søte gode venn Ragna.

​Hva skal dere idag? 💛

-Jeg skal værtfall kose meg meg!

Likes

Comments

HeiHei, jeg har vel lovd og prøve og være mer aktiv på bloggen enn jeg har vært i det siste. Så bør vel forholde meg til det, og prøve så godt jeg kan. Siden jeg rett og slett ikke har noe og blogge om i dag, kan man vel starte med at gårsdagen var super kjedelig haha. Etter som jeg egentlig ikke er i form og holder på og bli syk har jeg for det meste bare sett på serie og hold meg inne og i senga. I morgen skal jeg ikke akkurat noe spesielt da heller, uten om og gå tur med Buddy som jeg også skal når jeg er ferdig med og gjøre en del ting.
Så på fredag skal jeg i bursdag til Malena, som jeg gleder meg til. Håper værtfall det blir bra og minst mulig krangling mellom noen egentlig. (ikke rettet mot noen bare sånn at det er sagt). Så skal jeg bli med mamma på Valpekurs på søndag som også sikkert blir koselig.

På skolen idag hadde vi 2 timer engelsk med vår søte engelsk lærer, så hadde vi YFF (YrkesFaglig Fordypning) der vi jobber med interiør av Drømmehuset eller drømmerommet. Der jeg forsøker og lage en stue, som egentlig går litt i do da. Fordi jeg aner ikke helt hvordan jeg vil ha det eller hva jeg skal ha der og annet. Den andre design klassen er da nede i frisørsalongen og holder på der, jeg tror vi skal ha interiør i ca 1 eller 2 uker til, så bytter vi. Så etter høstferien blir det at vi velger selv hvordan yrke vil vil fordype oss inn i.

  • 43 lesere

Likes

Comments

Jeg tenkte siden det nærmer seg høst, og "fint" vær haha. kunne jeg laga en liten høst kollisjon av noe jeg liker
​og syns var fint fra forskjellige nett sider. I tillegg har jeg tenkt og ha noen videoer eller noe i helga, men trenger forslag til hvilke videoer dere vil ha. Så hadde vørt supert og fått litt forslag til videoer eller Challenger jeg og Siv Mari kan gjøre i helga.

Q: Har dere hatt en fin onsdag? ❤
​A: Jeg har hatt en super fin onsdag, ikke akkurat så mye og gjøre på en regn full dag. Har for detmeste spilt gitar og sunget. Har jo også vært på skolen til klokka 4, så tenke å legge meg om ikke så alt for lenge.


Likes

Comments

❤framover nåHei alle sammen!❤
Nå har vel alle sammen, eller de som går på skole begynt.
Det har jo selvfølgelig jeg også, jeg må si det at jeg trives utrolig mye på VGs, både med klassen og ellers.
Alt er så sykt anderledes, både timene og lærerene. Som jeg ikke har nevnt før så går jeg på Design & håndverk, det er utrolig gøy og kjempe koselig. Den første uka på VGs gikk utrolig fort og var veldig spennende.

På mandagen dro jeg ikke før ca 09:13, fordi vi startet klokka 10. Da var det bare mye info og bli kjent med lærerne våre, og delt inn i klasse å sånt. På tirsdagen var vi på tur, der vi fikk en oppgave og lage en bygning eller et tårn. Når vi kom tilbake på skolen fikk vi dra hjem. Så på onsdagen hadde vi PFO som nå heter yrkesfaglig fordypning, der husker jeg ikke hva vi gjorde faktisk. Torsdag gjorde vi også en del forskjellig , fredag var vi må noe i byen der vi bare skulle være noen minutter, så kunne vi dra hjem.

Å Idag fikk jeg meg Macbook pro 13", så blir mye mere filming og blogging nå, siden jeg hatt en god pause fra blogginga nå, og har mere inspirasjon og mere og blogge om. Så ser fram til og blogge mere, men nå skal jeg legge meg, haha. 

Hvordan har dere første skole uke gått?❤

Likes

Comments

Hei og hopp alle sammen! på Søndagen som var dro vi til Østersund. Når vi kom fram dro vi først til hytta, der vi lå fra oss kofferter og andre ting. Etter det dro vi ned til sentrum der vi spiste middag på Marité. Senere dro vi tilbake til hytta, der vi spilte litt og kosa oss. På mandag dro vi til frösö dyrepark, der det var over 700 forskjellige dyr. Kommer noen bilder neden under. av diverse dyr og inngangen og alt annet. På Tirsdagen dro vi til skjellefteå der vi overnattet til onsdag, så dro vi til Kiruna i går. så idag kjørte vi videre til farmor . Nå sitter jeg her sammen med søskenbarnet mitt hjemme til farmor.

Her noen bilder fra zoo'en vi var på i ØstersundSinna sa du? HAHHA

HAHA Mat tid

​Disse to lurte meg og pappa helt sykt, Først gikk en av de ut det ene hullet og inn igjennom det andre, så kom den ut igjen trodde vi, men da kom det enda en til ut haha.

Hvordan har dere hatt det så langt i ferien?💗

Likes

Comments

I dag har det vært en utrolig rolig mandag egentlig, har vel egentlig bare vært ute med noen venner fra klokka 14:00 til nå, så nå sitter jeg helt ærlig og bare slapper av.  Dette blir heller ikke så langt innlegg etter som jeg ikke har så mye og skrive om.

Nå tenkte jeg og ha en liten spørsmålsrunde. Skal svare på alt som kommer inn, så det er bare og skrive noen spørsmål nede i kommentarfeltet. Jeg vet ikke om jeg tar det på film eller om jeg tar det på Innlegg, så det ser jeg på senere. Jeg drar også snart på ferie til Sverige og Nord-Norge så kommer sikkert til og blogge en del ganger der også, mulig jeg lager innkjøps video om jeg har tid.

Likes

Comments

I går var jeg og farget håret, ble utrolig fornøyd. Dette er noe jeg ikke angrer på og elsker det, her om dagen laget jeg også en video med min venn Emilie. Jeg holder på og resigerer den, så den kommer så snart den er ferdig. Nå er det heller ikke lenge til jeg drar på ferie, til Sverige og Nord-Norge til min søte farmor. Nå har jeg også fått vite at jeg har kommet inn på skole så nå gleder jeg meg veldig til skole start. Nå må jeg bare vent å se hvem jeg kommer i klasse med💛 Håper jeg hvertfall får de jeg er mest med og trives med. håper dere har en superduper søndag videre og koser dere videre i ferien❤

Likes

Comments

​Hei og hopp alle sammen💗 Jeg beklager veldig mye for lite blogging i det siste, men har helt seriøst ikke hatt noe og blogge om. Noe jeg enda ikke har, spørsmåls runden jeg skulle ha blir de tikke noe av, siden det aldri kom inn noen spørsmål. Helt ærlig har jeg null inspirasjon til blogging den siste tiden, så hadde vært veldig fint og fått inn noen kommentarer på hva DERE vil jeg skal gjøre eller annet. 

Idag skal jeg altså bare slappe helt av til klokka blir halv 6 tror jeg, fordi da skal jeg og mamma på konsert i krikelandet kirke til Ingebjørg bratland, senere skal jeg ikke gjøre noe spesielt, så vi får vel se om jeg blogger mer i morgen eller noe sånt.

Hvilke planer har dere for sommeren? ❤

Likes

Comments