Onsdag 21 Juni

Först och främst anledningen till varför jag står framför två skolbussar, är att jag tycker att dom ett lite roligt utseende dom ser ut som lastbilar. Igår flygde vi först till från Göteborg till Amsterdam, det tog två timmar. Sedan väntade vi i två timar på planet till USA. På planet fick vi först välja mellan salta pinnar och nötter, sedan fick vi cola. Mrn i alla fall, idag shoppade vi i någon galleria/outlet (Vet inte vad den heter). Jag köpte en tröja och ett par flip-flops. Vi åt lunch på ett café som skulle föreställa regnskog. Det var kul för var förtionde minut åskade det men det var innomhus.

Publicerar detta inlägg i efterhand😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vart tog våren vägen? Det är sommar väder och ja typ 20 grader varmt. Idag är det sommar (Enligt mig) i maj!

Likes

Comments

Helgens aktiviteter är inte jättemånga först i lördags så var jag och min familj i Göteborg och såg Malmö FF mot IFK Göteborg, det blev 1-1 lika. Sedan innan matchen så var vi i Slottsskogen och såg på svanar, getter många fler men fota inte alla. Jag blev nöj över bilderna jag tog speciellt getterna. Dom kunde stå på en
6 cm smal kant!!! Och sen nu ikväll så byggde jag och min pappa en kappla-vas, den tog ganska lång tid att göra men blev ganska cool!

Likes

Comments

Sitter just nu på en innne rast i skolan och kom på att jag har blogg vecka. Så min kompis hjälpte mig att ta den bästa bilden i världshistorien. Idag har inte jätte mycket att berätta, jag kan försöka komma ihåg att skriva mer i kväll/eftermiddag/senare.

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit på lekplatsen och träffa min kompisar. (Jag vill skriva deras namn😬). I två timmar det var jättekul. Vi glömde bort tiden så vi blev lite sena hem. Det var ganska länge sedan jag blogga senast men jag ska försöka att ha en blogg vecka. Det ska bli kul och jag försöka att göra mer. Jag hoppas att ni mår bra, jag mår bra och har varit i skolan😋.

Likes

Comments

Nu har jag har jag har äntligen fått sport-lov eller jag har haft det sen i måndags men har varit på fritids. Nu idag och igår har jag varit hemma eller inte hemma igår var jag i Åkulla och åkte längdskidor och idag ska jag vara hos mormor och morfar och vi ska inte göra något speciellt.

Likes

Comments

Melodifestivalen är äntligen i kväll. Det blir säkert mys med chips och godis ikväll. Idag ska jag ha kalas. Så idag blir det dekoration's fix till tårtan. Jag ska så klart lägga upp en bild på tårtan innan och en när dom är färdiga.

Likes

Comments

Äntligen fyller jag 10 år! Det har varit super kul idag jag har varit i skolan och vi hade jättekul vi såg på film hela dagen. Det var Percy Jackson - jakten på åskvibben (Tror jag)

Likes

Comments

Asså är inte detta årets största semla!!! Jag gav upp när jag bara hade sista Bullen kvar. Men det var så gott. Hela helgen ska jag va hos farmor och farfar, det ska bli så kul! För jag och farmor ska se "Harry Potter och de vises sten" jag har läst boken och den verkar så bra! Så jag skulle vilja göra ett inlägg efter filmen. Jag tror att jag är färdig här...... eller jag kommer tillbaka imorgon. Hej då!

Likes

Comments

Äntligen är jag frisk och Mellodifestivalen ska ju snart börja kan det bli bättre. Till alla som undrar varför jag inte har bloggat på ett tag så är det lite för att jag inte haft något kul att blogga och så har jag varit sjuk.

Likes

Comments