Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​ Så tumblr 

Likes

Comments

Här kommer en bild på ett par nya skor jag köpt nyligen som är super fina och söta .Väldigt rosa men ändå härliga att matcha med något simpelt upp till .

Och om ni är intresserade av skorna kan ni hitta dem på footlocker.com . Glöm heller inte att gilla och följa mig .

Likes

Comments

​Kanske inte bästa bilden på sushi , men måste säga att efter att smakat på detta kommer jag nog aldrig mer någon sin sätta sushi i min mun .Det smakade äckligt och gummit . 

Likes

Comments

Film kväll som belöning efter ett långt tränings pass på gymmet , frågan är bara vad ska jag se för film .Några tips vore inte så dumt .

Så skriv gärna om ni har ett tips på en bra film jag kan se på ! . Glöm inte heller att följa mig .


Likes

Comments

Först måste jag säga att Kylie Jenner är så sjukt snygg och att hon är super duktig på det hon gör .Jag menar vem skulle inte vilja skapa ett sådan sminkmärke som hon gjort och sälja så mycket som hon gör av sina produkter .På tal om henne och hennes sminkmärke så har jag faktiskt själv funderat mycket på att beställa hem några av hennes läpp produkter , eftersom jag har hört så mycket om dem och att de är super bra och fina på läpparna. Men jag är lite osäker på hur de skulle sitta på mina läppar eftersom jag vanligt viss använder inte så mycket av de färgerna . Men antar att det är värt ett försök trots allt .

Likes

Comments

Alltså vem vill inte ha dessa snygga saker från dessa underbara märken .Skorna som kommer ifrån Michael Kors är ju super snygga och väldigt praktiska att använda under sommaren när man blivit solbrun eller vill ha något som får outfiten att stå ut extra mycket . Själv har jag ett par av dessa men de är inte av samma färg och speciellt inte lika snygga som dessa .Likes

Comments