Jag älskar min kropp för hur den är å att jag tar min dit jag vill osv, hur stor fetthalt jag har minskar inte mitt värde.

sprid kärlek på internet. inte hat <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jo det är så att jag inte mått så jätte bra på senaste, mkt bland killar och vänner och kroppskomplex!!

Jag har inte varit så jätte glad och haft det väldigt jobbigt, gråtit, skolpsykolog och ångest.
Jag har tänkt att jag ska börja blogga igen men måste bara få landa och se efter ett nytt tåg. Jag blev mobbad som mindre, Mkt retande om hur jag såg/ser ut, blockerande då jag skulle gå förbi, lärare som ogillade mig och gav mig skäll för nått jag inte ens var inblandad i, blickar och massa mer. Jag säger aldrig att nån ska tycka synd om mig eller ska trösta mig, man väljer det själv. Jag hatar då folk inte visar respekt utan accepterar inte vem man är.
Folk håller än idag på och ge mig blickar, säger taskiga saker. Då man hört många ggr att "man är fet, ingen gillar dig, dom tycker du är äcklig,ful och jobbig." Så börjar man till sist att tro på det. Folk har gett sig på mig då jag mått som sämst och man mår ju inte bättre för det.

Men iaf så ska jag försöka att inte bry mig, göra nått åt mina komplex och bearbeta min uppväxt (asså i skolan, mamma och pappa har aldrig gjort något mot mig eller mina bröder) .

Xoxo
Sanna

Likes

Comments

​Trodde det var var typ 3 dagar sedan eller något jag slutade skriva på bloggen. Men jag är iaf tillbaka på banan ;) Hoppas detta kommer bli bättre.


Nu har jah iaf börjat i 7:an och det har gått super! Nu är vi 2 prov och 3 läxor. Matematik, engelska och svenska har vi läxa i och so och no har vi prov i...

I torsdags var jag hos min bff Tess och vi gjorde lite va varje. Vi fotade och sjöng och gjorde musicals på musical.ly.

Kanske komma slänga upp några bilder på henne någon dag. Vi får se...


Ha det gött så hörs vi herrå <3

Likes

Comments

Jag och en av mina bästa kompisar har startat en ny blogg tsm. Här: Bloggen

  • 100 readers

Likes

Comments

Hej allihopa. Jg har inte uppdaterat på länge då jag verkligen inte haft tid till det.

Min iaf. Jag har fått en egen systemkamera. Det är en Canon eos 1200D. Den är väldigt lätt och bra nybörjare kamera. Men jag får nog byta upp till en bättre modell senare i livet.

Som ni ksk inte vet så ska jag vara hästvakt från idag till på torsdag. Det är min bffs hästar. Vrf jag ska vara hästvakt är för att hon ska till Ullared.


Det ska bli kul iaf. Jag ska ksk gå köpa en häst (jag och mamma) eller ksk hitta en yngre tävlings ponny att bli fodervärd på då jag vill börja tävla lite smått.

Sorry för att jag inte uppdaterat som sagt så japp hare gött!

Likes

Comments

Jag skrev att jag skulle uppdatera minst 5 dagar i veckan. hände det? NEJ. ASSÅ ORKAR INTE HÅLLA PÅ SÅHÄR. SKA BLI BÄTTRING. KRAAAAAM

Likes

Comments

​Detta handlar inte om KNUBBSÄLAR. Jag är sjuk, jag är förskyld. Jag orkar inte det asså...... Sorry för lite uppda. men jag har haft prov osv och nu är jag sjuk. hoppas ni förstår. hej då 😘

Likes

Comments

Hej igen! Känner mig motiverad till aktiv blogg nu. Skönt är det om man säger så.

I detta inlägg ska jag prata om vad som är lycka för mig.

Lycka är väldigt viktigt i mitt liv. Har jag aldrig lycka tycker jag att livet inte är värt att leva.

1. Hästar, hästar är lycka för mig. Dom bryr sig då man är ledsen och dom älskar sin "ledare"/ryttare, ganska ofta iaf hehe. Att sitta uppe på hästryggen och känna deras underbara gångarter är lycka. Hästlycka asså. Chikina min Prinsessa


2. Familj, Min familj är en lyckokälla. Jag känner mig oftast lycklig tsm med dom. Dom betyder Allt för mig.


3. Min allra bästa vän, Amanda min allra bästa vän är lycka för mig. Hon och jah är så in i helv*tes jäv*a lika varandra så det är sjukt. Vi har samma humor som vi skrattar åt. Än en gång LYCKA ;)


4. Mina intressen, Mina intressen är lycka för mig. Hade jag inte haft något intresse hade jag inte haft så mkt lycka som jag faktiskt har idag.

KRAM HÖRS IMORRN

Xoxo

Sanna

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken så ska jag börja blogga minst 5 dagar i veckan. Få se hur det går. Idag ligger jag hemma då jag hade ont i huvudet och i halsen i morse. Igår red jag mark arbete med min favorit häst Chikina II. Hon var piggelin och ville hoppa oxer över 2 galoppbommar. Sedan gjorde jag ett kryss så det var Kryss sedan ca 1,5m till räcke. Vi avslutade dagen med lite galopp i djup snön. Det var väldigt härligt. har lagt upp som ett schema:

V.2 eller 3. vet inte vilken vecka det är nu.

Måndag: Markarbete, lite högre variant: 60cm kryss 50cm räcke.

Tisdag: Vila

Onsdag: Dressyr, mkt byten och övergångar.

Torsdag: Skogstur, alla gångarter i skogen

Fredag: Motions träning, galopp i backar och sträckor.

Lördag: Markarbete eller hoppning, markarbete: mkt bommar. hoppning: upp till 1 m.

Söndag: Skogs tur, i skritt, trav och galopp.

det var mitt schema denna vecka.


Såg Linn Streliins innlägg om picasso ;( Började gråta facktiskt.

inlägget hittar du HÄR!


Kommer ett inlägg antingen senare idag eller imorrn.


Mina inlägg nu denna vecka kommer handla om detta:

MIN FAMILJ

VAD JAG ANSER ÄR LYCKA

MIN RIDNING

OM CHIKINA

OCH LITE ANNAT.


Nu ska jag gå ner och äta lite frukost.

hare gött

herråååååååååååå <3<3<3


Likes

Comments

Nu är kl ca 11:05. Nu är det alldeles strax lunch. Nu har vi haft svenska och då jobbade vi i boken Zick Zack (läsrummet) och det var kul. Kapitlet heter dr Lööv. Den handlade om en person som kallar sig det. Hon gav personer med kärleks problem tips för vad som kan göra det bättre. Nu är det lunch. Hej då

Likes

Comments