Hej på er! Hela helgen bestod utav jobb jobb och ännu mera jobb...så har tyvärr inte kunnat uppdatera tyvärr, men nu är det en ny vecka! just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt! När jag vakande idag och tittade ut så sken solen upp, älskar verkligen hösten när alla färgerna på träden bli så klara! så fint är det! resten utav dagen bli nog bara att ta det lugnt, får se om jobbet hör av sig och behöver personal, men ni får ha det så bra så hörs vi! kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

   Heeej på er!♥

Ja som rubriken lyder så ska jag faktiskt börja plugga igen...inte länge sen man satt vid skolbänken dock men det är dags att ta tag i livet nu känner jag! Jag ska studera till undersköterska faktiskt vilket jag verkligen inte hade förväntat utav mig själv, men det ska bl kul med något nytt och jag har ju hört att det är en sån brist på personal inom Vård och Omsorg...vilket är väldigt tråkigt för jag jobbar som sagt inom hemtjänsten och det är ett jätte roligt jobb och väldigt fritt! det kanske inte låter kul när man först hör det men jag kan lova, det är så kul och härligt att träffa alla dessa gamla människor då dom vill berätta historier om när dom var unga, när dom vart ute och rest i välden och vem deras kärlek var. så magiskt!
Men tillbaka till plugget, man får ju då fördjupa sig inom ett ämne som man tycker låter intressant antar jag och de är Funktionsnedsättning, Psykiatri, Sjukvård och Äldreomsorg. Hur ska man veta vad man ska välja och tiden blir snart knapp 😔
​ Finns det någon därute som har gått denna utbildningen och skulle rekommendera något utav dessa? för jag har verkligen ingen aning..tips!??!?!

PUSS PÅ ER!❤

Likes

Comments

🌸Goodmorning🌸
Ny vecka, nya tag. Min måndag består utav jobb 17-22 så passade på att ta en sovmorgon vilket var behövligt! idag när man vaknad upp och kollade ut genom fönstret var det grått o blött...☔men hösten är riktigt mysig... när det inte regnar😉
Ha en trevlig måndag allihopa!
🍁🍁🍁

Likes

Comments

Snart är det september månad och dom mörkare tiderna kommer sakta närmare, det blir kallare, och ibland när klockan ringer tidigt på morgnarna så är det fortfarande mörkt ute (?!)
Hösten är en mysig årstid tycker jag verkligen, att tända små ljus och mysa in sig i en filt men jag tycker definitivt inte om mörkret.... det gör en deppig och trött.

Likes

Comments

Hej på er mina finisar! hur e läget? med mig är allt toppen bra! idag har jag och min bästisfestis vart i älskade staden Göteborg och shoppat presenter och sedan tog vi en välbehövlig fika på Espresso House, jag smaskade i mig en blåbärspaj med vaniljsås och en stor kopp chai latte! bästa jag vet!

Likes

Comments