Sminkar mig medans jag föder barn tänkte hon, det är endå ganska smart tänkt för att hålla tankarna borta från förlossningen. Hon är super duktig på att sminka iallafall, tänk bara på att ligga och sminka sig samtidigt som man krystar och ska föra barn. Otroligt!

Tryck på bilden för att komma till länken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Kom precis till jobbet och kollade in bloggen, tänkte att det känns lite creepy att blogga men inte lägga ut en enda bild på sig själv än. Det tror jag flesta av er håller med om haha, att läsa en blogg men inte veta vem som står bakom den. So here you go girls. 

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!

Jag satt och funderade på en sak idag, och det är faktiskt om jag skall börja göra makeup tutorial eller bara lägga upp bilder på sminkning och vad jag använder osv. Vad tycker ni? Själv tycker jag att det hade vart jätte kul, men isåfall kommer det inte bli så ofta för jag sminkar mig typ aldrig längre bara när jag ska ut och det är sällan kan jag säga haha.

Imorgon är det jobb som gäller och sen en sväng förbi solariet, börjar bli dags för bruna tider äntligen! Och på fredag är det ÄNTLIGEN dags för ett besök hos min bästa Annika på Plaza Di Laura för att fylla på läpparna och kanske fixa kinderna lite till, men det återstår att se.


Likes

Comments

Som dom flesta vet så hade jag en tävling på instagram där man kunde vinna valfritt set, och tävlingen blev avslutad och jag drog en vinnare. Lyckliga vinnaren blev en tjej som brinner för fitness, henne hittar ni på instagram under namnet @jlennevi.

Just nu sitter jag på jobbet och vilar, åt precis lunch och ska snart fortsätta jobba. Tänkte bara uppdatera lite så ni inte tror att jag dött haha. Ni kan gärna kommentera vad ni vill se mer utav i bloggen.


Likes

Comments

​Jag bara bestämde mig för att göra någonting med håret, och det blev rött! Tycker faktiakt det är super fint, men problemet är nu mitt löshår haha.. 

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Just nu sitter jag på kontoret och bara tar det lugnt, har vart en jobbig vecka men snart är det helg så det är bara att hålla ut. Tog mig i kragen igår och fixade naglarna, kändes så konstigt utan naglarna så klarade inte av att gå runt sådär haha.

Idag skall jag på möte kl 16 så håll utkik för ett spännande projekt! Kommer att skriva ut det här i bloggen ikväll. Och nu har jag bestämt mig att blogga om annat också så det kommer inte bara handla om naglar utan om min vardag också och massa andra spännande grejer så håll utkik.

Likes

Comments