Jag har alltid drömt om det där lilla extra, aldrig kunnat nöja mig och istället för att sitta och drömma mitt liv tog jag tag i det och började kämpa för att komma dit, och jag är förvånad över hur mycket man klarar av när man ser målet framför sig, det är en lång och svår väg dit men jag har allt jag behöver framför mig för att lyckas och det är så häftigt! Och att jag får kalla mitt största intresse för Jobb är så häftigt!

Jag önskar att alla vågade slänga iväg tryggheten och testa! Ett jobb är det som tar mest av din tid, och att tänka hur många som har ångest över att gå till jobbet varje dag i typ hela sitt liv känns skrämmande!

Alla häftiga event, resor, kollegor, och en sjuk resa med mig själv, träffa nya människor hjälpa folk att komma till sin dröm, hjälpa folk att se bra ut, må bra! Allt man får tillbaka varje dag! Detta är mitt JOBB?!?! 😍

Och ser fram emot att ni ska följa med på resan! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skippa måndags ångesten, våga satsa på det du brinner för och tro på dig själv!

Sitter och myser det sista på min älskade salong, blandade känslor, fast mest positiva! Nu börjar typ ett helt nytt liv, allt kommer förändras.

Det jag tar med mig är jobben, fast 30 mil härifrån, det ska bli så sjukt roligt och skit läskigt! Nu är ju inte Jönköping någon främmande stad eftersom jag bodde där hela gymnasiet men det är ju lite annorlunda nu! 😅

Mer kommer ni få följa kommande månaden!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja mina telmöten ☕️

Likes

Comments

Mysdag med dom bästa jag vet i skogen 😍
Det var så himla fint!! Älskar snön, förutom när jag måste köra bil 😉
Nu är myskläderna på och blir massa jobb från soffan

Puss & hej!

Likes

Comments

Att förlora en vänskap är nog värre än ett förhållande, men lite samma sak, man tittar tillbaka det ploppar upp minnen när man är på platser man spenderade mycket tid på. Men det är väl lite så det är, vissa är bara med dig ett tag sen försvinner dom. Att ha någon som är med dig hela tiden vad du än gör så är personen där till att försvinna det tar nog mer på dig än vad man tror. Man ligger fortfarande ibland och funderar på vad som gick så himla fel, alla misstag man gjorde och vilka dumma val man gjorde, åh vad arg man kan bli på sig själv och hela situationen.

Men det är så lätt att vara efterklok.
Tänk om vi visste just då, när allt var helt perfekt och vi satt och fnittrade att det skulle ta slut, att man skulle sitta där två år senare och undra vad den andra gör idag, det är ganska sjukt!

Det är som att personen inte finns, allt man vill är att åka dit och kramas, men stoltheten kommer i vägen och man låter tiden rulla iväg.


Ta hand om varandra tjejer!!! 💗

Likes

Comments

Vilken mysig dag! Låg kvar i sängen till halv 12?!?? Så himla skönt!! Sen gick jag en långpromenad med min vovvve i solen, kallt men skönt! Nu har jag precis kommit hem från min morbror där jag möttes av moster hennes kille och min kusin också! MYSIGT! Nu ska jag snart äta sen blir det jobb hela kvällen! Skönt att kunna välja sina jobbtider själv!

Trevlig helg! ❤️

Likes

Comments

Lyxar till vardagen lite, detta var så löjligt gott!
Nu är jag så mätt så jag spricker 💃🏼

Likes

Comments

Hej gulliga ni! Vad roligt att så många har hittat tillbaka hit bara på några dagar! 💗

Denna dag består av massa jobb & härliga möten! Men först ska jag bege mig ut i allt snö kaos, imorse skulle jag åka till Nyköping och fick typ ploga mig fram med bilen, sjukt läskigt att köra bil när det är halt! Nu blir det tåg tills allt försvinner 🙅🏼

Hoppas ni får en mysig dag och kör försiktigt!
Hörs 👋🏼

Likes

Comments

Idag kör vi hela förmiddagen med utbildning av microblaiding 👊🏼 dom är så duktiga!!
Kanske ska sadla om till lärare 😉

Snart är det dessa två söta tjejer som kommer förändra folks utseende 😄

Så här satt man för mer än ett år sen och kämpade med former och strån hit och dit, blev arg rev sönder papper, men än så länge är humöret uppe 😄👌🏼

Likes

Comments

Hade ett jättebra nyår med bra vänner och god mat! Drack goda drinkar, kanske lite för mycket goda drinkar 😉 Detta var mitt första nyår som inte slutat i katastrof på typ 4 år haha, så jag är väldigt nöjd! Fick även pussas in nya året med min pojkvän, min fina snälla pojkvän!! Det blev tyvärr inga bra bilder för att jag glömde min kamera hemma, på nyår liksom, typiskt min stresshjärna

MEN jag känner mig som en pensionär, jag var trött och redo för sängen kl 9?!?! Haha alltså jag är 20 år... men efter tillräckligt många drinkar blev man pigg igen 💃🏼

Nyårslöften.
Ja, det gick ju bra :)) vill gå ner i vikt, som typ 90% av svenska befolkningen efter nyår, började 2017 med kebab och tänkte ja men bakisdagen räknas ju inte, men idag är jag inte bakis, och har ändå tryckt i mig bullar haha alltså vad är problemet sluta ät!

Nyårslöfte nr 2
Löfte kanske är fel ord men något jag ska jobba med är att sätta mig själv först, och kanske inte vara så konflikträdd det är verkligen ett problem, jag har blivit mesigare ju äldre jag har blivit. Man behöver faktiskt inte lyssna på allas problem och finnas där för alla hela tiden, jag hinner verkligen inte hjälpa så många som jag försöker med, man måste sätta sig själv i första hand. Sen rensa ut människor som bara tar utan att ge!
Detta kommer förmodligen ta lång tid men man får ta lite i taget!

Nu vill jag att 2017 ska vara fylld med energi och framgång vilket jag är övertygad om att det kommer bli!Likes

Comments