View tracker

Till hösten är det perfekt att sätta lite färg på läpparna, dessa snygga färger har vi att erbjuda!

Kontakt - linalindbergbeauty@hotmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vill påminna er om 7 produkter för 4!

* Moisture mist - en återfuktande spray med PCA som drar åt sig fukt hela dagen som en magnet. Funkar för både ansikte, kropp och hår.

* Mudmask - en djuprengörande lermask som drar ut minsta lilla smuts ur huden och minskar porerna tack vare sina 50 olika havsalger och mineraler.

*Peeling - en otrolig peeling som motsvarar professionella spabehandlingar. Tar bort döda hudceller och djuprengör.

*Curling mascara - En helt otrolig och skonsam mascara som ger Långa, fylliga fransar utan klumpar!

* Contouring lipgloss - ett lipgloss som på ett naturligt sätt ger 40% fylligare läppar. Det innehåller något som heter peptider som är en mindre form av protein. Peptiderna stimulerar vår naturliga produktion av kollagen så att vi får fylligare läppar. Inga stickningar, inga mineraloljor, inga konstigheter.

*Grönt te på kapsel - grönt te ökar vår ämnesomsättning (vilket är något man tex. lägger fokus på och vill öka vid viktnedgång etc.) En sån här kapsel motsvarar hela 6 koppar grönt te!

Whitening tandkräm - ger tillbaka din naturligt vita färg på tänderna med sitt patenterade 24h anti plack skydd.

Likes

Comments

View tracker

Från helgen -

Helgen var väldigt bra, lite väl mycket alkohol och att gå in och lägga sig och sova på MAX var DN väldigt bra idé tills folk frågar om vi inte har något hem, och där tittar jag upp med ett blått och ett rött öga och förmodligen sås runt hela munnen, vilken tur att vi hade tagit oss enda till Norrköping! 👍🏼

Pussar 

Likes

Comments

Vart tar tiden vägen? Hur ska man hinna göra allt man ska på 24h?? Blir att man sitter uppe halva natten som vanligt, men vad gör de om 10 år..

Vilket underbart dygn detta har varit dock, därav inget jobb överhuvudtaget, men det är det som är så perfekt, det är liksom inte hela världen! Men nu när människan som gjorde detta dygn helt underbart lämnat mig så finns det inget annat än jobb, det enda som klagar är mina ögonlock som ska vara envisa! Men vad är kaffe till för? ☕️

Imorgon packar jag ihop jobbet och åker till Jönköping ett par dagar, jobba umgås och koppla av, såklart hos min favorit tjej 💕


Likes

Comments

Allas favorit! 👏🏻😉

Mudmask - en djuprengörande lermask som drar ut minsta lilla smuts ur huden och minskar porerna tack vare sina 50 olika havsalger och mineraler.

Likes

Comments

Dagens microblaiding tattoo 🙌🏼👊🏼👌🏼

Likes

Comments

Alltså detta är verkligen en dröm, att kunna jobba hemifrån, från ett fik eller utomlands! Kunna bestämma sina arbetstider helt själv, kunna anpassa sitt jobb efter familj och vänner! Ha tid för att leva! Är så tacksam för denna möjlighet 🙏🏻

Likes

Comments

Helt kär i Denna, såklart från Lexington 😍

http://www.lexingtoncompany.com/sv/

Likes

Comments

Hej på er! Nu ligger jag i soffan med kaffe och kollar på gamla filmer medan mina vänner ligger och snarkar 😴 igår hade vi myskväll. Ludde lagade jättegod mat till mig och Emma sen åkte jag och Emma hämtade upp Bella och åkte på bio för att se efterlängtade bridget jones's baby! Alltså den va riktigt bra, men om den va så rolig som alla säger vet jag inte om jag kan hålla med om.. Efter det åkte vi hem tryckte ihop oss i soffan och låg och myste till filmer med Ludde och Mattias!
Nu ska jag nog gå och väcka Emma
Trevlig söndag! 💙

Är så tacksam för dom här 🙏🏻

Likes

Comments

🍂HÖSTKAMPANJ på 3d/microblading ögonbryn!
Nu i höstens rusk vill vi passa på att erbjuda våra kunder en höstkampanj. Vi erbjuder därför 50st behandlingar för endast 1250:- för nya bryn och påfyllning för 1000.- (OBSERVERA ATT DE ÄR FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER)

-"boka via våran fb-mail för att ta del av erbjudandet"
Facebook.com/dreambeauty

Ses på Dream Beauty ❤️

Likes

Comments