Något som alltid funkar när jag är ledsen eller bara känner mig nere är att sätta mig i bilen med högsta volym med alla låtar från pitch perfect och sjunga sååå högt, kan köra runt i timmar! Mår alltid så bra efter det! Testa sätta på dina favorit låtar och skrik med, lovar att du kommer må så mycket bättre efteråt. Låter ju såklart förjävligt, så där har vi ju lite komiskt i bara det 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Får ofta frågan om jag ser Jönköping eller Trosa som hemma och nej, det finns faktiskt inget ställe där jag känner mig hemma, många strävar efter att hitta hem, ha sin plats och trygghet! Men jag är tvärt om, jag hittar mitt hem i personer, därför är det inga problem för mig att resa runt och byta stad! Det finns givetvis både för och nackdelar med detta, men att inte känna sig platsbunden ger mig sån otrolig frihet! Så för mig är det mer till en fördel!

När jag känner mig för platsbunden får jag lite panik, behöver såklart inte betyda att det alltid är så men just nu är det faktiskt så!
Att plocka ner mitt jobb i väskan och slänga in i bilen är så himla skönt!

Likes

Comments

Ibland måste man få skämma bort sig själv lite, nya naglar, vaxning och färgade bryn och fransar! Nu känner jag mig hel igen 🙏🏻

Här har vi ett resultat av min skog till ögonbryn som växer runt halva ansiktet om jag inte plockar bort det varannan dag..

Skönt att känna sig fräsch även när man är osminkad!
Nu ligger jag i sängen äter vindruvor och ska kolla klart på sex and the city, pusss

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Min enda sovmorgon på hela veckan och jag vaknar såklart vid 7... Men det är ganska skönt för har massor att göra idag! Fast först ska jag ligga och mysa till New Girl!

Det som står på schemat idag är -

* Städa hela huset
Byta påslakan i sängen är seriöst det tråkigaste som finns, men ändå såå skönt att duscha och lägga sig i det 😍

* Jobba
Ha massa telmöten och hjälpa mitt team via sociala medier!

* Naglar!!
Äntligen vilat dom 1 månad nu för att det slet så mycket att det gjorde svin ont, men nu kommer jag känna mig hel igen!

* Färga mitt hår! Hatar utväxt, ser så skarrigt ut!

Hoppas ni får en fin dag! 💗

Likes

Comments

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en hel jobbdag och två timmars skogsvandring, kommer ha så ont i benen i morgon men det får de va värt! Storhandlat massa mat också, fy vad tråkigt att bli vuxen 😳

Likes

Comments

Efter att ha bastat, ansiktsmasker och nyrakade ben så känner jag mig som en ny människa igen, med världens bästa människa som sällskap, pratat om allt mellan himmel och jord.

Imorgon är det en heldag på salongen igen, med mina gulliga kollegor! Nu ska vi gosa ner oss i sängen. Godnatt 😘

Likes

Comments

Hej fina ni! Blev en tidig morgon och heldag på salongen! Bara haft glada och trevliga kunder så det har varit jättemysigt! Haft lite hemlängtan till Trosa idag, speciellt när jag pratade med Emma, men som tur är har jag så fina vänner här nere som alltid får mig på bättre humör! Så ikväll blir det basta och spakväll med mina tjejer💗

Likes

Comments

Såhär borde alla söndagar vara, gå runt i mjukiskläder och äta onyttigt! Helst från sängen 👌🏼 inte orkat göra någon nytta alls idag, bara myst med mina tjejer!
får bli lite jobb från sängen ikväll! 😴

Likes

Comments

Jobbat hela dagen idag på salongen, så mysigt med varit sååå trött! Äntligen hemma i sängen igen! Ett av dagens 🙏🏻❤️

Likes

Comments

Myskväll och måla möbler med min gullebulle!
Nu ligger jag och andas som Hans 65, blir allergisk mot allt...
nu väntar jag på Nisse sen ska vi hem och sova!
Godnatt 💙

Likes

Comments