Hej! I förrgår gick jag ifrån min rosa/ljuslila hårfärg till en ombre med lila i botten och ännu ljusare lila eller om man vill kalla den för rosa. Jag har verkligen fastnat för att färga med färger nu istället för standard färgerna som blont och brunt m.m. och vi får se när jag kommer härifrån. Jag hade velat prova någon slags blå också men då får jag nog vänta tills denna färgen har gått ur ganska ordentligt.

Förra gången använde jag mig utav en toning med denna gången hade jag permanent hårfärg så jag tror att detta kommer sitta ganska mer rejält men eftersom det är så kraftig färg så tror jag det kommer åka ut det också. Jag duschade håret imorse och då var luddret helt lila så de försvinner nog långsamt men säkert.

Jag vet egentligen inte vad det var som fick mig att färga mitt hår så drastiskt men jag har länge velat prova rosa, men jag som person har alltid passat bättre åt de blå hållet, så på något vänster kom jag på lila och körde på det. Men ju mer jag använder färg så känner jag och får även höra väldigt mycket att jag bär upp färgerna på ett bra sätt så det blir bara roligare & roligare.

Denna gången använde jag mig utav 2 färgburkar från affären SHOCK men ifrån märket Manic Panic och de har färger i massa olika och jag tyckte dom var väldigt bra. Jag har otroligt mycket hår och 2 burkar räckte men lite fick vi snåla. Då jag har väldigt tjockt hår.

​Vilka av färgerna jag använde kan ni se i videon! men ett tips iallafall. De kostar 149kr per burk!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Vad lite silverbalsam kan göra!

La i så mycket silverbalsam som fick plats i håret och lät de sitta i en timme. Jag sköjde ur de tills de större parterna med produkt var ute och när vattnet blev ljus-lila så slutade jag tvätta just för att färgen skulle sitta. Men det är ju bara balsam så de försvinner ju direkt och nu med alla fina komplimanger från alla möjliga människor är jag redo att färga det snäppet mer - så att de sitter längre alltså. 

Däremot trivdes jag med den såpass ljus-lila/blå jag fick så jag får förmodligen köpa en färgbomb och blanda ut den med lite balsam för då brukar de bli en mildare färg. Vad tycker ni ? Passar jag i det?


Likes

Comments

Jag går ju som sagt stylist-linjen och v.47 hade vi förberett oss för ett slutprov där vi skulle få med sår och skador, föråldring m.m. Så mycket som möjligt helt enkelt för att få en chans att visa vad vi kan. Till detta skulle vi även hitta på en historia till sminkningen vi valde att göra. Och jag tänkte nu dela med mig av både arbetet och historien.


Så historien handlar om dessa tre snyggingar. Kim i bilderna ovan är den karaktären jag sminkar.

Dessa tre pinglor är bästa vänner och är just nu i sin bästa ålder redo att gå ut och festa.

Här har vi gjort snygga fest sminkningar och jag valde en guld/brun till Kim, med röda läppar och stora lockar i hennes långa fina hår.

Här har vi samma partypinglor till bästa vänner men snäppet äldre. Här har vi i stort sett behållt sminkningen men lagt på lite rynkor och en lite mer grå ton i hyn. Jag tog även bort glansen i läpparna för att tona ner ungdomen i sminkningen.

Dessa tre tjejer (kvinnor) är så tighta vänner och alltid varit att de nu vill bli ännu närmare och ha ännu mer gemensamt. Och Kim som har skaffat sig en billig kirurg utbildning inser dom att göra en skönhetsoperation vore det bästa, så de bestämmer sig att efterlikna Kim så gott de går.

Operationen går inte som planerat. Som sagt tog ju Kim bara en billig oseriös utbildning inom kirurgi och gjorde flertal misstag under operationen och fick inte alls till någon bra förändring. Hon sövde inte patienterna tillräckligt bra så de rycktes upp och greppade tag i hennes arm flera gånger, slog och hade sig av smärta. Klantig som hon är så råkar hon slinta med kniven och skaffar sig ett skärsår i ansiktet.

Yasmines näsa blir inget annat än mosad och Jennis ögon lika så. Inte den bästa idén de haft kanske?

Likes

Comments

Look at these eyebrows!!

Hur mycket har inte ögonbrynen växt det senaste 2 (?) åren. Inte bara på bredden men också i popularitet. Just nu är ögonbrynen något av det viktigaste i ansiktet och de är de som gör hela sminkningen. Gör man en fin sminkning, med en snygg eyeliner eller ögonskugga så ser jag rent ut sagt inte klok ut om jag inte målar dit mina ögonbryn. Ett par välmarkerade och välformade bryn formar även hela ansiktet och ger det en vårdad look. Vill ni ha tips på hur ni kan göra era bryn lika perfekt? Look down below.

Step one;
Hitta din färg&form. För att dina ögonbryn ska forma ditt ansikte på bästa möjliga sätt måste de även matcha dig som person och vad du vill utstråla. Fel färg, särskilt för mörk färg, ger bara ett för onaturligt utseende och det ger ingen fin helhet i ansiktet.
Sedan får man välja vilket form man vill att produkten ska vara i. Penna är inte det bästa alternativet men funkar till att få en spets i slutet av brynet.
Skugga är ett bättre alternativ samt mousse form. Jag använder mig utav ögonbryns kitet från E.L.F till höger.

Step two.
Fyll i dina bryn på rätt sätt. Det finns flera former på bryn och man får hitta sin form för att sedan utgå därifrån hur du ska fylla i ditt bryn just för den formen. Men en bra grundform som fungerar på de flesta är den ovan och det är även denna jag använder mig utav.

För att få ett markerat bryn får du se till att de är nopprat, annars är det lite onödigt att måla skarpa linjer om det ändå ligger hår under= inget cleant resultat. Sedan målar du (med snedställd pensel eller penna) en tydlig skrap linje både över och under brynet i den formen de utger sig från början, men tjockare om så önskas. När de väl är målat så se till att fylla i brynen ordentligt så de inte blir ett fläckigt bryn. För en ännu mer naturlig look kan du lämna en bit längst fram på brynet och försiktigt måla den delen så de fadear (?) ut snyggt.

Step three:

Måla innanför ramarna. Prova en gång när du har fyllt i brynet att höja blicken. På det sättet kan du se om dina bryn är målade innanför ramarna för annars ser man att de tillmålade brynet inte följer med där ditt bryn verkligen är. Därför kan du kolla på bilden här, gå inte för långt ihop med brynen för det ger dig en argare blick och man ser tydligt att det inte passar eller är fel.


De kan heller inte vara för långt isär heller, man ser även då att något inte riktigt är rätt. Tror även killar som inte är smink intresserade kommer kunna se en sådan sak. Så innanför ramarna!

Step four:

Countour, efter du har målat i dina bryn i den formen du vill ha och innan du målar en snygg ögonskugga till är det ett säkert drag att lägga till en ljusare färg under brynet (över med men var noga med rätt färg där) för att markera det ännu mer. Var nog med att ta bara NÅGON nyans ljusare än din hy.

De ger ögonbrynet ett lyft och det ger dig en highligt och om du gör detta innan ögonskuggan kan du dra ned concealern över ögonlocket och vips så har du en perfekt grund för en bra ögonskugga!

DE PERFEKTA ÖGONBRYNET PÅ FYRA STEG!

Likes

Comments

För den perfekt jul-looken kan man variera sig på flera olika sätt. Och du har tre bra val.

First, ALL IN. En stark ögonmakeup som är julig och snygg, någon röd/grön färg eller varför inte vit glittrig? Till de ett par även där röda eller kanske gröna läppar? En väldigt extrem makeup.

Second, en kraftfull ögonmakeup, med en snygg julig färg eller bara en stark brun/svart sotning., med en (kattig) eyeliner och false lashes. Till det ett par enkla, väl markerade men ändå nude läppar för att lägga all fokus på ögonen. Och tänk på att ha rätt underton i läpparna för bästa matchning.

Third, ett par väl markerade röda läppar (eller annan julig färg) utan något särskilt på ögonen för att ändra fokuset till de snygga läpparna. En ljusbrun skugga i globen för att markera ögat svagt samt en snygg eyeliner sitter även fint till denna stil. För bäst effekt skulle jag säga med en snygg vinge. Väldigt clean sminkning.

Likes

Comments

Läppar! Något av det snyggaste. Man kan göra så mycket med ett par läppar som gör att en sminkning blir ännu mer wow. Men sedan kan man även göra de naturliga så de hjälper till att framhäva sin ögonmakeup.

För att få de perfekta läpparna bör du använda dig utav både läpp-penna och läppstift. En läpp-penna har man för att forma läpparna och för att ditt läppstift ska hålla sig inom "ramarna" annars blir det lätt otydliga linjer samt att läppstiftet "glider ut" i huden.


NUDE: För de perfekta nude-läpparna behöver du vara ganska säker åt vilken frägskala den ska luta mot. Har du en varmare ton eller en kallare. Jag t.ex. passar inte åt det röda hållet, jag ser rent ut sagt inte klok ut. Utan jag måste ha med en blå underton. Jag har ett läppstift från MAC och för att den ska passa perfekt behöver jag ha en kall ljusröd läpp-penna under.

RED: Vad kan inte vara med juligt än ett par röda läppar? Det börjar bli standard färg på mina läppar på Julafton och runt där. Jag som äger ett par ganska tunna läppar kan inte bära upp läppstift särskilt mycket men med ett par röda - där färgen är så stark så ser de plötsligt större ut och jag skulle även kunna måla utanför linjerna utan att de skulle synas så lätt. Det är däremot svårare att få exakta linjer med ett par röda, men så fräscht.

Mörkröda är någonting som faller mig väldigt bra i smaken också, älskar det!

PURPLE: Om jag hade haft den perfekta stilen och de perfekta läpparna så hade jag verkligen införskaffa mig ett lila läppstift. Jag tycker att det är så himla snyggt och något utöver de vanliga.

Madlady säljer ett otroligt snyggt & bra Liquid Lipstick, de finns i olika färger men just de åt de lila hållen tycker jag är riktigt balla. Det är som att du lägger på ett väldigt pigmenterat läppglans som efter några sekunder "torkar" och blir ett matt, skit snyggt läppstift. Har önskat mig ett i julklapp och jag tror att de kommer användas flitigt.

Likes

Comments

​Julklappstips - accessoarer

Tillbehör till både vinter, vår & sommar är alltid en bra present att ge bort. Särskilt är det kul med fina accessoarer då det är så enformigt väder och vitt, då sticker en udda färg i klädseln ut ännu mer. Som en brun väska eller den röd/lila bollen. Älskar allt som jag har valt ut här och jag hade blivit glad för allt!


Likes

Comments

​Lotion, någon lite finare ifrån Body Shop t.ex. / Nagellack, O.P.I är ett jätte fint och bra märke. / Myskläder-kläder, underkläder m.m. behövs alltid / Parfym-bodymists i något fint paket / Vinter accesoarer som vantar och mystofflorna så man överlever vintern/ Ansiktsmasker / Biobijetter / Te / Smink

​Mina favoriter här är nog biobiljetterna,  vinter accessoarerna och mys/underkläder. Biobiljetter är någonting som kommer så bra till hands nu under vintern när man vill göra saker inomhus, och vad passar inte bättre än en mysig bio kväll i mörkret? Och underkläder behövs alltid, ett par extra fina är ju roligt att få med! Och vinter sakerna, hur kul är det inte med fina vantar osv, allt för att göra det lite roligare att ta på sig ännu mer kläder! Tips tips tips

Likes

Comments

Vet ni inte vad ni ska köpa till kompisen / mamman men ni vill ha en prisvärd, inte allt fördyr men ändå någon användbar present?
Då tycker jag att man kan passa på att köpa någon sminkprodukt som är lite finare, eller ett lite finare märke. Så som MAC. Ett macläppstift kostar cirkus 200 och det är väl ungefär den summan man kanske lägger på sin mamma / bästa vän, eller någon läppenna som kostar något mindre. Är man fler kan man ju lägga ihop till någon dyrare produkt också. Men just läppstift eller någon ögonskugga tycker jag är fint och roligt att ge/få.

Det bästa man kan göra är att gå till affären, välj ut en bild på kompisen/mamman och visa för de som arbetar där så de kan välja ut en färg som de tror passar personen, om man inte är insatt och ser sånt själv. För jag t.ex. passar inte så bra i alla nudefärger för jag behöver en kallare färg osv. Så ett stort tips är att göra så för att personen ska kunna använda det också.

Det finns många fina märken som MAC, Elizabeth Arden, NARS, och massa andra, de flesta tror jag finns på KICKS, NK och Åhlens så där kan man kolla! Sen är ju Sephora nyöppnat i Göteborg! Perfekt


Likes

Comments

Hej på er!! 

Här har jag satt ihop ett collage med lite kläder som jag tycker är så fina! Det jag verkligen gillar mest här är hatten och de svarta "kostym" byxorna. Att ha en hatt gör hela klädseln så mycket mer classy, allt lyfts med en hatt tycker jag och den kan verkligen piffa upp en tråkig och enkel outfit. 

Kostym byxorna tycker jag är jätte balla och ha ett par sånna som går högt upp i midjan med en lite mindre topp är riktigt fint, och om man kan så hade jag valt ett par klackar eller boots till det. Det kan också göra det hela 10 gånger roligare än vanliga tighta jeans. 

Något som är väldigt inne just nu och som är väldigt stilrent är också en fin enkel rock. Jag föredrar svarta lite längre rockar men den grå som på bilden är lite mer livfull och passar vissa människor perfekt! Vem skulle inte vilja ha den grå till hel svarta kläder? Riktigt snyggt!

De andra i collaget är också ett måste till hösten och jag tycker att allt matchar bra ihop!

Likes

Comments