WOW!! Så er vi i 2018.

Igennem hele 2017 har jeg lavet en hel masse forskellige looks, nogle bedre end andre, men som man siger, øvelse gør mester.

Her er nogle få billeder ud af mange looks, håber i kan lide dem. Ellers vil jeg ønske jer et godt nyt år

Knus Nanna<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så er vi nået til månedens ende, så her er mine 4 favoritter​ for denne måned.

#1 Clinique dramatically different cream  - en vildt skøn dagcreme til flere hudtyper.

#2 Diorskin forever & ever control loose powder - en super let og flot transparent setting powder.

#3 Urban Decay all nighter settingspray - en FANTASTISK setting spray, der holder din makeup på plads hele dagen.

#4Meraki brush set - et børstesæt i ekstrem god kvalitet.

Knus Nanna <3


Likes

Comments

Så er vi her igen, Monthly Friday faves. I denne måned er der både nogle ældre, men også nogle helt nye ting.

1) Anastasia Beverly Hills crème contour kit er noget, jeg længe har kunne tænke mig, og nu har jeg endelig skaffet mig den!!!! Den er i farven medium Tan, og den er SÅÅÅÅ god.

2) Min elskede Giorgio Armani luminous silk foundation er dsv. lidt for mørk, men så blander jeg den for det meste bare med en, der er lysere. Den er super god og holder pisse godt.

3) WOOW!! Jeg kan slet ikke få nok af denne pallete fra Huda beauty - Desert dusk . Den er FANTASTISK. Den er mega pigmenteret og har bare nogle super flotte farver.

4) Dette par FILA Disrupter low var faktisk mine blå mandags sko, men jeg er først rigtigt begyndt at bruge dem nu, og jeg er så glad for dem!! Jeg synes, de er fucking fede og mega gode at gå i.

Det var denne måneds favoritter, og jeg kan helt klart anbefale alle tingene.

Knus Nanna ❤

Likes

Comments

Som jeg skrev om i mit seneste indlæg, lykkedes det mig for et par måneder siden at få fat i to af Kylies skønne produkter fra hendes birthday collection.

1# De to første billeder er af The I want it all palette, som jeg er super glad for. Til daglig bruger jeg Cheers, den blush der er i paletten. Som man kan se, er der også 9 mega flotte og pigmenterede øjenskygger og en ekstremt skøn highlighter, som virkelig giver det VILDESTE glow.

2# De to sidste billeder er af Kylies lip kit i farven Twenty. Det er en liquid lipstick - tørrer mat. Jeg elsker, hvordan den ser ud på læberne. Det er dog ikke en, jeg har gjort brug af i hverdagen.

Jeg kan varmt anbefalde Kylies produkter, de er super gode.

Knus Nanna <3Likes

Comments

Jeg elsker som sagt make-up, men det fedeste kan bare ikke altid købes i Danmark eller fra danske hjemmesider. Jeg har tidligere prøvet på at købe et lip kit fra kyliecosmetics, men i mit forsøg blev varerne fanget i tolden, så det endte med at blive sendt tilbage. Men her for et par måneder siden prøvede jeg igen, denne gang over en hjemmeside, der hedder SHOPUSA, og denne gang lykkedes det mig at få fat i to produkter fra hendes birthday collection.

Man starter med at oprette en profil på SHOPUSA. Når man så har en profil, får man en postboksadresse i USA, som man skal bruge, når man ved køb af et produkt skal indskrive den adresse, det skal sendes til. Hjemmesiden anbefaler også forskellige sider, som er gode at bruge, alt efter hvad man har planer om at købe. Man går ind på den hjemmeside, hvor de ønskede produkter er, lægger det i kurven og går videre til betaling- Betaling foregår som normalt, og leverings adressen er den, du får tildelt. SHOPUSA sender dig en mail, når den er kommet, og derefter kan du vælge, hvor hurtigt den skal sendes til Danmark. Du kan vælge imellem Express 2-3 hverdage, flyfragt 5-6 dage (afgang hver torsdag) og skibsfragt 5-6 uger (afgang min. én gang om måneden). Når du har gjort det, bliver din pakke sendt til Danmark. Du vil stadig skulle betale told, men det er over SHOPUSA hjemmesiden, så den vil ikke tilbageholdes i tolden. Jeg synes, det er en super god hjemmeside, som er nem at gå til, og jeg kan ikke andet end at anbefale den.

Her er også lige et link til en video, som forklarer om hjemmesiden, hvis der er brug for yderligere forklaring. Ellers kan man også læse mere i FAQ på deres hjemmeside.

Håber, det har været en hjælp, og at I vil få gavn af siden.

Knus Nanna <3


Likes

Comments

Den sidste fredag i hver måned vil jeg vise jer nogle af mine yndlingsprodukter. Det kan bl.a. være makeup, tøj pieces m.m.

I denne måned er der 4 produkter, som jeg virkelig er begyndt at elske.

1) Henna dot top - Denne smukke bluse er fra Vero Moda, blusen har et super flot snit, som kommer af, at man skal binde den. Den er ikke ligesom en normal t-shirt, den er mere som en skjorte, som du i stedet for at knappe binder sammen, hvis det giver mening.

2) Coated pants - Disse fede coatede jeans er også fra Vero moda, de er super behagelige at have på, de føles som helt normale jeans, men så har de bare lige det her ekstra rå look.

3) FENTY beauty highlighter - Denne KILLAWATT highlighter fra FENTY BEAUTY er absolut fantastisk. Denne er i farverne Mean Money og Hu$tla Baby. Jeg kan virkelig anbefale den. Jeg bruger mest farven Hu$tla Baby, da jeg synes, det er den, der er pænest, og den der giver mest glow.

4) FENTY beauty gloss bomb - Igen noget fra FENTY BEAUTY. Dette er dog en lip gloss, som er ekstremt smuk og utrolig lækker at have på. Man får ikke den der klistrende følelse, nogle lip glosses ofte kan give.

Det var lidt om mine 4 favoritprodukter for denne måned. Jeg håber, at I har fået lidt inspiration til, hvad I kunne købe næste gang, I måske skal ud og have en ny bluse eller en ny highlighter.

God fredag til jer alle ............

Knus Nanna <3


Likes

Comments

Jeg har længe villet lave en blog, og nu er jeg endelig igang. Når man går ind på min blog, er der til venstre en lille boks med en beskrivende tekst om mig. Men som mit første indlæg vil jeg fortælle jer lidt mere om mig, så I har et indblik i, hvem jeg egentligt er.

Jeg bor som sagt i Fredericia, nærmere bestem i centrum/downtown. Der bor jeg med min mor, far, yngste storebror og min hund, Elvis. Jeg har også en storebror, der er flyttet hjemmefra og bor med sin kæreste. Som I nok kan regne ud, så er jeg lidt af en efternøler, da mine brødre er henholdsvis 20 & 19 år, det er også dem, der kan ses på billedet længst til venstre.

Jeg er tidligere hestepige, og jeg red i flere år. Men alt har sin ende, og jeg valgte at stoppe, da jeg ikke følte, at jeg længere havde tiden til det. Ridning er ikke det eneste, jeg har gået til - jeg har næsten gået til alt, der er muligt at gå til, men intet har rigtigt været mig. Så for tiden går jeg ikke til noget, derimod arbejder jeg i en frisørsalon, hvilket er super fedt - det er altid skønt at tjene lidt penge.

Når jeg ikke arbejder, går i skole, laver lektier osv. elsker jeg at tilbringe tid med mine venner og veninder. Billede nr. 2 er af Ditte og Klara, og billede nr. 3 er af Emma og mig fra min konfirmation. De er alle tre nogle af mine rigtig gode veninder.

Jeg håber, I fik et lidt større indblik i, hvem jeg er og fortsat vil følge med.

Knus Nanna<3Likes

Comments