Hej alla , just nu är jag i skolan och jag ska ha utvecklingsamtal , jag är så sjukt nervös. Hoppas det går bra. Men det är min syrra som har just nu , min börjar klockan 13:30 tills 13:55. Jag ska sen hem tror jag ? Eller kanske till stan och kolla på en vinter jacka .

Inte sponsrat , det är så tråkigt väder , så mina skor blir smutsiga. Ahaahah

Likes

Comments

information

Vad tycker ni ?? , men jag kommer attbörja blogga på både engelska och svenska och det är för att alla ska kunna förstå vad man skriver om. Jag kommer fortfarande att skriva på svenska. Jag kommer att skriva mitt nästa inlägg på engelska , den kommer upp antingen imorgon eller idag efter denna , vi får se

Likes

Comments

Hej alla! Jag har seriöst inte bloggat så mycket. Jag ska börja blogga lite mer men det är för att jag har haft så många läxor och prov . Jag var på stan med mina kompisar igår. Vi var på donken och vi gick runt . Jag har alltid letat efter en fin matte liquid lipstick och jag gick in i H&M och jag gick till smink av delningen och jag hittade den som jag letade efter det var Nyx lingrie I färgen Teddy och den är så fin färg . Jag ska köpa flera sånna från kollektionen. De är så fina färger. Annars så har vi inte gjort något speciellt.

Idag så har jag varit hos min moster . Mina syskon hade tydningen bakat kladdkaka.
❤️❤️

Likes

Comments

Jag har in bloggat på jättelänge , jag är just nu i skolan. Vi går ju nu i 7:an och vi får ju iPads så jag kan blogga i skolan. Jag kommer hem idag kl 15:30. Direkt när jag kommer hem så ska jag fixa min garderob , jag vill typ som en walking closet , ni kanske vet vad det är. Så här ser den ut just nu min closet , inte världens finaste, men den passar för nuet. ❤️ jag tänkte göra en sko sak också , men jag kommer blogga mer om det när jag kommer hem😘

Likes

Comments

För några veckor beställde min mamma 2 tröjor från Ralph lauren och jag har inte bloggat om det .

Jag köpte i färgen Pink flammingo (rosa) och i färgen purple (tror jag,hehe). Dock så minns jag inte hur mycket den kosta men de här finns i olika butiker och online buiker. 

Detta är  dock inte  sponsrat. 

Likes

Comments

1. if It Ain't Love : Jason Derulo 2. Ey Gäri Linda pira ft Molly Sanden 3. Stimulated : Tyga

Likes

Comments

hej det är massa som skulle vilja ha kylie lip kit och de tar så snabbt slut så snabbt nya kommer in. Jag skulle så gärna ha de men som sakt så går de snabbt slut. Men så länge så kan jag skaffa dupes , vilket betyder att man har som är liknande. Man kanske tycker att kylie lip kits är dyra så man kan skaffa sig "dupe färger" ifall man ska kallade så.. Så jag ska ge tips till er som vill ha dupes på kylie lip kit. Jag ska lägga bilder hur båda färgerna ser ut.

KYLIE LIP KIT FÄRGER:CANDY K / VELVET TEDDY BY MAC 

Här är en bild på candy k

Här är en bild på Mac s "velvet teddy"

DOLCE K /HONEYLOVE BY MAC 

Den här är Dolce k Den här är mac s honeylove

 MARY JO K/COLOUR POPS "creeper"

Mary Jo k

Colour pops "Creeper"

TRUE BROWN K/ LA SPLASH "UNTAMED"

Jag kommer att göra på flera av kylie's lip kit eftersom hon har släppt massa nya som ni kan kolla på hennes hemsida  kyliecosmetics.com , det här är inte dock sponsrat. Det är bara tips 

Likes

Comments

hej alla , imorgon är det skolavslutning i våran skola och jag har hittat en klänning och klänningen kommer från bikbok , jag kan länka klänningen. Jag har också köpt ett par ballerina skor från nilson shoes och jag hade inte tänkt mig att köpa ett par ballerinaskor men de skorna jag ville ha var slut i min storlek , så det fick bli ballerina helt enkelt.

Jag kan lägga upp bilderna på skorna och på klänning , jag kommer även att länka de.


​jag kommer kanske lägga upp bilder från skolavslutningen och jag har inte nån telefon så jag ska försöka aha, men vi får se. 

Likes

Comments