Header

Började dagen med att åka till väla för att möta upp min syster, köpte en ny plattång då min gick sönder för någon dag sedan. Köpte även mer målarsaker till farmor. Vid 12 kom vi hem städade hela huset och lagade mat till kvällen. Firade min pappa som har fyllt år, mysigt var det iallafall och god mat!
Nu ska jag snart sova jobb imorgon, sedan blir det AW på kvällen med bästa kollegerna, mer om det imorgon.
P&K

Likes

Comments

Min tavla som jag började på här om dagen! En liten sneakpeak tycker det är såå kul att måla. Vill lära mig mer och utveckla mig själv ser fram emot att göra fler tavlor i framtiden!
P&K

Likes

Comments

Likes

Comments

Ögonbryn har blivir en stor trend i modevärlden. Jag som makeup artist har provat en hel del olika metoder för att få till de perfekta ögonbrynen. Den populäraste bryn formen för tillfället är naturliga men ganska maffiga bryn, Modellen Cara Delevingne är en stor ikon för bryn trenden som finns idag. Mina favorit produkter för att få till de perfekta brynen är från Anastasia Beverly Hills. Använder dessa 2 produkter varje dag när jag sminkar mig.

Först så applicerar jag Brow defindern i konturerna använder själv färgen (soft brown) gör även formen på brynen med hjälp av denna pennan. Den är vääldigt dryg så den varar länge för mig ca 3 månader.

Sedan brukar jag ta deras Dip brow i färgen (medium brown) och fylla i brynen med en illusion av att det är riktiga hårstrån.

Tycker dessa två produkter är så himla bra för att få så naturliga bryn som möjligt. När man använder dessa två produkterna tillsammans så blir det bästa resultatet enligt mig.

Tryck på länkarna ovan för att komma direkt till hemsidan som har det bästa priset på Anastasias produkter. När du kommer in som ny kund får du även 10% rabatt hur bra är inte det?

P&K

Likes

Comments

Älskar väskan!!
Igår träffade jag min favorit. Vi körde en sväng i hans nya bil sedan åt vi hemma hos mig och badade jacuzzi och hade det allmänt mysigt. Vaknade vid 10 imorse sedan gick vi upp jag gjorde pannkakor till min favvis. Åt frukost sedan gick vi en sväng med peggy. Vid halv 3 åkte jag till farmor och målade. Blev helt okej visar resultatet när jag är klar med tavlan. Ska snart sova imorgon blir det jobb 17-20 men innan det ska jag ta en PW och luncha i Höganäs. Mer om det imorgon. Godnatt allihopa!
P&K

Likes

Comments

Såhär blev mitt hår blev såå nöjd!!

Likes

Comments

Klicka HÄR så kommer du direkt till hemsidan! 

Jag har hittat den bästa sidan för alla skönhetsälskare xbeauty.se har väldigt stort utbud och ett brett sortiment av olika märken som är populära på marknaden. Även till ett väldigt bra pris. Just nu kan du fynda produkter under 100kr hur bra är inte det(!!). Ska klicka hem ett nytt countor kit från Anastasia mitt håller på att ta slut.  Ordinarie pris är 645 men på xbeauty kostar det bara 489kr sjukt bra!! 

Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Nu sitter jag hos frisören och ska slinga håret och klippa mig. Spännande lägger upp bild sen på hur det blir osv. Mitt hår är ganska svårblekt så vet inte hur det kommer bli vi får se!
P&K

Likes

Comments