Idag gjorde jag cream contour på Lovina. Jag tyckte det var enkelt och stötte inte på några stora problem. Vi använde "cream to powder". Det enda problemet när vi använde sån tjock foundation var att det blev linjer väldigt lätt men jag applicerade lite loose powder där så ordnade det sig. Sen använde jag en mörk flytande concealer för att framhäva kindbenen och på pannan för att mörka upp runt om. Jag applicerade sedan en ljusare cream to powder under ögonen för att ljusa upp.
Jag tycker att cream to powder är en jättebra produkt för t.ex photoshoots eller liknande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag bas och bryn på Lovina. Jag tyckte det gick bra, det var ganska lätt. Stötte inte på några problem så det va bra. Nästa gång kommer jag nog använda mer puder under ögonen så är det inte blir små linjer där. Men annars i helhet gick det bra!
En produkt som jag vill lyfta fram är "smoothing primer", det är en jättebra produkt som man kan använda både innan man applicerar foundation eller efter man är klar med sminket. Smoothing primer fyller i porer och lämnsr en väldigt jämn finish på huden och det tycker jag är mycket positivt. Skulle rekommendera den här produkten för det är lite annorlunda ifrån andra primers, pga att denna är i puderform och de flesta andra är flytande.

Likes

Comments

Jag har idag gjort ögonskuggssminkning, jag tycker det var ganska lätt. Jag märkte när jag använde en mörk skugga så kom det "rester" under ögonen men då tog jag bort det lätt med en stor puderborste. Till nästa gång ska jag tänka på att använda mindre mörk skugga åt gången så det inte blir för fläckigt.
Jag väljer "microshadow" för dom har väldigt bra pigment i sig och man behöver inte mycket för att komma långt med den, dessutom har jag märkt att den sitter länge och håller sig relativt lika fin under dagen/kvällen.
Jag har inte haft några kunder som jag använt den på så vet inte riktigt hur andra känner om den.
Jag tycker att folk ska handla hos makeup store för jag tycker dom har bra pigment i sina produkter, de är lätta att applicera och blanda ut.

Likes

Comments

I fredags (11/11-16) så var vi ute i stan med Jessica och gick runt och kollade på tre olika makeup store platser, en på Norrlandsgatan, en på drottninggatan och den som finns i Åhlens city, vi kollade på olika produkter och pratade lite med de som jobbade där. Senare fick alla åka ut till sina platser individuellt, jag fick butiken på drottninggatan så det kändes bra :). Jag tycker det var en lyckad dag och det var kul att träffa de som man ska jobba lite med under APL.

Likes

Comments