Det kommer bli ett helt annat vardags inlägg tänkte inte skriva om min dag eller skriva om vad jag ska hitta på idag, utan nätet.

Vi barn & vuxna är helt olika för vem vi är ingen är lik någon annan på insidan eller utsidan alla är olika på sitt sätt. Vi barn som inte vet nått alls om hur det är att vara vuxen vi barn som ska ha vuxna som förebilder och som ska kunna gå utanför dörren utan att något ska hända, så ska världen vara för alla barn & ungdomar men ändå finns det många som är ledsna & rädda för denna värld.
Barn som blir slagna, kallade saker, rädda för vuxna och andra barn, & blir helt förstörda för hur dem får leva sitt liv. Det är fel helt fel ingen & då menar jag verkligen INGET barn eller ungdom ska behöva känna så som vissa eller a många av dagens barn/ungdomar gör. Alla ska kunna känna frihet och vara glada för att dem får komma ut i världen & leka med sina kompisar & vi ungdomar ska kunna åka in till stan, gå på bio, åka till ett badställe och bara ha en underbar dag men istället känner många personer press på sig, dem blir uthänga på nätet för att dem inte ser ut som vissa, för att dem inte är lika perfekt som en, för att dem inte har likadana kläder eller inte är lika bra som andra. Det är sjukt hur denna värld är och att det inte finns vuxna vid ens sida när man behöver dem som mest när det är dem som ska se till att ens barn mår bra men ändå får man klara allt själv.
Och många ungdomar mår så himla dåligt & är ledsna & arga över att få all skit på sig hela tiden. Folk skär sig, äter massa för att må bra, gråter tusentals med tårar och håller allt inom sig så ingen annan ska få veta hur en mår, tycker dem är helt partiska för att dem inte är som andra, folk tar till och med livet av sig. Det är helt sinnes sjukt. Det ska inte behöva vara såhär ingen ska ha press på sig 24/7 alla ska vara lugna och kunna vara ute i världen göra vad dem vill.
Jag själv har haft tuffa tider i livet, har blivit kallad för vissa saker som fått mig att gråta, vara arg och inte velat gå utanför dörren inte ens gå till skolan för allt som hände, men den tiden är över för mig men andra får stå ut med samma sak som jag och VÄRRE.Så ni människor som tycker det är så kul med detta försök er själva att vara i samma situation och se hur människor mår för det är inte alls kul hur man blir behandlad av människor. So just stop this shit. -M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments