Som svar på rubriken så säger jag JAAAA! Aspirinmasken har varit väldigt omtalad de senaste åren och många älskar den. Inklusive jag själv. Aspirin är en värktablett som används exempelvis mot huvudvärk och mensvärk. Det aktiva ämnet är Acetylsalicylsyra som ska vara effektivt mot acne! Jag som själv "lider" ( ja det är faktiskt rätt jobbigt ibland ) av acne gör aspirinmasken lite då och då har sett en mycket bra förbättring. Acnen och finnarna har faktisk minskat och huden får en otrolig lyster! Har ni inte testat den så tycker jag absolut att ni ska göra det!

Så här gör jag masken: Ta 5 aspirintabletter och lägg i handflatan. Droppa några droppar vatten från kranen över tabletterna och börja gnugga med andra handen så att tabletterna "smälter" och blir som ett löst puder. Därefter tillsätter du en klick aloevera gel ( som även det ska vara bra mot acne ) så att det blir som en krämig mask. Applicera masken på tvättat ansikte och låt verka i 15-30 min. Jag brukar köra på 25 minuter.

Aspirin köps på Apoteket. DOCK så vill jag tipsa er om att köpa det från apotea.se. Köper mycket av mina skönhetsprodukter där eftersom de har ett väldigt bra pris. På Apoteket kostar ett paket med aspirin 75kr medans priset hos apotea ligger på 46kr. De har även fri frakt och MYCKET snabb leverans ( haha låter verkligen som ett sponsrat inlägg, men det är det ju såklart inte )

Det går även att göra masken med enbart vatten och utan Aloe Vera gel, men då blir den svårare att applicera. Har sett att andra även har använt sig utav honung.

Vill man punktbehandla så funkar det också och då behöver du inte använda lika många tabletter.

Har ni testat masken? Vad tycker ni om den?

Lycka till!

Likes

Comments