Att hämta ut paket med nya produkter på posten hatar man ju inte och idag var det min tur att uppleva detta lyckorus. På den här bloggen hymlar vi inte om våra shoppingproblem. Nu undrar ni säkert vilka godsaker jag klickat hem..ja,ja sluta tjata nu jag ska berätta.

Dessa godsaker levererades i ett paket från Lyko !

Först ut har vi denna skönhet, jag kan ju inget annat än älska förpackningen..hur fin??? Detta är då en toner (ansiktsvatten) och appliceras med en liten bomullspad efter att du tvättat bort allt smink och smuts från ansiktet. Innehåller både AHA-syra och citrusenzymer. (AHA-syra hatar man ju inte). Denna produkt är inte blygsam och lovar mig att jag kommer att stråla och jag säger bara ja tack! Den ska rengöra porer på djupet, ta bort bakterier, döda hudceller och överskottsolja. Den kan användas dagligen men är inget för dig med torr hy utan för oss med normal till oljig hy. Ska bli spännande om den här produkten håller vad den lovar.

Nästa lilla grej som jag länge velat testa och nu har i min ägo är The Balms ''Put a lid on it'' . Har länge använd och älskat Lumenes ögonprimer MEN älskar man att testa nya produkter så gör man.

Låg även två andra produkter i mitt Lyko paket och dessa två kommer jag självklart att visa upp inom kort!

Likes

Comments