Header

​Jag har jobbat tre dagar denna veckan som vikarie på en förskola och det har faktiskt varit ganska kul. Eftersom jag har jobbat så har de inte hänt så mycket utöver det, alltså har jag inte så mycket att blogga om just nu. 

​Annars har jag mest spelat dator, ätit, sovit å kollat serier, mycket serier. Utöver det så håller jag på att rita en ny teckning, men som ej är klar än. Här kommer en ledtråd på vem jag ritar:

"Let's find some friends."
​"Come play with me"

Cepa ut ^^

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna helgen har jag varit hemma hos föräldrarna i Tyringe och gått på Jubileum i Perstorp. Vi kom hem till föräldrarna i lördags, la av mig packning och sambo, sen drog jag iväg till Perstorps. Jag gick på Perstorp Gymnasium och tog studenten 2015. Nu i lördags firades det 20 års jubileum. Det var tyvärr inte så många från min klass som kom dit men tillräckligt för att ha kul.

Vi minglade, åt god mat, hade någon fråge quiz och sen dansade vi en massa!^^

De var kul att träffa dem som kom!^^

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Jag har varit hos tandläkaren å de gick utmärkt, bättre än vad de brukar göra. Jag har tränat lite med Joachim på parkouren och sen har jag ritat lite som inte är färdigt riktigt än. Sen har jag även varit på introduktion i Asarum för att kunna jobba som vikarie. Idag har Joachim varit och besiktat bilen å den gick igenom, några saker som ska kollas innan nästa men de e ett helt år tills dess. ^^

Annars har det inte hänt så mycket, spelar, söker jobb, det gamla vanliga. Idag har jag mest varit inne, tagit hand om disken, tagit hand om tvätten, lagat och ätit hamburgare och sjungit en hel del. Jag älskar de 50 bästa låtarna i Sverige på Spotify just nu. Jag har fått låten Closer av The Chainsmoreks. Den e riktigt bra!! ^^

Likes

Comments

Guld IV

Idag hände något som jag har väntat på länge, jag rankades äntligen upp till GULD IV. ​Det e kanske inte så bra i jämförelse med vissa, men jag tyckte det var på tiden, å för mig som aldrig har varit så här högt i rank e taggad. Min sambo har även rankats opp denna helgen till Guld V å han blev så glad att han sprang opp å dansade. Rolig syn! ^^

Cepa ut!^^

Likes

Comments

Detta är jag å Joachim min sambo i Kristianstad. Vi skulle fira min 20-årsdag å de blev med god mat och bio. Först åt vi mat på Steakhouse, där jag åt nån mix till förrätt, fläskfile, potatisklyfter och sallad. Riktigt gott!! Rekommenderar verkligen Steakhouse!!

Senare gick vi till bion och kollade på Ben Hur. Den var mycket bättre än vad jag trodde. Jag trodde det bara skulle handla om att köra häst och en massa stridande, men det var varierande och det hände mer i filmen än vad jag trodde. Här e trailern, spana in den å kommentera vad ni tycker!^^

Cepa ut! ^^

Likes

Comments

Jag är en gamer och har spelat dator så länge jag minns, började redan hos farmor med en tjock skärm där jag spelade mest Anki och Pytte och harpan. Å redan där blev ja fast i datorspelandet. Jag spelar mest dator å sen lite ps3. På datorn spelar jag mest League of Legends just nu. Jag spelar på Eune å mitt nick e Toffethar. Jag e inte en sån som spelar detta spelet och pluggar på de som f, utan jag spelar för att de e kul och för att de e många andra som spelar det. Jag e i Guld V och spelar i snitt var dag. Jag spelar i alla lanes och jag vilken jag spelar mest beror på hur jag känner å hur det går. Jag spelar mest med min sambo som e i Silver I. Vi sitter och spelar intill varandra på samma skrivbord, med 2 skärmar vardera, ser väldigt nördigt ut. ;)

Zac

The secret weapon

Idag på annexet fick jag för mig att jag ville rita lite och har sedan ett tag tillbaks velat rita lite lol champs. Jag ritar aldrig med färg för att jag tycker att de är mycket svårare än utan + att jag tycker inte de är direkt snyggt. Oftast ritar jag med bara blyerts som jag tycker är bekvämt och snyggt att rita med, men idag blev det färg. ^^ Vilken utmaning det var att få till det. Jag tycker inte det är det finaste jag någonsin ritat men jag blev nöjd med den. Champen heter Zac och består av någon slags vätska tror jag. En av mina favorit champs i jungeln.

Likes

Comments

Dessa filmerna... de är såååå bra! Underworld e ett måste om man gillar filmer med womenpower, varulvar, vampyrer och action. Jag älskar filmer som denna. Womenpower behövs mer på filmdukarna!
Pls minska "prinsen räddar prinsessan" å in mer med kvinnan i fokus, kvinnan som e den starka, kvinnan som leder allt till victory. Nu låter ja lite feministisk, men de e kul att se kvinnor som för en gång skull visar sig starkare å bättre än män. Fk it, de e WOMENPOWER it should be! ^^

Nä men dessa filmerna är riktigt bra å ja rekommenderar dem verkligen...

Nåt som jag även rekommenderar är serien Castle, spänning, komedi, lite romantik och mycket kriminalitet. Riktigt bra serie å de bästa e att det finns 8 säsonger än så länge, vet ej om de ska göra fler, men jag är bara på säsong 3 så har många avsnitt kvar. Tråkigt nog har allting ett slut, men det är ett bra tag tills dess. ^^


Se både filmerna å serierna, riktigt bra^^

Likes

Comments

Jag är en glad tjej på 20 bast. Jag kommer från Tyringe i Skåne å har 2 syskon, 2 föräldrar, 2 hundar och 1 häst. Ni kommer märka att jag ibland skriver ord annorlunda och det kan bero på att ja kommer från Skåne men även att jag är en gamer så e van att skriva lite slarvigt, men ska försöka tänka på att skriva "lite" ordentligt. ;)

Jag är 1,80 lång, brunt/blont långt hår och blåa ögon. När ja väl e vaken så är jag en pigg och glad person. Många kallar mig en aning konstig och galen, å de definierar jag mig själv osse som. Att vara annorlunda är en komplimang. Jag är ganska rak på sak och ibland lite för ärlig.

Just nu så bor jag i en etta i Karlshamn med min underbara sambo Joachim Fischer. Han e sååå jävla awesome. Mina intressen är att dansa, sjunga, rita, spela dator/ps3/ipad, kolla serier/filmer och lösa korsord. Jag älskar att dansa, styla hår (speciellt fläta), spela olika bollsporter, spela dator och hitta på saker med min sambo.

För närvarandet är jag arbetssökande så förutom att söka jobb, spenderar jag mest mina dagar framför datorn med spel och serier. Jag multitaskar 99 % av tiden, det blir segt att bara sitta med en sak i taget. Jag spelar mest LOL, MW3, AW, GTA5, Dead Rising just nu, även lite små spel här å var. Jag kollar på en MASSA serier, håller inte räkningen längre så har de uppskrivet. Just nu så har ja drunknat i Castle, gillar sånna kriminalserier med komedi.

Det summerar nog mig och mitt liv ganska bra. I denna blogg kommer finnas inlägg om mitt spelande, stylingar, mina funderingar och annat smått å gott. Jag tror inte de finns mer att säga nu så då far ja iväg till Annexet och ska spela lite pingis å biljard. Ha de gott så hörs vi senare! ^^

Cepa out! ^^

Likes

Comments