Idag har jag fotat allt jag ätit, följer ett kostschema som Heidi (utbildad kostrådgivare/personlig tränare) från Active Sport Club har gjort åt mej. Jag har slarvat en hel del på senaste men idag har jag följt schemat, förutom att jag borde ha ätit ett mellanmål till men steg upp så sent så skippade det. Och nu till kvällsmålet åt jag en questbar, som jag brukar lägga till ibland då jag är sötsugen, annars blir det bara kvarg & bär. Jag väger all min mat och försöker äta med 3 timmars mellanrum.

Morgonmål kl. 12.15, Havregrynsgröt med mjölk, blåbär & kanel + 1 stekt ägg

& 1 päron NOCCO

Mellanmål efter träning kl. 14.40 1 banan + 1 vanilj skyr

Lunch kl. 16.10 Potatis, malet kött (9,5%), lite kokosolja, gurka, tomat, sockerärtor

Middag kl. 19.10 Potatis, malet kött & karelsk stek, kokosolja, sockerärtor och gurka. 1 stort glas apelsin funlight

Kvällsmål kl. 22.15 1 naturell kvarg, 1 chokladmint questbar & blåbär

Likes

Comments

Idag åkte jag till gymmet vid 20.30, före det åt jag ett mellanmål och drack en pre workout. Jag tränade ben idag, har inte gjort det på ett tag + det var några nya övningar på mitt schema så det kändes rejält i benen, så som det ska! Simon var med på gymmet men han tränade övre kropp, annars var det bara två andra i gymmet vilket var riktigt skönt. Sent en lördagkväll brukar det ju inte vara så mycket folk i gymmet så.

Jag gjorde dessa övningar:

Utfallsgång utan och med 5kgs hantlar 40 reps x 4

Superset med

• Hipthrusters med 15kgs stång 15 reps x 4

• Benpress 80-90 kg 12 -15reps x 4 måste höja vikten nästa gång, mesade lite, orkar ju med mer märkte jag ^^ 

Superset med

• Sumosquats stående på två stepbräden med en 12kgs kettlebell i händerna 15-20 reps x 4

• Leg extensions 25 kg 12 reps x 4

Superset med

• Leg curl (sittande maskin) med ett ben i taget 18-20,3 kg 10-12 reps x 4

Det här tog lite på 1 h men jag var inte jätte effektiv, i alla fall inte i början. Gjorde ingen cardio idag då det blev ett så sent pass. Nu har jag duschat, ätit osv. så ska sova snart, imorgon till gymmet för cardio och mage! 💪


Jag blandade apelsin funlight i min pwo från Scitec Nutrition som har smaken Orange/Lemon för att den skulle smaka bättre. Hjälpte nog men det smakade fortfarande ganska beskt.

Likes

Comments

Hej igen, det var länge sen jag skrev något här och en del har hänt. Jag har blivit äldre (no shit!), jag har blivit färdig kosmetolog på våren 2015, adopterat en kanin till osv. Har varit ledig hela sommaren och är det ännu, mina framtidsplaner är lite öppna och jag trivs med det. Jag är ännu tillsammans och bor med min pojkvän Simon i Esbo fast vi största delen av sommaren varit på mitt lande i Pojo eller hos hans familj på Skåldö. Vi ska renovera ett rum hemma i lägenheten så där är kaos. Och om 1 vecka och 3 dagar tar vi semester från ledigheten, haha. Vi ska resa till Fuengirola som ligger i Malaga i södra Spanien. Vi reser tillsammans med en av mina närmaste vänner, Jenna och hennes pojkvän. Vi hyr en egen lägenhet under veckan vi är där och det kommer bli jätte roligt! :) Första gången någon av oss åker på en parresa så vi kommer säkert hitta på en hel del roligt.

Hit ska vi åka:


Likes

Comments

Förra månaden flyttade min pojkvän Simon in i min lägenhet här i Esbo. Egentligen har han bott här sedan skolan började i augusti men han gjorde flyttanmälan och hämtade mera saker hit först i november och så har han varit ganska mycket hemma i Ekenäs också. För några dagar sedan kom hans namn upp på dörren. Vi har snart varit tillsammans i 5 år, så jag var 15 år när vi träffades, men vi var bara kompisar i ett halvår innan det blev något mer. Vi har gått igenom mycket och nu är han min bästa vän och pojkvän. Jag tycker vi går ganska långsamt framåt (vilket är bra) om man jämför hur de flesta gör nuförtiden. Förlovar sig och flyttar ihop efter 1 månad typ, haha, tycker det är löjligt och onödigt. Och sååå många som skaffar barn när de är 17-20 år och inte varit länge tillsammans. För vissa passar de kanske att bli förälder som ung och vissa par hålls ju ihop men väldigt många gör slut lite efter att barnet har fötts. Jag tycker inte man ska stressa, man ska njuta av att vara ung och kunna göra hur man vill.

I alla fall så tycker jag nog om att bo med Simon, det blir nog en del små bråk men det är för vi båda är ganska hetsiga och har kort temperament (särskilt när jag är hungrig^^) men det är så mysigt att ha någon att komma hem till och dela vardagen med. Vi har 3 kaniner;  Nisse, Lillan och Turbo. Våra små bebisar 💜


Likes

Comments

Jag håller på att planera kommande veckans träning. Det här vill jag hinna träna under veckan;

🔳 1 Helkroppspass

🔳 Rygg & Armar

🔳 Rumpa & Mage

🔳 Bröst & Axlar

🔳 2 powerwalks

🔳 Extra cardio efter styrketräningen
Bild tagen från google. Michelle Lewin på bilden.Likes

Comments

Idag har jag gått på en längre promenad. Lite blåsigt men annars helt skönt. Nu blir det bastu & sedan ska vi se på första filmen av Hobbit trilogin. Tredje filmen ska vi se på onsdag, exciteeed! 😃

Likes

Comments