.Nu er kong vinter ved at være over os, og derfor har jeg investeret mig i en ny vinterjakke jeg gerne vil dele med jer... 

Det var en dyr fornøjelse ja, men er også virkelig glad for den, den er stor og dejlig varm så man kan sagtens holde varmen på de kolde vinterdage, der en dejlig stor lyserød pels indeni som gør den ekstra varm og så giver det også et godt look (det var derfor jeg faldt for den, og måtte bare have den) 

Designet er med camouflage / militær stil det giver det lige et ekstra look i stedet for at den bare er ensfarvet. 

Jeg er virkelig glad for den og vil gå rundt i den hele tiden, den er så dejlig varm og blød. 

LOOOVE IT LOOVE LOVE IT...!! ❤️😘

har købt den på "fashionqueen.dk" hvis nogen er interesseret ... 😇😁

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har fået mig en kæreste ... igen igen igen !! MEN

Denne gang tror jeg fuld og fast på at han er den "eneste ene" han er "Mr. Right", ja har sagt det mange gange før, og blevet skuffet gang på gang, men noget siger mig at det ikke går galt denne her gang.

Han er bare noget af det sødeste og dejligste, behandler mig virkelig som den prinsesse jeg har drømt om, er sød ved mig, giver mig en masse oplevelser og glæde i livet, vil altid være der for mig og støtte mig i mine svære tider, og ja har fortalt ham ALT om mig og mit liv /fortid og han acceptere den og forstår mig fuldt ud, har aldrig haft sådan en kæreste før som respektere mig for den jeg, alle har altid manipulerede med mig og behandlet mig skidt, gjort hvad der passer dem, men ikke ham her... 💖

Jamen jeg kunne blive ved med at skrive hvor sød og dejlig og romantisk han er, han er selv en "romantiker" ligesom jeg selv er, så ja der er blomster, chokolade, dates, biffen, ud og spise og meget mere - og jeg ELSKER det... 😇😁 Det med at gå og holde i hånd igennem byen, ligge og putte i sengen om natten og holde om mig, jamen det kan bare ikke blive bedre.

Har aldrig været så glad i et forhold som jeg er nu, jo har da været forelsket et par gange før, men der har jeg os min hjerne som har sagt NO GO fordi han er en idiot overfor mig, men mit hjerte sagde ja, og jeg har lært man skal lytte til sit hjerte - desværre... Men nu er det som om min hjerne og hjerte tænker ens med ham her, jeg er forelsket ja og for engang skyld er min hjerne også med og siger "GO FOR IT".

Vi har været sammen i snart en måned nu, men alligevel er det som om vi har været sammen i meget længere tid, før det har vi kendt hinanden i 3 måneder ca. og på de 3 måneder har vi lært hinanden godt at kende, vi har så os været sammen 24/7 eller hvad det hedder,, vi kan være åbne overfor hinanden og fortælle hinanden ALT, Synes bare det går fremad lige nu, vi snakker allerede om fremtid med børn hus osv.. ja det går måske lidt hurtigt at snakke om allerede kun efter en måned, men det er nok fordi han er den RIGTIGE, selv min familie, HELE min familie er glad for ham, og så er det et stort fremskridt (ja min familie har aldrig rigtig brudt sig om mine kærester, bare allerede efter en måned vidste de / kunne se - Han er en Idiot) men ikke denne gang.

Jeg føler mig for engang skyld virkelig lykkelig og glad, og jeg tror/ved det hele nok skal gå.. 

Endelig lykkedes kærligheden for mig. Jeg føler mig som "en lykkelig lille pige". 

Likes

Comments

Jeg har mødt en ny sød fyr, og han har inviteret mig på et “mini Cruise” ophold til Oslo.
Vi skulle lære hinanden at kende og derfor tog han mig med på en romantisk og hyggelig tur.

Har aldrig prøvet sådan noget før, det var en fantastisk oplevelse, det kan klart anbefales at tage sådan en tur, det er ligesom Titanic
(bare uden at vi synker) er helt oppe at kører over turen, det var så vildt.

En dyr fornøjelse ja, men virkelig fedt. 

Så vil dig og din kæreste eller veninde eller familie gerne ud og opleve noget, så vil jeg anbefale sådan en tur, det er virkelig en hyggelig og speciel oplevelse. 

Likes

Comments

Ja det er længe siden jeg har skrevet herinde, men har haft travlt med en masse spændene ting for tiden.
Det vil jeg fortælle mere om senere.. 😋

Så glæd jer 😆

Likes

Comments

Var lige nød til at dele det her med jer... Gør lige lidt reklame her på siden...    :D 

Sommeren er slut, men hvem vil ikke gerne beholde den dejlige brune farve på sin krop ?

Kæmpe anbefaling herfra...

Jeg bruger selv rigtig meget selvbruner for hvem vil ikke gerne have en lækker brun krop..

har prøvet lidt forskelligt nu men Mascha Vangs selbruner er klart en anbefaling, det er den bedste jeg har prøvet og er så glad for den, du opnår det bedste og flotteste resultat og så er det så nemt at påføre på kroppen....

en sikker vinder ... elsker den <3 

Likes

Comments

Ja, billedet siger sig selv....

Jeg har lært meget af min fortid med alt det jeg har været igennem, så jeg lever meget efter dette lille citat.

Jeg lever meget i nutiden, og tænker på "hvad skal der ske lige nu" jeg tager en dag ad gangen, jeg gider ikke tænke og spekulere over "hvad skal der ske på lørdag, når vi ek.s. kun har mandag i dag" det er også derfor jeg er dårlig til aftaler, har jeg en veninde der spørger mig "skal vi ses lørdag" så er jeg nød til at svare, "kan jeg ringe til dig lørdag og finde ud qf det" jeg kan kun tage en dag ad gangen... for pludselig står du med en masse aftaler og det gør mig skør i hovedet, og det ender med at jeg må droppe nogle af dem og gøre folk skuffede.

Fremtiden.. ja den tænker jeg meget over, selvom jeg tager en dag ad gangen, kan man selvfølgelig ikke lade vær med at tænke fremad... finder jeg nogensinde den rette fyr, bliver jeg gift og får børn osv. og hvornår sker det? men samtidig glæder jeg mig os, jeg ved ikke hvad der kommer til at ske, og hvornår der sker noget, så jeg må bare vente og se og det gør det på en måde mere spændende at man ikke ved noget, og lige pludselig så sker det bare. 

Min fortid... ja, der er ikke så meget at sige, har været igennem en masse dårlige ting, mobning, dårlige forhold til kærester, en veninde der har sviget mig osv, men til gengæld har jeg fået nogle erfaringer og lært meget af den, hvad der er godt og skidt og hvad man skal passe på med fremover.

Andet er der ikke så meget at sige, havde bare lige lyst til at dele dette lille billede/citat med jer, der er sikkert mange af jer der har det ligesom mig med dette.

så lev i nutiden, tænk på fremtiden og FUCK fortiden!!

Likes

Comments

Jeg vil betegne mig selv som en "Dreamer" jeg lever mig meget ind i drømmeverden, og forestiller mig alt muligt med mit liv, drømmer/lever mig meget ind i en drømmende prinsesse eventyrverden...

Lige siden jeg var lille har jeg været god til at leve mig ind i mine lege, legede altid kun med mig selv fordi folk ikke kun forstå min fantasi og mine eventyr, det var som om det hele blev levende for mig, var i mit eget lille sted og lukkede alt ude..

Kan huske jeg altid legede en bestemt leg når jeg var ude ved min mormor og skulle på legeplads. jeg legede jeg var en lille pige der faldt ned i et hul (ligesom Alice i eventyrland) og så kom jeg ind i disneyverdenen og boede hos bubbibjørnene, var gode venner med alle fra luftens helte, og der var en masse onde disney skurke der vil have fat på mig, så kom darkwin duck og reddet mig, og til sidst blev jeg selv en rigtig sej pige og var ligesom Kim Possible og kunne klare mig selv... når jeg legede var det hele som virkelighed, det var som om at bubibjørnene virkelig var der og alt det andet, var ligeglad med at folk gik forbi mig og kiggede underligt på mig fordi jeg hoppede rundt og skreg og legede med mig selv, jeg var helt væk i min egen fantasi, det var skønt at være barn.

Legede os en leg med en veninde fordi vi havde set Pyrus i alle tiders eventyr hvor de kan trylle sig ind i bøger, så mig og min veninde legede at hun var en dreng der faldt ind i en eventyrbog og mødte en masse forskellige everntyrfigurer som jeg skulle være, tarzan, bjørnen i det blå hus, junglebogen løvernes konge og W:I:T:C:H hvor jeg var Cornelia (eller hvad hun nu hed) og selvfølgelig skulle min veninde blive forelsket i mig.

Så jeg levede mig meget ind i den livlige eventyrverden da jeg var lille, og ville ønske mit liv var som på film.

Også den dag i dag lever jeg i en drømmeverden, ville ønske mit liv nogengange var som en film der ender lykkeligt, jeg ville møde drømmeprinsen på den hvide hest der vil komme og frelse mig og vi ville blive gift og leve lykkeligt, og jeg var en smuk prinsesse osv... ved også allerede hvordan mit drømmebryllup skal være hvis den dag kommer, jeg er en håbløs romantiker der drømmer om prinsen på den hvide hest og jeg er den smukke prinsesse der får alt serveret på et sølvfad, det kommer så ikke til at ske desværre, så mine drømmer er urealistisk., men mon ikke jeg finder kærligheden engang, men nok ikke på denne her måde.

Jeg har mange drømme eks. ville jeg ønske jeg kunne synge (eller alle kan synge ja, men det er ikke altid det lyder godt) så jeg drømmer om at jeg havde en fantastisk sangstemme og kunne synge smukt, da jeg var lille sang jeg rigtig meget, når vi kørte bil sad jeg med musik i ørene og sang med, mine forældre var ved at være træt af mig.

når jeg kører i bus sidder jeg nogle gange og hører en dejlig sang, lukker øjnene og drømmer jeg står på en scene og synger smukt, nogle gange derhjemme kan jeg os finde på at sætte musik på stå med min hårbørste i hånden og synge med, så forestiller jeg mig os at jeg står og synger foran et publikum, eller juleaften når vi alle går rundt om træet og skal synge "et barn er født i Betlehem, hallelujah" så ville alle lytte til min smukke stemme og tænke wauw !! så havde jeg os noget jeg kunne - min kusine går til ridning og vinder dm, min anden kusine går til dans og vinder dm, mine fætter går på en klog uddannelse og får gode kareter osv og så er der mig.. jeg kan INGENTING!! men hvis nu bare kunne synge åh ja det kunne være fedt, så havde jeg os noget - det er simpelthen en drøm for mig...

Så ja, jeg lever meget i drømmeverden og og drømmer om en masse ting der ikke kan ske, og lever meget i eventyrverden der er urealistisk... så derfor vil jeg kalde mig selv for en "DREAMER" har os tænkt mig at næste gang jeg skal have en tatovering skal det være en drømmefanger da det er et symbol på hvem jeg er...

så ja, det var lidt om mig og mine vilde drømme og fantasier.

Likes

Comments

KÆRLIGHED

er det bedste jeg ved

især hvis man har en at dele den med

ingen fortjener at leve ulykkeligt uden kærlighed 


Nu vil jeg fortælle om mit kærlighedsliv, det har desværre ikke været en dans på roser...!!

Jeg må sige jeg har kysset mange frøer, alt for mange og har dog ikke fundet kærligheden endnu.

Næsten alle mine kærester / flirts har behandlet mig dårligt, de har manipulerede med mig, løjet for mig, udnyttet mig trampet på mig og leget med mine følelser...!! jeg render hele tiden ind i de forkerte fyre, men det er desværre DEM mit hjerte falder for.

For 5 år siden havde jeg en eks kæreste som er det man kalder en "psykopat" han ville styre og bestemme over mig, og fik han ikke sin vilje/ret så var det min skyld og så var jeg bare dum, barnlig osv.. han manipulerede med mig fuldstændig, og en aften/nat efter et forfærdeligt skænderi lagde han mig ned i sengen satte sig ovenpå mig og holdte mine arme og ben fast og råbte og skreg ad mig, jeg bad ham om flere gange at slippe mig, men ville han ikke, til sidst slap jeg fri men han nåede at tage fat i mig igen, kastede mig ned på gulvet, tog rundt om min mave og slæbte mig ud på toilettet hvor vi fortsatte vores skænderi... (ja oplevelsen var selvfølgelig værre end hvad det lyder til) 

Det har taget mig 2 år at komme videre efter den nat, og jeg slog selvfølgelig op med ham dagen efter den aften.. troede ikke han kunne behandle mig sådan!!

efter ham har jeg været bange for at forelske og være sammen med nogle igen, men har da flirtet med nogen og vi havde da os noget kørende, men kunne ikke rigtig blive forelsket og var bange..

for et år siden, blev jeg så pladask forelsket igen, desværre....!! ja for han var også en af de personer der bare tænkte på sex og udnyttede mig og legede med mine følelser, men jeg var for dum og forelsket, vi havde noget kørende i 5 måneder hvor vi selvfølgelig næsten hver dag havde vores op og nedture og små skænderier fordi han ikke behandlede mig ordentligt og jeg følte han kun var ude efter sex.. men jeg var forelsket og fandt mig i for meget..!! Efter de 5 måneder var han mig utro fordi han var sur på mig, men os fordi jeg var på ferie og var ikke lige hjemme til at sprede benene for ham, så vi blev enige om at stoppe det her, og selvfølgelig var jeg rasende på ham, ikke bare fordi han havde været mig utro, men os fordi jeg endelig kunne få øjnene op og se hvordan han havde behandlet mig.

Den største hjertesorg jeg har haft, var i marts måned...

efter ikke at være sammen med nogen overhovedet i 6 måneder, begyndte en sød fyr at skrive til mig, vi lærte hurtig hinanden at kende og blev forelsket... men desværre efter en måned havde vi et skænderi, ja jeg indrømmer det, det var mig der var dum og egoistisk og startede det hele, men gjorde os ALT for at sige undskyld og blive sød igen og erklærede min kærlighed overfor ham osv.. men han var desværre ikke mand nok til at tage imod min undskyldning, han stak simpelthen halen mellem benene og stak af... det værste var at efter det løj han overfor mig, efter et par dage efter vores skænderi spurgte jeg ham igen om vi ikke kunne starte forfra, det ville han ikke for han sagde sødt at det havde intet med mig eller vores skænderi at gøre, men han havde lige pludselig problemer i sit liv og kunne ikke overskue en kæreste lige nu.. fair nok eller... en uge efter vores snak stod der på facebook at han allerede var i et nyt forhold... hvorfor sagde han ikke bare sandheden og sagde han havde fundet en anden... det gjorde ondt, det gjorde rigtig ondt!! jeg har aldrig prøvet at blive sviget af en fyr før, det har altid været mig der slog op fordi jeg fandt ud af hvordan de der fyre behandler mig, men ham her, ham her han var bare så sød. og jeg var slet ikke i tvivl om at han også kunne lide mig og gerne vil være kærester med mig, men pludselig efter et skænderi vil han ikke mere.. slap dog af man, det jo ikke utroskab eller vold som jeg har været udsat for vi var ude i her!! seriøst!!

så efter det, sad jeg og græd i 2 måneder og kunne ikke komme videre, og det gik ud over mit arbejde, og mit helbred, spiste ingenting, gad ingenting, kunne ikke overskue at være sammen med mine veninder fordi de gjorde mig glad, men straffede nærmest mig selv ved at sige at jeg ikke måtte være glad... jeg skulle være ked af det, kunne ikke holde det ud, og kunne slet ikke holde ud at han lige pludselig efter kort tid var sammen med en anden, det tog hårdt på mig... Men nu er jeg videre, desværre bor han tæt på mig så har det da skidt når jeg ser ham, men prøver at lade som ingenting, for nu er jeg ikke ked af det mere, nu er jeg bare sur på ham!!

Så prøver at leve livet som single, tager til fester med vennerne og har det sjovt 😉

næste gang jeg finder mig en fyr, så skal det bare være den eneste ene, jeg er træt af at spilde tiden på idioter der behandler mig skidt!! og hvis det heller ikke går med den nye fyr, ja, så må jeg leve som single og blive en gammel crazy kattedame med 10 katte 😂

Så ønsk mig held og lykke med kærligeheden...


Likes

Comments

​Jeg har set denne film "Cyberbully" der handler om en pige der bliver mobbet på nettet, den rørte mig meget og inspireret mig da jeg selv har prøvet at blive mobbet. 

Igennem næsten hele mit liv er jeg blevet mobbet, jeg havde nogle problemer med mit liv da jeg var lille og derfor var der ingen der kunne lide mig, jeg legede altid med mig selv, og så begyndte folk at synes jeg var mærkelig, og så begyndte mobningen, jeg blev kaldt grimme ting, og folk hviskede om mig i krogende, de synes også jeg var grim fordi jeg desværre havde nogle lidt store fortænder dengang, så jeg blev kaldt for kanin, og folk bad mig hele tiden om at lukke munden, og det kunne jeg jo ikke så de grinede ad mig og gjorde nar ad mine tænder. 

det værste var i 6. 7. klasse, der havde man jo lært en masse nye grimme ord som luder, kælling, spasser, so osv.. så det gik helt amok! En af pigerne fra klassen stjal min bedste veninde fra mig og derefter vendte hele klassen mod mig, så ingen af pigerne gad at snakke med mig, og drengene, ja de var det værste, det var ligesom dem der gjorde onde ting, og især én dreng, han var "bossen" han kunne styre de andre og få dem til hvad som helst, og han har ALTID hadet mig....!! så han fik de andre drenge til at gøre slemme ting ved mig, som eks skrive grimme beskeder til mig på Arto (det havde man dengang istedet for facebook) eller ringe til mig og sige grimme ting til mig igennem telefonen (lave telefonfis) de skrev også grimme ting på mit penalhus og min taske, eks som "ad" "du klam" "du ulækker" "klamme so" osv .. på et tidspunkt var der en der havde sat en klam leverpostej mad ned på min stol (jeg havde ikke set den) så satte mig selvfølgelig oveni i den så den blev helt tværet ud på mine bukser, og alle grinte og råbte "ad hvor er du ulækker", det er bare en af tingene de gjorde, de gjorde selvfølgelig os andre grimme ting, men det vil jeg helst ikke snakke om. 

Det er derfor jeg er som jeg er i dag, en meget stille og genert person, holder mig altid i baggrunden og tør ikke sige min mening. i skolen på vidergående uddannelser osv har jeg altid været den person der ikke rigtig snakker med nogen, har da været heldig at få en eller 2 nye venner, men har aldrig været den der snakker med ALLE i klassen og er venner med ALLE - de synes stadig jeg er lidt for stille, genert og måske underlig..! 

men ja vi skulle snakke om denne film, jeg vil ihvertfald anbefale at se den, især hvis du selv er blevet udsat for mobning, så kan du 100% sætte dig ind i den og dine følelser vil løbe af med dig. Det er en virkelig god film, og en rigtig sød skuespiller der spiller hovedrollen (Lilly fra Hannah Montana) Dog har jeg ikke helt oplevet så grov mobning som hende i filmen, men jeg er da blevet mobbet, og uanset hvordan og hvor meget eller lidt man bliver mobbet, så er det ALDRIG sjovt... 

STOP MOBNING NU!! 

Likes

Comments

Ja, kan jo lige så godt starte med de dårlige ting jeg har været igennem de sidste par år...

Jeg er gået igennem meget af mit liv, men lige det her gør rigtig ondt!! Har mistet min veninde....!! Hvor skal jeg starte ?

Jeg havde en veninde som jeg så meget op til (jeg har altid haft dårligt selvværd/selvtillid) så fandt jeg hende og hun viste mig nogle ting som gjorde at jeg blev mere glad for mig selv, hun lærte mig at lægge en ordentlig makeup osv.. så jeg begyndte at se op til hende og vil være som hende, jeg synes bare hun var så sød og smuk, var som en fin lille dukke der ikke måtte gå i stykker.. og det bedste var hun var MIN veninde.

Men en dag svigtede hun mig - jeg havde en kæreste (som ikke behandlede mig godt, manipulerede med mig skulle bestemme over mig osv osv) min veninde begyndte så at blive rigtig gode venner med min kæreste ja faktisk bedste venner, det så os fint nok, bortse fra at jeg følte mig lidt som det 3.hjul - de gjorde alt ting sammen og jeg var der bare...!!

men det værste var da min kæreste lavede psykisk vold på mig og låste mig inde osv. (det er en længere historie) så sagde min veninde at hun ville støtte mig og vil ALDRIG snakke med min kæreste mere for det han gjorde var sygt!! men efter et par dage var de stadig bedste venner og var stadig sammen som om INTET var sket, hendes undskyldning var at de stadig var bedste venner og han havde ikke gjort hende noget så derfor vil hun godt være sammen med ham, det er vel os fair ... eller hva? jeg synes det er forkert at sige hun vil være der for mig osv og han skulle slet ikke behandle mig sådan når jeg var hendes bedste veninde og det var synd for mig og han var psykopat, og så alligevel er det hele lige meget...ja undskyld mig men det synes jeg er at svigte sin veninde for det blev kun værre efterfølgende, det var som om hun havde glemt mig, hun var hele tiden sammen med ham.... de lavede et band sammen, lavede sjove videoer og billeder om deres venskab...

Der blev jeg rigtig ked af det og følte mig virkelig sviget... det gjorde ondt!!

Men nu jeg tænker over det var hun en falsk veninde, har aldrig behandlet mig pænt, hun vidste jeg så op til hende og havde det dårligt med mig selv, men det var som om hun nød det... hun var prinsessen og jeg var hendes tjener... jeg gjorde næsten ALT for hende for at vise hende at hun var min bedste veninde og hun udnyttede det.

Ja jeg kunne komme med en masse eksempler på hvordan men så bliver indslaget for langt... men alt i alt, hun var ikke så god en veninde alligevel..

og det værste er at den dag i dag ser jeg stadig op til hende og der er gået 5 år nu,, men mit liv er desværre heller ikke gået op ad bakke efter det her...!! (det skriver jeg nok også om senere her på blokken hvad jeg har været igennem med mit liv) men det er derfor jeg stadig ser op til hende, hun har alt det jeg gerne vil have, hun er komet så meget videre med hendes liv, og det føler jeg ikke je er endnu desværre..!! men prøver at se positivt fremad, :D


Likes

Comments