Hey venner!

💜

Jeg vil rigtig gerne lige snakke med jer om noget lige hurtigt. Som i nok ved, skriver jeg en del. Jeg skriver historer, sangtekster, digte og sådan noget der.

For en uge siden ca. skrev jeg noget meget rørende og meget smukt... Jeg var lige ved ligge det op, men jeg ombestemte mig og ville ikke alligevel. Det er meget personligt og meget nøgent, hvis man kan sige det. Jeg kan sige, at det er et digt jeg har skrevet.

Digtet handler om hvordan jeg havde det sidste år. Jeg havde det rigtig svært sidste år, både med mig slev, men også socialt i min klasse. Og af den grund har jeg frygtet rigtigt meget, at komme i skole igen.

-Det er nok også en lille del af grunden, til min lille pause jeg har holdt. Jeg bruger virkelig meget energi, på at tage i skole og være der, med mennesker.

Jeg er typen, der engang imellem lige har brug for, at tage en pause væk fra folk. Når jeg er sammen med så mange mennesker på engang, kan jeg få det helt som om, at der er en der holder en hånd for brystet af mig så jeg ikke kan trække vejret. Jeg bliver virkelig træt inden i og det kan folk ikke se.

Men det her digt, er SÅ godt og personligt.

-Jeg lagde det på min læres bord, uden navn på og skrev "gæt selv forfatter." Han troede at der var Tove Ditlevsen, der havde skrevet det. Men det var jo bare mig... Derfor føler jeg godt, at jeg kan tillade mig, at sige at det er så godt. Tove Ditlevsen, er en af danmarks nok største digter og forfatter. Hun er pisse sej! Hun er helt fantastisk talentfuld! Der er ingen lige som hende.

"Jeg må sgu sige, at jeg er stolt af mig selv."

Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal siger... Jeg er mundlam, overrasket.

Der er kun en person jeg kan takke for at jeg har det, som jeg har det idag. Det er min fætter. Men hvordan forklar man ham, at man ikke tror at man overlever skolen uden kontakten til ham. Han fik mig op huldet. Han fik mig til at indse, at der faktisk var nogen mennesker der elskede mig, mennesker der holdte af mig.

Jeg må sgu indrømme, at jeg er bange for at miste nu....


Hey venner!

🌸

Det her er et anderledes indlæg end hvad jeg plejer at være, men jeg følte at proppe noget personlighed og noget mere sjæl ind på min blog. Jeg håber, at i forstår lidt hvor jeg vil hen med det her 😄😉.

Husk nu at nyd vert et sekund i her med de mennesker i hoder af, I ved aldrig hvornår at det er sidste gang i siger farvel til dem. Det kan både være, at de går døden i møde, men det kan også være skænderrier og den slags.

Hav det godt og på gensyn venner!

💜 Hej Hej! 💜

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey venner!

😃

Jeg vil forsøge, at starte igen. Til at starte med, vil der ikke være faste tidspunkter. Men jeg forsøger at starte igen nu.

Håber i har det godt!

Vi ses næste gang.

❤ HEJ HEJ!

Likes

Comments

Hey Venner!!


Jeg er løben lidt tør for ideer og jeg har brug for, at fokuser på min skole lidt. Jeg kommer nok til, at holde en lille pause. Jeg stopper IKKE, som i overhovedet. Men jeg holder en lille pause. Jeg ved ikke hvornår jeg kommer tilbage, men jeg ved at jeg gør!

Jeg håber, at i vil accepter og forstå det.

Hav det godt ind til vi ses igen venner!!!❤

Hej Hej! ❤

(På gensyn)

Likes

Comments

Hey Venner!

😍

Idag har jeg to ting jeg rigtig gerne vil snakke med jer om.

- Som i nok ved, er jeg startet i skole igen. Jeg er startet i 8. klasse på den skole, som jeg altid har gået på. I og med at jeg er kommet i 8. klasse nu, står der karakter på skemaet rasten af min skoleliv. Det er ret skræmende, at tænke på, at jeg har gået i skole i 9 år nu.... det er ret lang tid! Min skolestart har været okay i år. Jeg har aldrig været den mest velsete på min overgang, så jeg har heller ikke så skide mange venner. Det hænger også lidt sammen med, at jeg er ret anderleds i forhold til de andre på min skole. Jeg snakker ikke særlig meget med dem fra min klasse, fordi at jeg kan mærke når jeg sanker med dem, er jeg ikke velkommen hos dem. Derfor forsøger jeg, at holde mig lidt væk fra dem så jeg ikke bliver så ked af det. Ellers har jeg haft en skide god start.

- Som jeg også nævnte kort i mit sidste indlæg, havde jeg fået kontakt til min fætter igen. Det vil jeg gerne have lov til, at snakke lidt om. Den 4. August skrev jeg til min fætter, for at få kontakt til ham igen, efter at vi ikke havde snakket med hinanden i 8 år. Jeg har ikke så meget lyst, til at snakke om hvorfor, at vi ikke har haft kontakten til hinanden.....der har bare været nogle familieproblemer. Men jeg græd 14 dag inden jeg skrev til ham, på grund af alt den nervøsI de dage fandt jeg virkelig mig selv. Jeg lærte mig selv af kende og så nogle nye sider af mig selv, som jeg slet ikke viste existerede. Jeg fandt blandt andet ud af hvor meget det her virkelig betød for mig. Jeg fandt virkelig ud af, hvor meget jeg enlig tager min egen familie forgæves, Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der har gjordt det. Jeg ved også, at de fleste stadig gør det. Jeg tror bare virkelig, at det her har været en øjen åbner for mig. Jeg fik så kontakt til min fætter og vi skrev sammen. Den 6. August, skrev han til mig om aftnen. Han spurgte om hvad jeg ville sige til ham, hvis han ringede til mig dagen efter. Min hjerne gik helt i stå. Jeg sagde selfølgelig ja! Vi snakkede så i 3-4 timer for førstegang i 8 år. To dage efter det står han uden foran min hoveddør, som aftalt. Øjeblikket er ubeskriveligt. Det at se et menneske man har savnet så meget, uden at man har vist at det var så slemt, det er rørende. Mig og min fætter har nu et søskende forhold til hinanden på trods af, at det er så lang tid siden. Han er den eneste fætter jeg har. Jeg gik rud og frygtede, at jeg ikke kunne finde ud af at være en klsker mig for den jeg er og ikke for en anden.usine for ham, men det kan jeg godt finde ud af. Det at vide at der er en fætter der er der ude som elsker mig for den jeg er og ikke en anden end den jeg er, det betyder virkelig meget for mig. Og det er ikke en hvilken som helst fætter, det er mig fætter og jeg elsker ham. Det krem jeg fik af ham første gang jeg så ham igen glemmer jeg ALDRIG nogen sinde igen! Det var magisk.

Det har været vigtigt for mig, at ligge min blog lidt til siden og det håber jeg at i forstår. Jeg har haft brug, for at koncentrere mig om min fætter og mig selv. Det håber jeg at i kan følge mig i.

Jeg beklager, at det har stået så stille, men jeg håber at i forstår lidt beder nu.

I må have det skide godt og jeg håber, at i vil nyde og sætte pris på jeres familie frem over...

❤ Hej Hej! ❤

Likes

Comments

Hey Venner!

😍

Først vil jeg gerne lige undskylde, for at der ikke kom et afsnit af min serie ud i mandags. Jeg har en rigtig god grund. Jeg har ikke kontakt til en stor del af min familie, af private oversager. Men det der er sket i Lørdags, er at jeg har fået kontakt til en fantastisk fætter, som forstår mig bedere end noget andet menneske har, på trods af at det er 8 år siden sidst. Det er gået virkelig stærkt med vores forhold, hvis man kan sige det sådan. Jeg har kun skrevet med ham i 5 dage nu og vi er allerede meget tætte. Jeg håber, at i kan forstå mig.

Men det er ikke det, at det her skal handle om. Denne her uge, har der og sidste uge har der været meget og af den grund har jeg ikke fået renset min hud skide mege. Tror kun, at det er 4 gange. Jeg ved godt at det ikke er nok, men der har været så meget, jeg skulle fylde mit hovede med. Ellers er min hud blevet virkelig pæn!

Stort set al min urenehud er væk, så det er bare super.

Så alt i alt, har hele det her konsept gjort gavn, for mig. Jeg vil klart anbefale folk at gøre det her. Det gør underværker. Selfølgelig skal man jo også holde det. Jeg ve godt at jeg ikke får det gjordet hver dag frem over men jeg får i vært fald gjordt det mindst tre gange om ugen og huden skal jo også have, nogle af de naturlige olier.

Tudsen tak fordi at i har læst med på min lille serie, det betyder meget for mig. Håber i vil forstå, at den lige glippede her til sidst.


Hej Hej!

Likes

Comments

Hey venner!

💩

Jeg vil bare lige fortælle jer, at frem over vil jeg komme til, at lægge nye indlæg op en gang i ugen. Jeg ved godt, at jeg plejer, at gøre det hver anden dag, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan nå det frem over hver anden dag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er den bedste i skolen og jeg skal til og i 8. klasse, så det betyder, at der står karakter på programmet, frem over i min skolegang.

- Jeg begynder med, mit næste oplæg vil komme op i næste uge.

Det skal altså også lige siges, at min serie ikke vil tele med, som et af de ugenlige indlæg. Så der vil komme mit indlæg fra min serie og så et mere end det. Når min serie er slut, vil der kun komme et op.

Jeg håber i kan forstå mig og vil acceptere det.

Vi ses næste gang

Hej Hej!

😍

Likes

Comments

Hey venner!


Idag vil jeg gerne fortele jer, hvad der har været min fem favoriter i denne her måned.

- Den første ting har været Loreal hydra genius aloe water til tør hud. Den er nok lidt snyd, da jeg kun har brugt den halvdelen af måneden, Men jeg virkelig været glad for den i den tid jeg har brugt den. Den er bare super dejlig.

- Den næste ting jeg har været rigtig glad for, har været en parfume fra clean. men ikke bare en hvilken som helst clean parfume, faktisk den som hedder warm cotton. Jeg syntes bare at den er super frisk og alt så dan noget der.

- Nu når det er sommerferie og jeg ikke rigtig sådan der laver noget, kan jeg rigtig lide min natbukser. når jeg er der hjemme har jeg altid mine natbukser på. hvis jeg har været ude om dagen og så når jeg kommer hjem, tager jeg min natbukser på. Jeg lever i mine natbukser. Jeg elsker dem. Mine de er bare fra H&M, da jeg syntes at de havde en god pris.

Nu hvor jeg går så meget op i min hud og alt sådan noget der, har jeg været rigtig vild med bare at have en lip gloss og bryn på.

- Den lip gloss jeg har været glad for, har været Nars lip gloss i farven orgasm. Den er bare super naturlig og er ikke så klistret som mange andre lip gloss kan være. Den er bare mega smuk på.

- Den jeg har været glad for at bruge til mine bryn, har været nyx prof makeup micro brow pencil i farven taupe. Den er verken for kold eller for lys, den er bar tilpas. Jeg tegner ikke rigtig min bryn op på den måde. Jeg fylder dem bare ind og retter lidt på halen, da mine bryn er ret tydelige i forvejen.


Det var alt for denne her gang, men jeg håber i vil se mig igen næste gang.

Vi ses næste gang.

Hej Hej!

😃

Likes

Comments

Hey venner!

Idag er det tid til, femte afsnit i min lille serie det snart slutter. "Trist!"

Denne her måned er gået vildt godt, men jeg bliver også mere og mere nervøs for om jeg kan holde det, når jeg starter i skole igen. Jeg er ikke nervøs for aftnen, men det en min morgen rutine jeg er nervøs for. Det er ikke så godt. i  onsdags havde jeg det rigtig dårligt, jeg havde den sygeste hovedpine! Og derfor fik jeg ikke renset min hud. Jeg lå stort set i min seng hele dagen. Ellers er det bare gået som smurt.... Det er bare gået rigtig godt.Jeg ved godt, at det ikke blev så langt denne her gang, men der er altså ikke sket så meget denne her gang. Så jeg håber i kan bære over med det.

Men i vært fald, så tak til jer der læste med denne her gang, det er jeg mega glad for. Jeg håber, at vi ses igen næste gang.

Hej Hej!

Likes

Comments

Hey venner!

🐭

Idag vil jeg lave en anmeldelse igen. Denne gang bliver det dermalogica essential cleansing solution, som i også kan se på overskriften.

- Jeg er ikke så indespirerret her for tiden, så hvis i har nogle ideer, til hvad jeg kunne lave eller bare hvad i gerne vil se, så må i meget gerne skrive dem i kommentaren til mig.

Men lad os nu komme igang.

Hvis nogen skulle være i tvivl så er det også den jeg bruger til dagligt morgen og aften, i min hudpleje serie.

Jeg er helt vild med denne her. Den er til uren hud og derfor udtørre den jo så også din hud, hvilket ikke er pisse fedt. Jeg har haft denne her siden jul, men uden at bruge den, sådan rigtigt. Jeg syntes, at den er mega effektiv. Hvis man bruger den morgen og aften, er ens urene hud væk efter et lille halt års tid måske fire måneder. Allerede efter en måned var halvdelen af min urenheder væk. Da jeg først hørte om denne her, tænkte jeg, at det ikke kunne passe, "men jo!" Den er så god.

Nu har jeg tør hud i forvejen og denne her tørre altså ens hud ud. Jeg har det bare sådan der lidt, at hvis du vil have den urenheder væk, må du tørre din hud helt ud. Det har virket for mig ind til videre. Før hen kunne jeg have min bumser i to uger nu er de der i fire dage højest. Den dur altså. Jeg føgler bare ikke, at der er noget uren og tør hud, der er kun noget til fedet og urenhud og det er mega nederen. Jeg ved, at der er mange der har det på samme måde, som mig.

Jeg kan ikke sige andet end, hvis du er klar på at få en mega tør hud hvor du kan bygge noget olie på efter du har gjort alt det andet, så kan jeg klart anbefale den til dig.

Igen så overlever man garanteret også lidt tør hud, for en periode. Det er ikke noget man dør af.


Du kan kan købe den på cocopanda.dk, i to forskellige størrelser, en med 250ml til 236 kroner og en med 500ml til 371 kroner. Så kan du vist også godt købe det i magasin. Fragten på er 29 kroner. Det er gratis, at have login til det. Login, er bare den e-mail/mail og et kodeord, HELT GRATIS!

Tak for idag. Vi ses næste gang.

Hej Hej!

💟

Likes

Comments

Hey venner!

😉

Jeg har tænkt rigtig meget her på det sidste og især på min lille ferie. Jeg har tænkt rigtig meget over de ting der sker i mit liv lige nu, men også hvad det vil ske i femtiden. Jeg tror ikke i aner, hvor svært det har været for mig, at gå i skole. Jeg har haft rigtig mange problemer med, at få venner.

Jeg er nok lidt nordet og meget andetleds. Jeg elsker, at skrive små noveller, digte af en art, erindringer og i det hele taget bare, at skrive ting. Så danser jeg jo også ballet, hvor mange gør lige det i min alder. jeg ved ikke om jeg begynder, at tvivle på hvad jeg vil med mit liv. Jeg begynder nok bare, at være fyldt op med dumme kommentar fra andre, som siger de samme ting.

Som:

- "ej! er ballet sjovt?"

- "ej! hvor er det nødet"

- "Nå......."

Det er det samme hvergang. Jo mere jeg høre det der, jo mere bliver også følelses løs. Jeg bliver stadig ked af det. Det er rigtig svært at forklare.......

Nogle gange har jeg siddet her hjemme og skrevet noget, hvor jeg virkelig har syntes, at det var godt. Så godt, at jeg har overvejet om jeg skulle ligge det ud på min blog. Men så bliver jeg alligevel lidt flov, for det er mine inderste tanker og den slags. Når jeg skriver er det, som at åbne mig og begynde at læse mig, som om jeg var en åben bog. Jeg raner rundt med nogle meget voldsomme følser og for mig hjælper det, at skrive om dem. "Jeg elsker, at skrive!" Og jeg er faktisk også god til det. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg bare har siddet på en bænk og kigget ud på menneskerne der kommer forbi. Du skulle tage at prøve det. Sæt dig på en bænk ude på gaden og se hvem, der går forbi dig. Du lære alle typer, at kende.

Når folk går forbi mig nu, behøver jeg bare, at kaste et blik på dem og jeg ved hvad de føler. Det er en evne, som alle burde, at mestre. Det er et menneskes pligt, at kunne se dybt ind i et andet menneskes øjne og ud fra det vide hvad det andet menneske føler.

Jeg ved ikke hvad det er jeg prøver, at sige med alt det her. Jeg tror nok bare, at jeg gerne vil høre om i er intraseret i at jeg skal ligge noget af det jeg skriver ud, en gang i mellem.

Det var alt.

Hej Hej!

🍁

Likes

Comments