Hey Venner!

😍

Idag har jeg to ting jeg rigtig gerne vil snakke med jer om.

- Som i nok ved, er jeg startet i skole igen. Jeg er startet i 8. klasse på den skole, som jeg altid har gået på. I og med at jeg er kommet i 8. klasse nu, står der karakter på skemaet rasten af min skoleliv. Det er ret skræmende, at tænke på, at jeg har gået i skole i 9 år nu.... det er ret lang tid! Min skolestart har været okay i år. Jeg har aldrig været den mest velsete på min overgang, så jeg har heller ikke så skide mange venner. Det hænger også lidt sammen med, at jeg er ret anderleds i forhold til de andre på min skole. Jeg snakker ikke særlig meget med dem fra min klasse, fordi at jeg kan mærke når jeg sanker med dem, er jeg ikke velkommen hos dem. Derfor forsøger jeg, at holde mig lidt væk fra dem så jeg ikke bliver så ked af det. Ellers har jeg haft en skide god start.

- Som jeg også nævnte kort i mit sidste indlæg, havde jeg fået kontakt til min fætter igen. Det vil jeg gerne have lov til, at snakke lidt om. Den 4. August skrev jeg til min fætter, for at få kontakt til ham igen, efter at vi ikke havde snakket med hinanden i 8 år. Jeg har ikke så meget lyst, til at snakke om hvorfor, at vi ikke har haft kontakten til hinanden.....der har bare været nogle familieproblemer. Men jeg græd 14 dag inden jeg skrev til ham, på grund af alt den nervøsI de dage fandt jeg virkelig mig selv. Jeg lærte mig selv af kende og så nogle nye sider af mig selv, som jeg slet ikke viste existerede. Jeg fandt blandt andet ud af hvor meget det her virkelig betød for mig. Jeg fandt virkelig ud af, hvor meget jeg enlig tager min egen familie forgæves, Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der har gjordt det. Jeg ved også, at de fleste stadig gør det. Jeg tror bare virkelig, at det her har været en øjen åbner for mig. Jeg fik så kontakt til min fætter og vi skrev sammen. Den 6. August, skrev han til mig om aftnen. Han spurgte om hvad jeg ville sige til ham, hvis han ringede til mig dagen efter. Min hjerne gik helt i stå. Jeg sagde selfølgelig ja! Vi snakkede så i 3-4 timer for førstegang i 8 år. To dage efter det står han uden foran min hoveddør, som aftalt. Øjeblikket er ubeskriveligt. Det at se et menneske man har savnet så meget, uden at man har vist at det var så slemt, det er rørende. Mig og min fætter har nu et søskende forhold til hinanden på trods af, at det er så lang tid siden. Han er den eneste fætter jeg har. Jeg gik rud og frygtede, at jeg ikke kunne finde ud af at være en klsker mig for den jeg er og ikke for en anden.usine for ham, men det kan jeg godt finde ud af. Det at vide at der er en fætter der er der ude som elsker mig for den jeg er og ikke en anden end den jeg er, det betyder virkelig meget for mig. Og det er ikke en hvilken som helst fætter, det er mig fætter og jeg elsker ham. Det krem jeg fik af ham første gang jeg så ham igen glemmer jeg ALDRIG nogen sinde igen! Det var magisk.

Det har været vigtigt for mig, at ligge min blog lidt til siden og det håber jeg at i forstår. Jeg har haft brug, for at koncentrere mig om min fætter og mig selv. Det håber jeg at i kan følge mig i.

Jeg beklager, at det har stået så stille, men jeg håber at i forstår lidt beder nu.

I må have det skide godt og jeg håber, at i vil nyde og sætte pris på jeres familie frem over...

❤ Hej Hej! ❤

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey Venner!

😍

Først vil jeg gerne lige undskylde, for at der ikke kom et afsnit af min serie ud i mandags. Jeg har en rigtig god grund. Jeg har ikke kontakt til en stor del af min familie, af private oversager. Men det der er sket i Lørdags, er at jeg har fået kontakt til en fantastisk fætter, som forstår mig bedere end noget andet menneske har, på trods af at det er 8 år siden sidst. Det er gået virkelig stærkt med vores forhold, hvis man kan sige det sådan. Jeg har kun skrevet med ham i 5 dage nu og vi er allerede meget tætte. Jeg håber, at i kan forstå mig.

Men det er ikke det, at det her skal handle om. Denne her uge, har der og sidste uge har der været meget og af den grund har jeg ikke fået renset min hud skide mege. Tror kun, at det er 4 gange. Jeg ved godt at det ikke er nok, men der har været så meget, jeg skulle fylde mit hovede med. Ellers er min hud blevet virkelig pæn!

Stort set al min urenehud er væk, så det er bare super.

Så alt i alt, har hele det her konsept gjort gavn, for mig. Jeg vil klart anbefale folk at gøre det her. Det gør underværker. Selfølgelig skal man jo også holde det. Jeg ve godt at jeg ikke får det gjordet hver dag frem over men jeg får i vært fald gjordt det mindst tre gange om ugen og huden skal jo også have, nogle af de naturlige olier.

Tudsen tak fordi at i har læst med på min lille serie, det betyder meget for mig. Håber i vil forstå, at den lige glippede her til sidst.


Hej Hej!

Likes

Comments

Hey venner!

💩

Jeg vil bare lige fortælle jer, at frem over vil jeg komme til, at lægge nye indlæg op en gang i ugen. Jeg ved godt, at jeg plejer, at gøre det hver anden dag, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan nå det frem over hver anden dag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er den bedste i skolen og jeg skal til og i 8. klasse, så det betyder, at der står karakter på programmet, frem over i min skolegang.

- Jeg begynder med, mit næste oplæg vil komme op i næste uge.

Det skal altså også lige siges, at min serie ikke vil tele med, som et af de ugenlige indlæg. Så der vil komme mit indlæg fra min serie og så et mere end det. Når min serie er slut, vil der kun komme et op.

Jeg håber i kan forstå mig og vil acceptere det.

Vi ses næste gang

Hej Hej!

😍

Likes

Comments

Hey venner!


Idag vil jeg gerne fortele jer, hvad der har været min fem favoriter i denne her måned.

- Den første ting har været Loreal hydra genius aloe water til tør hud. Den er nok lidt snyd, da jeg kun har brugt den halvdelen af måneden, Men jeg virkelig været glad for den i den tid jeg har brugt den. Den er bare super dejlig.

- Den næste ting jeg har været rigtig glad for, har været en parfume fra clean. men ikke bare en hvilken som helst clean parfume, faktisk den som hedder warm cotton. Jeg syntes bare at den er super frisk og alt så dan noget der.

- Nu når det er sommerferie og jeg ikke rigtig sådan der laver noget, kan jeg rigtig lide min natbukser. når jeg er der hjemme har jeg altid mine natbukser på. hvis jeg har været ude om dagen og så når jeg kommer hjem, tager jeg min natbukser på. Jeg lever i mine natbukser. Jeg elsker dem. Mine de er bare fra H&M, da jeg syntes at de havde en god pris.

Nu hvor jeg går så meget op i min hud og alt sådan noget der, har jeg været rigtig vild med bare at have en lip gloss og bryn på.

- Den lip gloss jeg har været glad for, har været Nars lip gloss i farven orgasm. Den er bare super naturlig og er ikke så klistret som mange andre lip gloss kan være. Den er bare mega smuk på.

- Den jeg har været glad for at bruge til mine bryn, har været nyx prof makeup micro brow pencil i farven taupe. Den er verken for kold eller for lys, den er bar tilpas. Jeg tegner ikke rigtig min bryn op på den måde. Jeg fylder dem bare ind og retter lidt på halen, da mine bryn er ret tydelige i forvejen.


Det var alt for denne her gang, men jeg håber i vil se mig igen næste gang.

Vi ses næste gang.

Hej Hej!

😃

Likes

Comments

Hey venner!

Idag er det tid til, femte afsnit i min lille serie det snart slutter. "Trist!"

Denne her måned er gået vildt godt, men jeg bliver også mere og mere nervøs for om jeg kan holde det, når jeg starter i skole igen. Jeg er ikke nervøs for aftnen, men det en min morgen rutine jeg er nervøs for. Det er ikke så godt. i  onsdags havde jeg det rigtig dårligt, jeg havde den sygeste hovedpine! Og derfor fik jeg ikke renset min hud. Jeg lå stort set i min seng hele dagen. Ellers er det bare gået som smurt.... Det er bare gået rigtig godt.Jeg ved godt, at det ikke blev så langt denne her gang, men der er altså ikke sket så meget denne her gang. Så jeg håber i kan bære over med det.

Men i vært fald, så tak til jer der læste med denne her gang, det er jeg mega glad for. Jeg håber, at vi ses igen næste gang.

Hej Hej!

Likes

Comments

Hey venner!

🐭

Idag vil jeg lave en anmeldelse igen. Denne gang bliver det dermalogica essential cleansing solution, som i også kan se på overskriften.

- Jeg er ikke så indespirerret her for tiden, så hvis i har nogle ideer, til hvad jeg kunne lave eller bare hvad i gerne vil se, så må i meget gerne skrive dem i kommentaren til mig.

Men lad os nu komme igang.

Hvis nogen skulle være i tvivl så er det også den jeg bruger til dagligt morgen og aften, i min hudpleje serie.

Jeg er helt vild med denne her. Den er til uren hud og derfor udtørre den jo så også din hud, hvilket ikke er pisse fedt. Jeg har haft denne her siden jul, men uden at bruge den, sådan rigtigt. Jeg syntes, at den er mega effektiv. Hvis man bruger den morgen og aften, er ens urene hud væk efter et lille halt års tid måske fire måneder. Allerede efter en måned var halvdelen af min urenheder væk. Da jeg først hørte om denne her, tænkte jeg, at det ikke kunne passe, "men jo!" Den er så god.

Nu har jeg tør hud i forvejen og denne her tørre altså ens hud ud. Jeg har det bare sådan der lidt, at hvis du vil have den urenheder væk, må du tørre din hud helt ud. Det har virket for mig ind til videre. Før hen kunne jeg have min bumser i to uger nu er de der i fire dage højest. Den dur altså. Jeg føgler bare ikke, at der er noget uren og tør hud, der er kun noget til fedet og urenhud og det er mega nederen. Jeg ved, at der er mange der har det på samme måde, som mig.

Jeg kan ikke sige andet end, hvis du er klar på at få en mega tør hud hvor du kan bygge noget olie på efter du har gjort alt det andet, så kan jeg klart anbefale den til dig.

Igen så overlever man garanteret også lidt tør hud, for en periode. Det er ikke noget man dør af.


Du kan kan købe den på cocopanda.dk, i to forskellige størrelser, en med 250ml til 236 kroner og en med 500ml til 371 kroner. Så kan du vist også godt købe det i magasin. Fragten på er 29 kroner. Det er gratis, at have login til det. Login, er bare den e-mail/mail og et kodeord, HELT GRATIS!

Tak for idag. Vi ses næste gang.

Hej Hej!

💟

Likes

Comments

Hey venner!

😉

Jeg har tænkt rigtig meget her på det sidste og især på min lille ferie. Jeg har tænkt rigtig meget over de ting der sker i mit liv lige nu, men også hvad det vil ske i femtiden. Jeg tror ikke i aner, hvor svært det har været for mig, at gå i skole. Jeg har haft rigtig mange problemer med, at få venner.

Jeg er nok lidt nordet og meget andetleds. Jeg elsker, at skrive små noveller, digte af en art, erindringer og i det hele taget bare, at skrive ting. Så danser jeg jo også ballet, hvor mange gør lige det i min alder. jeg ved ikke om jeg begynder, at tvivle på hvad jeg vil med mit liv. Jeg begynder nok bare, at være fyldt op med dumme kommentar fra andre, som siger de samme ting.

Som:

- "ej! er ballet sjovt?"

- "ej! hvor er det nødet"

- "Nå......."

Det er det samme hvergang. Jo mere jeg høre det der, jo mere bliver også følelses løs. Jeg bliver stadig ked af det. Det er rigtig svært at forklare.......

Nogle gange har jeg siddet her hjemme og skrevet noget, hvor jeg virkelig har syntes, at det var godt. Så godt, at jeg har overvejet om jeg skulle ligge det ud på min blog. Men så bliver jeg alligevel lidt flov, for det er mine inderste tanker og den slags. Når jeg skriver er det, som at åbne mig og begynde at læse mig, som om jeg var en åben bog. Jeg raner rundt med nogle meget voldsomme følser og for mig hjælper det, at skrive om dem. "Jeg elsker, at skrive!" Og jeg er faktisk også god til det. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg bare har siddet på en bænk og kigget ud på menneskerne der kommer forbi. Du skulle tage at prøve det. Sæt dig på en bænk ude på gaden og se hvem, der går forbi dig. Du lære alle typer, at kende.

Når folk går forbi mig nu, behøver jeg bare, at kaste et blik på dem og jeg ved hvad de føler. Det er en evne, som alle burde, at mestre. Det er et menneskes pligt, at kunne se dybt ind i et andet menneskes øjne og ud fra det vide hvad det andet menneske føler.

Jeg ved ikke hvad det er jeg prøver, at sige med alt det her. Jeg tror nok bare, at jeg gerne vil høre om i er intraseret i at jeg skal ligge noget af det jeg skriver ud, en gang i mellem.

Det var alt.

Hej Hej!

🍁

Likes

Comments

Hey venner!


Idag vil jeg lave en lille hurtig anmeldelse, af Loreal hydra genius aloe water, dog kun til tør hud, (100 ml).

Jeg har testet denne her i lidt over en uge nu og jeg kan allerede sige min mening om den. Jeg syntes at den er rigtig god og super behaglig, at smøre ind i huden. Den efterlader huden fugtet godt. Dog vil jeg ikke sige, at man skal bruge den for tit og for meget af den. Jeg brugte selv et helt pump af den, morgen og aften, i de første tre dage. Det kan du nok også godt, hvis du har mega tør hud, som i der hvor det skalder af i hele hovedet, ellers så bare lad være. Da din hud godt kan gå hen og blive en lille smule fedet. Jeg har selv normalt rigtig tør hud, bare ikke hvor det skalder af over det hele på den der måde. Så jeg bruger et halvt til et helt pump om morgnen nu, eller inden at jeg ligger makeup, da der fungere som en rigtig god base for ens makeup.

Jeg er også helt pjattet med deres indpakting. Den der glas beholder, er så smuk, syntes jeg. Den virker hold bare og pumpen er også mega god.

Hele sådan produktet virker heller ikke, som et man bare lige bruger om. Den virker langtids holdbar, som er super godt.

Alt i alt, kan jeg super godt lide denne her og laver rigtig hurtige resultater.


Det var alt for denne gang. Vi ses snart igen.

Hej Hej!

😃

Likes

Comments

Hey venner!

😊

Idag er det fjerde episode, af min lille serie, omkring mit hudpleje mål med mig selv. Som i ved vil jeg gerne have en pænere hud og forsøge, at gøre noget ved det og det gør jeg også nu. Jeg syntes bare, at i skal til, at komme gang med min uge nu!

Nu er min fjerde uge gået og jeg er faktisk ret stolt af mig selv. Jeg er nået rigtig langt nu, jeg har været igang nu, i en måned (+/-) og det er længere, end hvad jeg regnede med. Jeg har i denne her uge også købt noget nyt, til min hudpleje rutine. Det jeg har købt er den der loreal hydra genius aloe water, til tør hud. Jeg har ikke testen den nok, til at kunne sige noget om den, men den virker behaglig, at maser ind i huden. Men jeg vil ikke sige for meget om den. da jeg vil lave en anmeldelse når jeg har brugt den i en uges tid ca.

Ugen er faktisk gået godt. Jeg kan godt mærke, at jeg har været ligt sløv på det sidste. Jeg slapper virkelig meget af de her dag, i forhold til alle de andre dage. Jeg har renset min hud, som jeg skal, hver dag. Så alt er super godt. Jeg forsøger også så vidt som muligt ikke, at bruge makeup og den slags. Det er lidt sjovt, for jeg oplever, at min hud er pænere, på den ene side i forhold til den anden side. Min ene kind er stort set helt fri for bumser og den slags, men min anden pind er ikke helt fri, der er lidt i nu. Min pande er ikke så pæn igen, men det er stadig pænere end før. Men det kan også stadig blive beder i nu. Så er der min hage, den er også betydeligt bedder end før, der selvfølgelig stadig ledt.

Jeg er til freds med den forbedring, jeg kan se ind til nu. Og jeg ved, at det bliver beder i nu, så det er bare super duper.

Jeg håber, at vi ses næste gang venner. Ind til da må i have mega skønt. Nyd nu jeres ferie alle sammen.

Hej Hej!

😜

Likes

Comments

Hey venner!


Idag vil jeg, kort gå igennem hvad jeg har med i min makeuptaske.


Min makeup taske er en helt andmenelig, en fra day. Jeg tror godt, at i alle ved hvilken en det er. det er den store af dem.

I min taske har jeg først, min too faced chocolate bar swatches palette, som jeg elsker mega højt, den er så god. Jeg kan bruge den til alt. Så hvis du ikke har den, så kan jeg klart anbefale, at du anskaffer dig den.

Jeg har også min bahama mama fra the balm. Den er mega god og naturlig. Man kan også bruge den til øjenskygge hvis man nu har lyst til det. "Det har jeg gjort...."

Af highlighter, har jeg mary-lou Manizer også fra the balm. Jeg tror bare, at man skal prøve den. Den er så god, at man ikke fatter det.

Min mascara, er max factor mascara masterpiece black waterproof. Mange siger, at den ikke gør noget. Den gør ikke det store, den er meget naturlig på vipperne. Jeg kan godt lide den, fordi den separer vipperne rigtig godt og på en skide pæn måde, som jeg godt kan lide. (Og så er den, altså rigtig vandfast!).

Så har jeg også en mac læbestift med, men jeg kan ikke huske hvad den hedder..... Men den er meget nude.... Det er vist også noget med at Astrid Olsen har snakket om den, i hindes video, hvor hun laver en makeup look til folk med briller. Det er den hun har på i den video. (Hvis jeg finder ud af det, skriver jeg det i kommentaren).

Så har jeg min LA Girl PRO. conceal i porcelain, som er super god på foto og den slags.

Jeg har også LA Girl PRO. prep. Som er en primer. Det er hvist en faundatoen primer, men den glattere også huden ud. Den er også super god..... Den fejler ingen ting.

Min puder er fra essence, det er den der all about matt! Den er hvid. Den er okay, men ikke den bedste.

SÅ har jeg også to flydende higlightere med. Den ene er NARS silver factory illuminator. Den er også super god, dog syntes jeg, at det er disideret glitter stykker der er der i. Men den er pæn inden under ens higlighter. Den anden er fra Rimmel London og hedder Good to glow i 003 soho glow. Den er mere guld i det og mere varm, end den anden, som er hvid. Den er super flot både som higlighter, men også som en slags primer under makeuppen. Super smuk.

Til mine bryn har jeg nyx micro brow pencil i 01 taupe. Den er også rigtig godt. Den giver det resultat, som jeg gerne vil have. Jeg har også til mine bryn, den der elf gel ting, som i nok alle sammen godt kender.

Så har jeg selvfølgelig også min Mac fix plus med. Den er bare god og så er det min nummer to jeg er i gang med.


Det er stort set det jeg har med, af makeup.

Jeg håber at i kunne lide det her hurtige lille indlæg fra mig. Vi ses nok næste gang.

Hej Hej!

😘

Likes

Comments