Header
View tracker

Jag tipsar verkligen om att gå in under kategorin "under 100-lappen"

Där allting kostar under 100kr, jag beställde nyss en real techniques makeup sponge, ett nyx butter gloss och ett nyx butter lipstick.

Det är också fri frakt så det här är verkligen ett erbjudande som jag rekommenderar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Jag tipsar verkligen om sidan boozlet som alltid har något sorts erbjudande eller rea. Just nu kan man få upp till 80% på utvalda varor om man klickar här!

1 här, 2 här, 3 här, 4 här, 5 här

Det här är mina 4 favoriter från boozlet.com. Jagverkligen älskar lacoste skorna och kunde inte bestämma mig för om jag gillade de vita eller rosa mest så jag tog med båda. Alla produkter jag tog med har för nuvarande ett nedsatt pris så jag ska försöka begränsa mig till en eller två saker och sen beställa.

Likes

Comments

View tracker

Jag bara måste tipsa om den billigaste hemsidan jag någonsin sett. De säljer ingenting som kostar över 10 dollar (med något undantag för vissa plagg), dock så är det ganska dyr frakt men det är fortfarande väldigt billigt. Det är en amerikansk hemsida som heter clothingunder10.com och de har kläder för barn, ungdomar och vuxna.

Jag har ännu inte beställt därifrån men jag skulle ha gjort det om det inte var för den här månadens många inköp som antagligen överskridit månadens shoppingbudget!

De har nästan alltid ett eller flera erbjudanden/reor som till exempel nu när man kan ange koden: curves20 för att få 20% rabatt på bodysuits och "shapewear". Det pågor även andra reor på hemsidan just nu.

Likes

Comments

För någon dag sen skrev jag ett inlägg om den stora rean på imso.com, dagen innan var jag såklart tvungen att beställa därifrån och idag fick jag hem mina plagg!

Den första tröjan var det egentligen inget speciellt med men den är bra att ha till vardags. Den kostade ca 40kr.

Det andra plagget kan säkert vara jättesnyggt på andra men det satt inte bra på mig så den kommer jag inte använda. Men eftersom den bara kostade ca. 40kr skickar jag inte tillbaka den.

Den tredje tröjan var väldigt skön så den kommer nog vara jättebra i vinter. Den kostade 48kr.

Skjortan var helt klart min favorit, den är cropped och jättesnygg med en vit T-shirt under. Den kostade 80kr.

Plagg 1 här Plagg 2 här Plagg 3 här Plagg 4 här

Likes

Comments

Nu är det sommarrea på stadium, upp till 50% på utvalda produkter. Jag vet inte hur länge den är så gå in på stadium.se och kolla in rean!

Likes

Comments

Jag har länge letat efter bra förvaringslådor (acryllic boxes om det heter så) och har tänkt på att beställa från t.ex ebay eller liknande som har ett väldigt stort utbud men jag tycker ändå att priserna är ganska höga, iallafall de jag sett. Men när jag kollade på http://www.ahlens.se/ såg jag att det fanns såna lådor där också, så dagen efter gick jag till butiken men såg tyvärr att de inte fanns där så jag beställde från deras hemsida istället.


Jag köpte lite basic kläder också för att få gratis frakt

(vid500kr) därför fick vi en så stor kartong men

de kläderna är inte så roliga att visa.

Jag rekommenderar verkligen såna här lådor för smink förvaring. De två förstå lådorna har två fack som jag använder till sminket jag använder dagligen. Den tredje lådan har bara ett utdragbart fack som jag använder till lite några av mina nageltillbehör. De med två fack kostade 135kr/st. Den med ett fack var nog något dyrare men jag hittar priset

Likes

Comments


Nu kan man få 80% rabbat på utvalda varor från hemsidan imso.com. De har både märkeskläder och lite billigare kläder men det är framförallt de billigare som är nedsatta i pris även om det också finns några ursprungligen dyrare artiklar på rea. Imso.com säljer moderna kläder som passar för både ungdomar och vuxna och det dyraste plagget kostar bara 4274kr, vilket är väldigt bra för att vara det dyraste plagget med tanke på att de också säljer märkeskläder.

För att få 80% rabatt måste man först klicka på fliken "sale" och sen "60%". När man sen har lagt de produkterna man vill köpa i kundvagnen klickar man på "continue to checkout" och sen loggar man in, skapar ett konto eller väljer "express checkout". Under orderlistan står det "have a discount code?" där fyller man i Linn Ahlborgs kod LINN20 som ger 20% rabatt på ett helt köp och sen genomför man köpet som vanligt.

Man kan ju också välja kategorin 40% så med rabattkoden blir det istället 60% rabatt på ett helt köp eller bara använda rabattkoden och istället bara köpa produkter med ordinarie-pris.


Likes

Comments