Livet er ikke alltid en dans på roser, og i dag har jeg en slik dag jeg skulle ønske at jeg bare kunne tryllet bort. Å ha adhd fører med seg mange fordeler, men det kommer en god del ulemper med det også. Inne i hodet mitt er det aldri stille. Tankene svirrer som et nøste katten har lekt med og som man aldri greier å nøste opp igjen. Jeg kan gå fra 0 til 100 og tilbake på 0 iløpet av sekunder. For referanse er 0 helt i kjelleren og 100 langt oppi skyene. I dag er en slik i kjelleren dag. En dag hvor humøret er alt annet enn på topp. En dag hvor tankene surrer verre enn ellers. Det kan være veldig lite som setter det i gang, en kjip melding, en dårlig start på dagen eller rett og slett bare en tanke. En tanke kan forplante seg og bli til flere i løpe av sekunder. Det kan sammenlignes litt som med pollen i en blomst. I ene øyeblikket ligger alt trygt inne i blomsten, mens i det neste flyr millioner av små gule støvkorn med vinden. Jeg er katastrofe tenker, med andre ord tenker jeg worst case cenario på alt. Om jeg ikke får et svar jeg ønsker, vet jeg gjerne at det er fordi personen jeg snakker med er opptatt, men jeg klarer likevel ikke instille meg på det. I stede sitter jeg å tenker tanker som at nå har jeg gjort h*n sur, eller h*n er egentlig ikke interessert i å snakke med meg. Selv om jeg vet at det stort sett ikke er realiteten, klarer jeg likevel ikke å la være. I dag var det slik at jeg hadde gledet meg til noe, som viste seg å ikke bli noe av likevel. Det skal ikke så mye mer til enn det. I dag er livet absolutt ikke en dans på roser, men en tung slitsom dag, hvor det føles som at ingenting går på skinner.

Håper dere andre der ute har/får en bedre dag enn meg. God helg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


JA jeg har adhd. NEI, jeg er ikke annerledes, jeg er spesiell.

Med adhd kommer det mange fordeler, men det kommer mange ulemper også som man må lære seg å takle på best mulig måte. Når man er alenemor, så kan man ikke bare etterlate barnet med en annen voksen når man blir sint, og jeg blir stort sett ikke sint, jeg blir fly forbanna. Det å telle til 10, funker kanskje i 1 av 10 tilfeller. Derfor er det viktig å finne alternative måter å takle sinnet på. Det er veldig viktig for meg å være streng men rettferdig. Men når jeg er på mitt sinteste er det vanskelig å ikke begynne å skrike når jeg snakker. For å løse det problemet bruker jeg en time out teknikk. Jeg plasserer min datter i trappa når hun gjør noe hun ikke har lov til og har fått alt fra 1 - 3 beskjeder om å gi seg med. På den måten trenger jeg kun å fortelle henne at hun må sitte der til hun klarer å høre etter, og går hun ned plasserer jeg henne tilbake i trappen uten å si noe. På den måten får jeg litt avstand fra situasjonen, og kan roe meg ned. Når hun er klar får hun komme ned, og jeg kan med rolig stemme fortelle henne hvorfor hun ble plassert der.

Vist vi har dårlig tid og skal rekke noe, blir jeg ikke bare stresset, jeg blir SUPERstresset, og når jeg er superstresset går ingenting ann. Da blir jeg sur, vesla blir sur, og vi klarer ikke å samarbeide. For å løse dette gjør vi det til en konkurranse. Førstemann inn på badet, første mann til å kle på seg, begynne på tannpuss osv. Da blir alt så mye gøyere, og ring går mye fortere.

Jeg er ofte utrolig rastløs så for å klare å sitte i ro må jeg ha noe å pusle med hele tiden. Dette er nok det vesla sliter aller mest med, det er ikke så lett å få mamma til å være med på å se barnetv for eksempel. Skal vi gjøre noe sammen blir det veldig ofte til at vi tegner eller perler. Jeg er god på puslerier, men da blir jeg vanskelig å få kontakt med. Jeg blir så fokusert på det jeg holder på med at jeg rett og slett ikke enser noe annet derfor tar jeg ofte pauser, små pauser, men tid til å spørre vesla om alt er bra, om hun har det kjekt osv, da klarer jeg å rette fokus over på henne også.

Men det finnes en god del fordeler med det å ha en mamma med adhd også. Jeg er kanskje ikke så veldig flink til å sitte i ro og leke på rommet, men jeg er veldig tøysete ellers, så det blir mye kiling, mange susser og og klemmer og generelt tull. Det gir oss litt kvalitetstid og mye latter.

Iogmed at jeg er rastløs, liker jeg å finne på ting utenfor hjemmet, derfor går vi på turer, drar på besøk og finner på andre ting vi kan gjøre sammen. Spesielt om våren, sommeren og høsten! På vinteren er jeg litt mer pinglete med å være ute iogmed at jeg tåler kulde ekstremt dårlig, men vi får det til å virke på et vis likevel.

Jeg er kreativ, så vi kan lage mye artig av veldig lite. Hin dagen plukket vi for eksempel skjell. Vi må nok plukke en god del bedre, men med noen bilderammer og litt lim kan vi line skjell på rammer. Jeg har også et stort ønske om å lage meg en sengegavl, som hun også selvfølgelig kommer til å få ta del i. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker naturen,spesielt sjø, og det er jo også en fordel i seg selv, da kan vi bruke mye tid i naturen.

Alt i alt finnes det fordeler og ulemper med meg som med alle andre, jeg lå gjerne bare gjøre ting på en annen måte enn andre. Og dette er bare en brøkdel av alle utfordringer og fordeler med adhd. Og det vil nok komme mye mer om dette temaet fremover.

Om noen lurer på noe er det bare å spørre.

Likes

Comments

Prinsessen og meg har kost oss på strandtur i mørket i kveld. I en time gikk vi rundt å plukket skjell som jeg tenkte vi kunne bruke til å lage litt forskjellig dilldall. Egentlig har jeg for min del mest lyst til å lage meg en sengegavl, men da tror jeg nok vi må ha noen turer til altså, hehe!


Vi har i allefall kost oss masse. Når vi kom frem heiv vi innpå hver sin lefse før vi begynte letingen. Etter en times tid ble det så mørkt at prinsessen ville hjem, men det passet egentlig ypperlig, da det nærmet seg leggetid uansett. Vi endte opp med nesten en brødpose og noen tanglopper, så posen ble fint plassert utenfor ytterdøren. Vist været holder seg til i morgen lurer jeg på om jeg skal hente henne tidlig så vi kan ta en tur til, for i dag har vi virkelig kost oss i hverandres selskap.

Likes

Comments

Hei dere! Da var jeg her igjen. Er et par år siden sist nå, men nå tenkte jeg å begynne så smått å blogge igjen, og jeg starter med et smell, å tar opp en ting jeg synes er viktig for meg.

I dag er det jo blitt slik at alle skal være perfekte. Men hva er egentlig perfekt? Jeg har mange utrolig snille mennesker i mitt liv, utrolig herlige mennesker, som alle har en ting til felles, absolutt alle har en ting til felles. Ingen av dem, eller meg, er "perfekte", men alle er vi perfekte på hver vår måte like vel, eller hva? Jeg er 24 år nå, veier nok en 10 kg for mye for dagens ideal også, men vil likevel si at jeg har over gjennomsnittet god selvtillit for min alder. Jeg vet at vist jeg skulle fulgt samfunnets nye normer, skulle jeg hatt flat mage, stram rumpe og store pupper, men slik er det ikke. I 2013 fikk jeg barn, en nydelig prinsesse. Dette har resultert i bl.a hengemage. Jeg kan velge å se på det på to måter. Jeg kan tenke at det er kjekt å være mamma, men fy søren så stygg magen min er blitt, eller så kan jeg kan tenke at, jeg, lille meg, er mamma til verdens nydeligste jente, hva så om magen henger litt, det var en liten pris å betale, når gevinsten er så stor! Jeg velger å tenke det siste.

Jeg får titt og ofte høre fra mennesker jeg kjenner, (og jeg er ikke uskyldig jeg heller, har mine dårlige dager jeg også) at de er for tykk eller for tynn, for lav eller for høy osv. Mange av dem mener også, at dette kan være grunnen, til at dem ikke har kjæreste. Dette får meg til å tenke. Hva er egentlig drømme mannen eller damen? En høy mørk mann med velltrent kropp eller en tynn godt trent dame med flat mage og flotte pupper? Hva hjelper det å være høy, mørk og velltrent om man ikke er noe snill, omtenksom eller bryr seg om noen andre enn seg selv og eget image? (Ikke misforstå, man kan ikke gre alle under samme kam). De aller fleste menneskene jeg kjenner, er ikke velltrente mennsker, men de er fantastiske mennesker. Mennesker som bryr seg om dem rundt seg, som inkluderer deg, ser deg, lytter til det du har å si og som bruker all sin energi på at andre skal ha det bra, fremfor dem selv. Jeg personlig mener at det de og alle andre mennesker der ute har på innsiden, bør telle mer enn hva som er på utsiden, for hva er vel der som er på utsiden verd, om ikke innsiden matcher? Det finnes ikke noe som heter for tykk eller for tynn, men et hjerte av gull vil alltid være et hjerte av gull!


Likes

Comments

Helluuuuu 😘

​Nå dere, nå er det jammen lenge siden jeg sist kom med ett ebay innlegg. 
Dette er fordi jeg har fult opp med andre ting for tiden, 
bla annet er jeg i en rettsak, pluss at min prinsesse snart skal opereres.
Jeg handler heller ikke like mye på ebay nå som jeg har gjort tidligere fordi jeg har en 
del andre prosjekter på gang som koster penger. Bl.a er jeg på utkikk etter en ny leilighet.

Men nå, NÅ tenkte jeg det var på tide med en liten update, så her kommer mine seneste KK kjøp!

Innisfree Green Tea Mineral Mist - Denne misten er super både under og over sminke.
Den gir huden en fantastisk glød, og tørker fort inn. Selv utenpå foundation er denne genial, 
den sitter støpt uten å ødelegge foundation. Lukter litt som kunstig grønn te. 

Link til Innisfree Green Tea HER!

The Face Shop Pressian Big Mascara - ​Denne mascara egner seg nok best for dem som lar lange
øyevipper. Jeg har prøvd den selv, og synes den er kjempegod. Gir lange fine vipper med volum, 
uten å klumpe. Jeg har tidligere prøvd andre kk-mascara og selv om de er gode ser de ut til
å tørke ut veldig fort. Jeg har nå hatt denne i 1,5 mnd og den er like fuktig og fin. 

Link til The Face Shop Mascara HER!

Etude House Dr.Mascara Fixer (med fiber) ​- ​Denne mascara fixer synes jeg ikke funket så veldig bra.
Jeg føler jeg får mer klumpete mascara av å bruke denne, dessuten faller de såkalte fiberene ned i ansiktet
mitt gjevnlig gjennom hele dagen, og det er litt kjedelig. Jeg ville heller annbefalt Etude House Dr.Mascara Fixer 
uten fiber. Den ser jeg også får mye positive tilbakemeldinger fra andre brukere. 

Link til Dr.Mascara fixer med fiber HER!

Link til Dr.Mascara fixer uten fiber HER!

The Face Shop Air Cotton Make-Up Base - Denne make-up base lover å fjerne rødhet og skjule
urenheter under foundation. Den funker helt greit, man blir tydelig mindre rød i ansiktet, men den dekker ikke 
100%. Den føles også veldig "tung" i ansiktet, og det føles ikke helt som ansiktet får puste. I terningkast ville jeg gitt den
3, kanskje en svak firer. Alt i alt er den lett å jobbe med, og legger seg jevnt på huden. 

Link til Air Cotton Make-Up Base HER!

Beauty Blender - ​Jeg vil også annbefale den her beauty blender. Den sprer foundation jevnt
og fint over ansiktet og gir myke overganger. Jeg har ikke forsøkt den til blending, da jeg ikke legger conture, fukt den littegrann og press ut vannet før påføring av foundation så stjeler den ikke unødvendig mye produkt. 

Link til Beauty Blender HER!


Håper dere liker inlegget mitt. Ha en fin kveld alle skjønne!😍Likes

Comments

sponset

Hei Hei Søtinger!❤

Nå nermer julen seg med stormskritt, og juleball og andre festligheter
som julaften og nyttårsaften står for tur! Vist du er på utkikk etter den
perfekte ballkjole, eller andre kjoler, finner du de mest fantastiske kjoler
hos Sofia Moore!

Ballkjolen jeg har på meg her er superdeilig å ha på seg, sitter fantastisk på kroppen,
og gir meg en ekte prinsessefølelse. Jeg bare elsker den! Dette blir helt klart kjolen
jeg tar på meg på julaften i år. De sender fra sverige, og din ballkjole vil komme innen få dager.
Etter mine erfaringer annbefaler jeg denne siden på det varmeste til alle mine lesere.

Det som er et stort pluss med denne siden er at de syr kjolen etter dine mål, og derfor
vet du at du har en perfekt kjole til alle anledninger!

De er også service innstilte og lette å sammarbeide med. Og det er tydelig at de
kun vil det beste for sine kunder.

Her kan du finne din egen fantastiske ballkjole, klikk innom å titt da vel!

Ha en fin kveld!❤
  • 261 Lesere

Likes

Comments

Hei Hei Søtnoser!❤

Her er hva jeg har motatt i dag! I dag kommer jeg til å skrive meningene om
tingene her, og ikke under hvert bilde som jeg pleier. Jeg kommer også
til å plassere linkene i bildene nedover. Altså, vil du finne igjen ebayvaren på bilde?
Trykk på bildet av den!😉 Dette gjør jeg rett og slett fordi det går littegrann fortere
og jeg holder på å øve på teorien til klasse B sertifikat. Hadde håpet å få tatt den på
fredag, så da må jeg øve masse! Håper dere liker det dere ser her, det gjør i hvertfall jeg!

Sminkeveske: Den ser ut akkuratt som den gjør på Ebay. Myk i stoffet og romslig med
flere muligheter for oppbevaring av sminkesaker. Jeg gir den terningkast 5 av 6!💛

Missha 4D Mascara: Veldig god maskara. Jeg er kjempefornøyd. Gir lange vipper
uten å klumpe. For fjerning brukte jeg våtservietter for barn. Ikke den letteste mascara
å få av igjen, men det gikk ganske greit! Under ser dere bilde av den med link, og bilde
av øye mitt med den på! Terningkast 5 av 6!💙

Tony Moly Lovely Eyebrow Pencil: Jeg klarte å kjøpe den i en litt feil farge, men den
er lett å bruke, og vanskelig å grise utover når den først er kommet på. Lett å vaske bort
med sminkeservietter eller annen sminkefjerner. Terningkast 6 av 6!💜

Lyslenke med Roser: Denne lyslenken er kjempefin. Den drives av 3xAA batterier, som ligger
i en holder som gjør det mulig å slå dem av og på etter ønske. Eneste minuset jeg har funnet
er at det ser ut til at rosene er limt fast i lyslenken med limpistol, da rester/tråder med lim
henger fra noen av rosene. På grunn av dette får den terningkast 4 av 6!💗

Fem sett falske øyevipper: Som dere ser har jeg ikke brukt noen av dem enda,
da de kom i dag, og jeg ikke har for vane å bruke falske vipper hver dag. Men jeg
har fått dem anbefalt av en veninne, hun sier at man må lim utenom, men dette finnes
også billig på ebay om man søker på Eyelashes glue.​  
Ellers er de kjempelette å påføre, og kjempefine i kvaliteten, kan hende de
må klippes litt da de er veldig lange!​
Link finner dere om dere trykker på bildet av dem!💚

Veggklistermerke Tre med Ugler: Ja, dette ser da ut som litt av ett puslespill, men
alle delene er merket, og det er ett bilde oppe i høyre hjørnet som viser hvordan den skal
bli til slutt. Denne skal vesla få i kalenderen sin, og jeg håper den finner sin plass på hennes
nye soverom når vi flytter i Januar. Godt innpakket var den også! Noe leveringstid må man
regne med. Jeg har ventet i 3 uker.❤

Mizon Snail Recovery Gel: Jeg har smurt meg med denne en gang i dag, før jeg tok på
foundation. Håper å se resultater hva kviser og kvisearr anngår når jeg har brukt den
en liten stund. Flere sier at den skal hjelpe mot dette. Vær obs på at det ikke er alle
som tåler snegl, og iogmed at det er hovedingrediensen, kan den hende man får alergiske
reaksjoner.💛

Multifunksjons hode til skrumaskin/Skralle:
​Med dette munnstykket alene, kan man skru det aller
meste, for eksempel skruer, bolter, muttere osv, fra 7 til 19mm i diameter. Kanskje
den perfekte gaven til alle handymen i familien? Den er i allefall en julegave, så
en person i min familie kan vente seg denne under juletreet i år.💙


Blackhead Pore Strip: Jeg kunne se noen hudormer når jeg testet denne, men
ikke særlig mange. I allefall ikke så mange som jeg hadde trodd. Hos meg får den
terningkast 3 av 6!💜

Det siste bildet er prøver jeg har fått med mascara, mizon snail gel og browlineren min😊

Ha en fin kveld alle sammen!❤Likes

Comments

Hei Hei!❤

I dag hadde jeg mørkekjøring hos Vestkanten Bil og Mc skole i Loddefjord, Bergen.
Og jeg kan ikke annet enn å skryte. De har verdens hyggeligste personale, og man blir
veldig godt ivaretatt. De hjelper med hva som helst, og de hjelper hvem som helst.
Jeg har forsøkt å kjøre med ett par andre kjørelærere, men ingen er så gode og snille,
som dem man finner hos Vestkanten Bil og MC Skole. Jeg annbefaler alle som holder til i
Bergens området, å gå til Vestkanten Bil og Mc. De er virkelig fantastiske!

Link til Vestkanten Bil og Mc HER! (Nei, dette er ikke et sponset innlegg,
bare ren skryt og gratis reklame til disse fantastiske menneskene!)

❤❤

Bilde: Privat.

  • 270 Lesere

Likes

Comments

Hei Hei!❤

I dag fikk jeg hjem Lemon D-Toc Peeling Gel, og jeg lover.
den funker som bare JULING! Bare se på bilde under, det tok 10 sekunder,
så slapp den døde huden taket, og jeg kunne vaske meg. Jeg satt igjen med silkemyk
hud hvor peelingen har vært. Så den er absolutt til å anbefale! Har aldri blitt så overasket
over effekten på noe i hele mitt liv! Helt fantastisk.

Jeg har også motatt Tony Moly sin Panda's dream soo cool eye stick, som jeg skal
teste i løpet av de neste dagene, og denne har også blitt roset langt oppi skyene, så jeg gleder meg.
Er spent på å se om den funker så bra som folk skal ha det til! Super spent.

Med begge sendingene fikk jeg med prøver, som jeg også gleder meg til å teste.

Jeg har også fått en liten krittavle, som er fin til å skrive så beskjeder på, eller kanskje
noen fine ordtak? Du finner den også under. Enjoy!❤


Secret Key Lemon D-TOC Peeling Gel HER!


Tony Moly Panda's Soo Cool Eye Stick HER!Søt krittavle HER!


  • 519 Lesere

Likes

Comments

Hei hei sweeties!❤

Har dere savnet meg? Jeg vet jeg har vært borte hele helgen, og jeg har
skikkelig dårlig samvittighet! Men det har vært så mye denne helgen at jeg rett og slett
ikke har hatt tid til å blogge! Jeg håper dere har forståelse for dette. Men nå er jeg her,
og det kommer jeg til å være en stund framover. Jeg venter spent på mine Koreanske kosmetikk-
produkter hjem, og har fått mitt første produkt nå, nærmere bestemt lørdag.

Under kommer bilder med erfaringer/observasjoner på alt som har kommet i postkassen de
siste gangene. Here we go!❤


Her er min Tony Moly BCDATION.
Dette er altså en foundation med solfaktor 30.
Hittil er jeg kjempefornøyd, den dekker arr og sår greit,
er behagelig å ha på seg, og lett å arbeide med. Blander seg fint
med huden, og gir en fin glød. Terningkast 5 av 6. Den kunne
hatt hakket bedre dekkevne, men thats it. Ellers er jeg kjempefornøyd!

Link til BCDATION HER!


Jeg har også motatt dette setter med 20 make-up
pensler i dag. Kjempemyke børster, gode å bruke
(I hvertfall den jeg brukte til øyenskygge i ste)
Rask levering, bestilte den 2. Nov og fikk dem i
postkassen i dag. Kjempeflotte.

Link til Make-Up pensler HER!


Jeg har også motatt dette stativet, som jeg
nå har stående på peisen. Jeg har kulen fra før, men har
kjøpt ett par flere fra samme selger nå. Sist var de kjempegodt
innpakket, og det håper jeg de er denne gangen også, da glasset
er veldig tynt. Stativet var også veldig godt pakket, og det
tok ca 10 dager fra bestillingsdato til de var i postkassen.

Link til holder/stativ HER!

Link til glasskule/telys holder HER!


Denne pennen skal i min datters adventskalender.
Hun blir 3 i januar. Den er akkuratt som anonsen beskriver den,
fargene er klare og fine når man tegner med den, og figurene holder
godt sammen. Absolutt til å anbefale.

Link til blyant med flere farger HER!


Jeg har også fått hjem Lock Ness monsteret, ja
tenk, Nessie fikk faktisk plass i postkassa! He he.
Dette er en julegave. Den er også akkuratt som i anonsen.
Solid plast, søt å se på, og grei størrelse på til supper og sauser.
Den står fint, men har kanskje litt overbalanse når den er tom
grunnet den lange halsen.

"Nessie" finner dere HER!

  • 1227 Lesere

Likes

Comments