Patetiskt patetiskt patetiskt


Vet inte längre va jag ska göra, ska jag gå höger eller vänster, ska jag gilla eller ogilla..
men en sak vet jag säkert , och de är att du kan aldrig bli älskad av alla, hur du än vrider på dig kommer alltid någon se snett på dig. Jag förstår . Jag gör desamma. Du gör desamma och alla andra gör desamma.

Varför är de så svårt när de är de som ändå har vart det mest naturliga sen vi föddes? De är ju så vi är skapta, de är så krig bildades , människors olika tycken och tankar. Och ändå har vi inte kommit längre än att vi fortfarande inte kan ta de.
Jag undrar vart vårt egna ego någonsin har tagit oss? För jag tror inte de är framåt . Snarare bakåt . Vi blir trångsintare och trångsintare för varje dag som går. Och våra Egon bara frodas för andras illamående .
Vi är helt enkelt sjuka skapelser som vill plågas och gå baklänges .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

 • 118 Readers

Likes

Comments

​Hej hej igen ! länge sen jag skrev nu men det har varit så mycket med skola / jobb . Träning och mitt egna ego på senaste tiden. Lessen för det!

Men idag tänkte jag att jag skulle skriva lite om hur även denna början närmar sig med storm steg sitt slut! Helt sjukt va tiden går fort ! Men som jag sa är detta bara ytterligare ett slut som ska knytas ihop och med det menar jag så klart skolan!  För jag tar äntligen studenten hörrni!  Fort har det gått men ändå helt okej , motgångar som vanligt men det är någorlunda löst nu iallafall!  Nu hoppas jag bara att jag får till sista kursen! (Men det tror jag) .

Vad ska jag göra sen då ?  Jaa ni, jag vet inte riktigt . Har ju jobb här i Falun nu och som det ser ut  jag blir kvar här över sommaren och ett tag framöver förhoppningsvis! Sen får jag väl se, Lägenheten ska renoveras, jag vill ut och resa och sen vet jag inte. Allting börjar bli  så verkligt nu, pengar ska in och pengar ska ut , men hur och med vad? Många frågor som snurrar i mitt huvud!  Jag vill ju jobba och bli något ''stort'' utan att låta klyschig , men jag är en grym säljare och vet att föra mig rätt. Men hur ska jag ta bästa nytta utav det och bli framgångsrik ? Det är det jag inte vet men tänker att det får väl tiden utvisa. Jag har en tydlig början på mitt nya ''vuxna'' liv men vet inget slut. Även fått ett jätte bra jobberbjudande hemma i Mora men vet inte om jag vill tillbaka. Bor ju redan lite för nära hem. Men vi får se, livet har sina vändningar och tiden får som sagt utvisa! 

Om spåtanten säger rätt har jag inte många månader kvar så vi får väl se😉 Ska tydligen gå bort 6 oktober 2016 så ja, jag kanske inte behöver fundera så mycket på jobb utan bara leva sista tiden 😉 haha nej då , det får vi hoppas att hon tar fel på , önskar verkligen inte att jag gått i skolan i hela 14 år och sen inte hinna vara vuxen mer än 4 månader! Vore väldigt tragiskt faktiskt.

Men jag skriver här idag för att avsluta ett arbete jag haft under året som var skönhet och hälsa som ni kanske märkt ! Jag har haft som uppgift att ta fram information kring olika kategorier inom detta område och det har jag nu gjort !  Jag vill tacka för den här skönhets/hälsa tiden och att vi kanske ses med en annan kategori nästa gång du kommer in och läser min fantastiskt intressanta blogg !😏

Tack för denna termin och önska mig lycka till i framtiden ! 

Puss och kram på er😘

Likes

Comments

Tänkte i detta inlägg dela med mig lite av en av mina inspiration källor inom träningen .

Hon heter Åsa och är 25 år men på media är hon känd som Jelly Devote . Hon är en inspiration för mig för att jag känner igen mig i henne. Och hon har det jag vill ha kan man väl säga. Hennes resa har vart fantastisk att följa ! Hon är en svensk tjej som är bosatt i USA med din kille. Hon får en och kämpa för sitt mål genom att visa upp sitt resultat. Hon marknadsför även , eller iallafall för mig. För har hon ett par byxor till exempel som jag tycker är snygga så har hon marknadsfört detta till mig och leder mig till ett köp. Genom att se vad hon använt sig av och vilka produkter hon tycker är bra har hon lett mig framåt i träningen.

Vill du också se va hon har lyckats med? Och följa hennes resa genom livet , klicka då här!

Eller så kan du klicka in på denna länk.

Den leder dig till hennes hemsida och Blogg.Likes

Comments

Hej hej ! nu är jag här igen med ett nytt intressant ämne!

Lagar och regler kring bloggande . Finns tydligen väldigt mycket regler kring detta! Utan att jag visste om det! till exempel att man inte får uppmana läsare (barn) till att köpa eller vilja ha en produkt eller vara som jag gjort ''reklam'' för på bloggen. Då kan man få böter då detta ÄR olagligt.

Det finns väldigt mycket bestämmelser och lagar kring detta och jag har valt att länka några bra sidor till er ist för att sitta och sammanfatta på något konstigt sätt ! Så får du själv bestämma om vad hur hur mycket du vill läsa/lära dig om detta!


Här kommer en sida som du kan välja lite inlägg som handlar bland annat om va säger lagen om bilder på bloggen och vart kommer bilderna ifrån eller så som smyg sponsrade inlägg . Klicka då här.


Här kommer två länkar till som du kan klicka dig in på om du vill veta mer! Gör som mig och läs konsument verkets sida! Där fanns mycket intressant att läsa!

1. http://betterbloggers.se/category/lagar-och-regler/

2. http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%C3%A4lla%20och%20ladda%20ner/V%C3%A4gledningar/Dokument/Vagledning_om_marknadsforing_i_bloggar-201511-tillganglig-KOV.pdf


Tack !

Likes

Comments

Jag tänkte skriva lite om vad du som konsument kan tänka på när du handlar . Och så klart handlar detta om miljö produkter . Hur handlar man miljövänligt? Vad bör man tänka på och vilka produkter tänker på miljön. Vi ska gå igenom några av dom nu!

Och efter som jag skriver om hälsa och träning så ska vi få in produkter som syftar till detta.

Vi börjar med den kändaprodukten CELSIUS!

Varför välja Celsius då? Joför att…

Den unika blandningen av ingredienser har tagits fram efter flera års forskning i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så mycket som möjligt med naturliga ingredienser.

Drycken innehåller:

🍃 Vitaminer

🍃 Grönt Te

🍃 Ingefära

🍃 Guarana

🍃 Koffein

Sen kommer vi till andra träningsprodukter så som kosttillskott , träningsredskap med mera.

Det förstatipset här är att vända sig till apotek. Har kan du försäkra dig om att du köpt produkter som är miljö märkta och noggrant utvalda. Då Apoteket jobbar emot produkter som innehåller eller har skapats under kassa förhållanden.


Har du självfunderat på att börja handla mer genomtänkt och vill välja att handla enligt miljötänk?

Då kan du besöka denna sidan som kan hjälpa dig att tänka rätt! Här får du all hjälp du kan tänkas behöva gällande detta ! 

http://clearup.nu/


Likes

Comments

Nu så ska vi ge oss på träningsmässor och yrken inom träning och hälsa hade jag tänkt. Kolla lite vad man kan göra hur vart och när, hur tar jag mig dit osv.

Jag har kollat runt lite vad det finns för mässor inom träning till och börja med. Och här finns det mycket att gotta sig i . Bland annat finns det en enhet som kallar sig Fitnessfestivalen som kommer och gästar Stora Stockholmsmässan . Ni kanske känner till eller har hört talas om Luciaformen? 

Ja men dåså! Dom kommer vara en av alla dom sakerna som Fitnessfestivalen presenterar.


Det kommer hållas tävlingar på mässan också !

Bland annat :


 • Fit Model Scandinavia
 • Scandinavian Street Workout Open
 • OCR Superior Kids
 • Rep Power
 • SM i Chins SM i Bar-dips
 • SM i poleFITNESSFESTIVALEN 25 - 27 NOVEMBER2016

Vi tackar alla som ställde ut och besökte Fitnessfestivalen2015!
Premiären i Stockholm, efter elva år i Göteborg, gav mersmak.
Nu planerar vi för expansion, ännu mer inspiration och en hel delöverraskningar.


Och en till som kommer finnas på mässan är:ALLTFÖR HÄLSAN 25-27 NOVEMBER 2016

Nordens största livsstilsmässa inom hälsa.
Allt för Hälsan är den årlig mötes- och marknadsplats där både inbitna och nyblivna anhängare av en hälsosam livsstil, får full överblick över allt som är värt att veta och uppleva inom friskvård och egenvård.


Och självklart många många fler!


Vad kan du jobba som då ?


Jadu kan jobba med allt ifrån att vara en personlig tränare till kostrådgivare.

Va där detta då, ju personlig tränare är vad det låter som , en som jobbar med att få igång dig med träningen och göra så att du lyckas med dina mål!


En kostrådgivare ger dig alltså hjälp med kosten så att du får ut det bästa av två världar, En mat värld och en träningsvärld. Hjälper dig med ett kostschema så att du kanske når dina mål snabbare och troligtvis känner dig piggare och gladare!Här hittar du mer om Mässan:

http: //www.fitnessfestivalen.se/

Likes

Comments

​DIETER 2016  ellernått sånt.


Fick förfrågan om att skriva om dieter angående viktminskning.  Va det senaste är och varför just den dieten är bra och /eller varför inte.

Så tänkte kolla runt lite och  fick tyvärr dra lite egna slutsatser då det saknades information.

Och som sagt, tyvärr kan jag inte hitta några specifika nya dieter för det nya året, men tänkte prata lite om dieter i alla fall. Dom som vi iallafall stött på under  2015 eller kanske tidigare.

Det verkar vara så att det fortfarande är poppis att använda sig av dieter som GI och LCHF , 5.2 dieten med flera .Men hur fungerar dom då?


Jo så här:


GI består av att man ska äta mycket grönt, knappt några kolhydrater då dessa bara är snabba kalorier som det kallas.  Du ska äta så lite fett som möjligt och hålla dig till lätta laktos produkter. Mycket fisk och grönt. Allt som är i från naturen kan man säga, det från moder jord.  


Lite mer fakta om GI:


GI står för Glykemiskt Index och det är ett mått på hur snabbt som kolhydrater i olika livsmedel bryts ner i kroppen. Ett livsmedel som har ett högt GI bryts ner snabbt, medan ett livsmedel som har ett lägre GI bryts ner långsammare.


GI´s 10 lyxiga tips till dig som använder sig av GI: Mörk Choklad, Rött vin , Kivi , Lax, Acai ,Yoghurt , Avokado , Blåbär , Nötter & Fikon.


LCHF är lite roligt faktisk , i alla fall nu när jag skriver om det .För LCHF  kan man säga är raka motsatsen till GI , För här ska du äta så fett som du kan, det ända dieterna har gemensamt är kolhydraterna, att man ska ha så lite kolhydrat intag som möjligt. Och båda är för att tappa vikt.För ett sundare liv helt enkelt.


Här har du som vill prova på LCHF några enkla och konkreta tips hur och vad du skall äta och tänka på gällande denna diet.


 • Kött: Valfri sort. Nöt, gris, vilt, kyckling. Fettranden är nyttig liksom skinnet på kycklingen. Välj gärna ekologiskt och gräsbetat om du kan.
 • Fisk och skaldjur: Alla sorter. Gärna feta fiskar som lax, makrill eller strömming. Undvik panering.
 • Ägg: I alla former. Kokt, stekt, omelett. Gärna ekologiska.
 • Naturligt fett, feta såser: Använd gärna smör och grädde i matlagningen så blir det godare och du blir mättare. Bearnaisesås, hollandaisesås, läs innehållsförteckningen för att hitta kvalitetsprodukter eller gör själv. Kokosfett, olivolja och rapsolja är också bra alternativ.
 • Ovanjordsgrönsaker: Alla sorters kål, till exempel blomkål, broccoli, vitkål, brysselkål. Sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad, avokado, lök, paprika, tomat med mera.
 • Mejeriprodukter: Välj alltid det fetaste alternativet. Riktigt smör och Bregott, grädde (40 %), crème fraiche, feta ostar. Fet grekisk/ turkisk yoghurt. Var försiktig med vanlig mjölk och fil, de innehåller mycket mjölksocker. Undvik smaksatta, sockrade och lättvarianter.
 • Nötter: Bra som tv-godis (helst i måttliga mängder).
 • Bär: Okej i måttliga mängder, om du inte är superstrikt/-känslig. Goda med vispad grädde.


Sen till 5.2 dieten som jag helt missuppfattat tydligen, Jag har förstått att man skulle äta i 5 dagar på något sätt och så trodde jag man inte skulle äta någonting alls i 2 dagar! Men så var det ju uppenbarligen och egentligen självfallet INTE! Utan den går till så här va ,du som kvinna skall äta runt 2000 kalorier per dag och som man ungefär 2500 kalorier. Detta skall ni göra i 5 dagar i veckan, Dom andra två skall bestå av genomsnitt för en kvinna 500 kalorier och som man 600 kalorier Alltså äter du mindre bara under två dagar! Det du måste kunna med denna dieten  är att kunna räkna kalorier,Väldigt viktigt här. A och O om detta skall gå som planerat. Denna diet är alltså den som skiljer sig från dom andra, i denna diet får du alltså äta vad som helst men välj dina måltider med omsorg & omtanke då du skall klara dig på dina dessa hela dagen.


Fördelar med denna diet är följande:


 • Förlänger livet
 • Viktminskande
 • Lätt att följa
 • Ger effekt direkt
 • Kostnadsfri
 • Minskade kolesterolvärden
 • Ger lägre fettprocent
 • Ger bättre minne och inlärningsförmåga
 • Minimerar cancerrisken


Men mina egna åsikter kring detta är att, ät vad du vill men ät med måtta. Tänk att du tränar för att kunna äta,eller äter för att behöva träna, vrid och vänd på det hur du vill. Det som passar dig. 

Jag försöker äta enligt följande. Jag börjar med en stadig frukost, kvarg och finncrisp och en kopp kaffe kanske,eller gröt . Sen under lunchen då får jag äta kolhydrater men helst inte mer en 1 deciliter . Sen blir det något utan kolhydrater resten utav dagen. För det jag tror är att om du äter dina kolhydrater på dagen hinner du förbränna dom under dagen och innan läggdags . Detta gör då att du inte går upp i vikt.

Sen skall du ju så klart strunta i att äta godis dricka läsk chips glass och så vidare men de visste du väl redan?;)


Här hittade jag mina källor och här kan du läsa mer om dieterna!

http://www.gi-metoder.se/

http://www.kostdoktorn.se/lchf

http://5-2dietenrecept.se/om-52-dieten/

Likes

Comments

Isabella Löwengrip är 25 år är en av Sveriges kändaste Entreprenörer .

Jag har valt att fördjupa mig lite mer om Isabella och vad hon har gjort för vårat samhälle. Isabella Löwengrip eller kanske mer känd som Blondinbella är en av Sveriges kändaste entreprenörer. Allt började med hennes personliga blogg som hon startade när hon var 14 år. Idag är hon bland annat författare och föreläsare.

Efter att Isabella hade fått sitt första barn lade hon upp bikini bilder på sociala medier på sin helt vanliga och naturliga mamma kropp ! Hon ville att vi kvinnor skulle vakna upp och sluta förakta våra kroppar! Dom är helt fantastiska som dom är! Bella har visat vart skåpet ska stå när det gäller synen på sin egen kropp! Hon är idag en förebild för många kvinnor runt om i landet gällande kvinnans kroppsideal.


Inte nog med det har hon nu gett ut 3 böcker där hon bland annat har skrivit en bok som heter Ego Boost som handla om att boosta sitt ego och är en handbok för unga tjejer. Där Isabella ger bland annat tips och råd, stöttar och peppar unga tjejer genom livet. Skriver att man ska komma ihåg att man själv är huvudpersonen i sitt eget liv.Bella har blivit en kvinnlig ''moders gestalt'' för många unga. Någon att se upp till när det gäller sin egen självkänsla/självrespekt.


Ett sammandrag av Ego Boost.

''Boosta dig själv!''

Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.Här hittar du boken : http://www.bokus.com/bok/9789172322349/egoboost-blondinbellas-overlevnadsguide-for-unga-tjejer/

Jag anser att Bella har gjort mycket för samhället då hon har fått framförallt kvinnor att stå upp för sig själva och sin egen kropp.

Vi är vackra varelser som har ett liv att leva , en kropp att bo i och en massa tid att ägna åt saker vi älskar!

Likes

Comments

Att ge lite tips på hemma träning !

Absolut! Här ska ni få en video som är 32 minuter lång och där du får ut 100% av din träning. Här får du en som leder dig från början till slut och är med hela tiden.!

Bra va?!


Sen har jag även fått en förfrågan om ett vecko schema för en kille och jag jobbar på det just nu! så håll ögonen öppna !

/puss och kram

Likes

Comments

Träning är en naturlig medicin mot depression ?

Detta är fram forskat utav Forskaren Astrid Bjørnebekk .

Det visar sig nu beror på att det handlar om problem i kommunikationen mellan nervcellerna.

När man tränar och är aktiv så stimuleras cellerna och det börjar produceras nya och tillväxten ökar. Deprimerade har brist av ett ämne i hippocampus som är en del av hjärnan. Med bara några månaders aktivitet har det nu börjas märkas stora förändringar.

Så ja, då har vi svaret på höst/vinter depositionen som nu börjar tränga sig på . Börja aktivera dig själv. Utmana dig själv med minst en sak varje dag. Detta kommer leda till att endorfiner och belöningssystemet i hjärna sätter igång när du lyckas! Du kommer känna dig  lycklig och få en bättre hälsa på köpet!

Hur bra är inte de?!

Pss. kom ihåg också att stress påverkar dig negativt. Så ta det lugnt och lyssna på kroppen!Likes

Comments