​Hösten är här , kallt och blåsigt och jag vill bara ha sommaren tillbaka men man kan ju alltid piffa till lite med färger  på balkongen . 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Köpte en påse med detox te på Tumba shapeup fitness 1års jubileum idag , nu ska vi väl få ordning på min oroliga mage 😊 köpte också Aloe propolis creme , ska vara bra för min höstglåmiga hud , fläckvis torr fläckvis fet , då är det svårt att hitta något bra .

Likes

Comments

idag har jag och min dotter varit på 1års jubileum på Tumba shapeupfitness 😊 goda snittar och annat smått och gott . Fick varsin goodiebag med en massa krämer och teer mm. Nytt på stället är permanent hårborttagning , smärtfritt och snabbt och till bra priser 👍 Själv har jag tidigare gjort lipomassage och fått ansiktsbehandling av Eda , grymt bra ! Eda är æven utbildad pt och inom kost . Man kan även beställa aloevera produkter från Allways genom henne . Trevlig som få är hon Eda 😊

Likes

Comments

​Fryser som en gnu , har varit på apoteket och hämtat ut en massa Parasetamol och Naproxen , köpt grapefrukt , lite synd om mig faktiskt 😂 därför ska jag hämta denna skönhet imorgon , Louice Vuitton 👍 katten har klöst sönder två av mina väskor så behöver uppdatera  😊 och lägga dom på ett bättre ställe . Älskar väskor 

Likes

Comments

​Pappa var min superhjälte när jag var liten , han var alltid glad och busig och han kunde göra båtar av bark och kor av kottar , pappa och jag fiskade och kastade bröd till änderna , jag var pappas flicka . Han hade så fina ölburkar min pappa . Min hjälte . 

Likes

Comments

​Äntligen klar med natt 3/3 , har plockat på mig en förkylning , ett varmt bad , varma gosiga hundar och grapefrukt fick det bli , nu väntar jag på att bajen ska börja spela 😊 Thomas är på plats och hejar jag hejar från soffan med sonen . 

Likes

Comments

​Igår var jag på Cirkus i Stockholm och såg the Phantom of the opera 😍 Holy crap vilken upplevelse !! Det absolut bästa jag sett . Peter Jöback är ju självklart fantastisk men även hans motspelerska Emmi Christensson , fantastisk , vilken pipa ! Nu vill jag se den engelska varianten i London , kollarupp paketresor till våren , längtar redan . 

Likes

Comments

​jag har suttit och räknat och det jag kom fram till gör mig allt annat än glad .... Hemma hos oss lägger vi alltså ut 150 kr per dag på cigaretter och snus , det innebär 50.400 kr på ett år ! Allvarligt , det är en handpenning till huslån 😠 jag blir så trött , jag blir så arg o h inte så lite besviken på mig själv , har man hållt upp i sju år så är man bra jävla korkad som börjar röka igen . Dags att börja tänka ??

Likes

Comments

​Idag var jag på en gratis PT konsultation på Actic i Tumba . Vi satt och diskuterade mål ,  kost och hur livet ser ut , under 14 års tid har jag knaprat piller mot nervsmärtor , jag har varit hos läkare , sjukgymnast , massör jag har fått akupunktur , gått på sjukgymnastik , gjort MR gg flera utan resultat utom just det att jag har en cysta i nacken , min högra axel hänger och skuldrorna är ojämna . Efter att vi suttit och pratat gick vi ut på gymmet och han noterade min rygg och arm . Talade om vår felet sitter och pekade ut var jag har ont och visade några övningar och ställde mig sedan mot spegeln , jag kan säga att jag inte har sett mina axlar på samma höjd på typ 20 år ! Han berättade och förklarade och sa att det här borde vi kunna lösa !!! Alltså jag började nästan grina ! Fick verkligen anstränga mig för att låta bli .... Bara att se min överkropp " normal " 😭  jag kan inte komma ihåg när allt satt där det skulle sist . Samtidigt som jag blev galet glad så blev jag  förbannad , alla år med mediciner , värk , läkarbesök mm mm och aldrig har någon sagt att " du det här ska vi kunna fixa " ! Mer nej jag är ledsen men du får lära dig att leva med din smärta ..... Det vill man höra när man är trettio år gammal , ledsen men du kommer att ha ont 24/7 resten av livet men ingen fara , tabletterna tar udden ur smärtan och ja , jag har lärt mig att leva med smärtan , tom accepterat den . Finns det hopp ? Känner mig helt tömd på energi efter den timmen ... Vågar jag hoppas ? 

 

Likes

Comments