Lite bilder från min 18 årsdag. Kvällen firades med en födelsedagsfest tillsammans hemma hos Tova tillsammans med 16 av våra närmsta vänner. Efter det gick vi vidare ut, så lyckad kväll!!

Likes

Comments

Lite bilder från helgen. I fredags träffades vi ett gäng och gick sedan ut, det blev en blandning av Bongo, Tull & Solsidan. Igår var det 80 tals fest för Stina o Malin som har fyllt 18, så roligt var det och verkligen kul när alla går in för temat!! Idag blir det en vilodag, ska försöka övningsköra lite med, vill verkligen ta tag i allt med körkortet nu...
Kram

Likes

Comments

En blandning av bilder från roddan<333 Sitter i bilen påväg hem, mår som man mår om man säger så. Det har varit livets vecka, trots att jag fick åka till sjukhus pga halsfluss och ögoninflammation. Kan erkänna jag aldrig mått så dåligt som jag gjorde då ett par dagar. Fick antibiotika så det blev bättre ganska snabbt.
Vi bodde på Lydia hotel som var mer ett familjehotellet än ungdomshotell. Frukost ingick vilket var ett stort plus! Rhodos stad har 2 stränder, ellie beach och windy beach. Båda låg inom 5 minuters promenad. Windy beach var som det hörs på namnet extremt blåsigt, men mycket lugnare än elli beach där man fick trängas bland väldigt mycket skandinaver...
Kvällarna spenderades på bargatan där det fanns ett stort utbud av olika barer och klubbar. Vi köpte VIP band på grabbarna grus, vilket majoriteten av alla som åker till Rhodos gör. 3 event ingick, och det var värt pengarna. Man får minnen för livet och stämningen är oslagbar!!
En resa att minnas, tackar mina kompanjoner som gjort detta till en av de bästa veckorna!<333

Likes

Comments

Håkan igår, magisk kväll med dom bästa man vet<333 Han levde verkligen upp till förväntningarna och stämningen var så fin. Vi kom långt fram trots att vi inte köade alls, så jätte nöjd med platserna!
Idag har vi shoppat och strosat runt i gtb. Hittade några fynd på weekday. Ikväll ska vi äta middag på nått hamburgerställe, troligtvis Vigårda.
Kram

Likes

Comments

Hej igen, haft ett litet uppehåll från bloggen sen jag kom hem från Portugal. Samma kväll som vi landade i Sverige igen mötte jag upp Linn och Alice. Inte träffat Linnis på ett år, eftersom hon varit i USA. Bästa kvällen på länge.
På fredagen plockade jag jordgubbar med Ellinor och på kvällen hade vi myskväll hos Linn, med mig Tova Ellinor och Alice. Det slutade med nattbad på vätterstranden.
På lördagen jobbade jag och kvällen spenderades i stan med kompisar. Jobbade även ett pass på söndagen.
Nu är jag för tillfället i Halmstad, vi firar min farfar som fyller år idag! Imorgon väntar jobb och likaså på torsdag, sen är jag ledig och på lördag åker jag till Göteborg<3
Kram

Likes

Comments

Från gårdagens cykeltur, tog inte så många bilder men att hyra cyklar är verkligen ett tips om man är på ett "cykelvänligt" resemål, recomend recomend!
I övermorgon åker vi hem till kalla svealand, både roligt & tråkigt. Saknar alla vänner och maten <33
Älskar däremot att vara här och varje dag vakna till värme och sol, hemma blir det alltid stress om det är en fin dag://
Är iaf hemma nu en vecka innan jag, Alice och Tova åker till Göteborg för en helg där med bland annat Håkan. När vi kommer hem är det bara 1 dag mellan innan vi drar mot Skavsta och RHODOS (!!!!)
Kram

Likes

Comments

Bilder från de senaste dagarna som till stora delar spenderats på stranden<3
Idag var vi även på marknad i villa nova de cerveira, hittade några riktiga kap!
På tisdag ska vi ta tåget till Porto, en av de större städerna i Portugal. Varit där en gång innan, så mysig stad!
Godnatt

Likes

Comments

Bilder från en perfekt strand-dag<3

Likes

Comments

Go kväll alla
Idag var det äntligen riktigt underbart väder!! Har legat vid poolen nere i Ponte de Lima hela dagen, badat, solat, badat o solat. Det märks ganska tydligt då jag bränt baksidan av armarna o ryggen rejält, tveksamt om det går att sova på rygg inatt:// Va även en kortis på den stora marknaden här som är varannan måndag, verkligen roligt o genuint att gå på om man är i norra Portugal.
Hann även med en springtur i kvällssolen, som ni ser på bilderna är det en dröm att springa här uppe i bergen!
La även in lite bilder från den shoppingen jag pratade om, bara accessoarer denna gång, visar kläderna i senare inlägg. Älskar modellen på skärpet, letat efter det så länge. Att det var broderade blommor på tycker jag bara gjorde det extra snyggt o lite mer speciellt!
Sov gott, kram

Likes

Comments