Header
View tracker

Åååh idag kom mina sminkborstar på posten! Så otroligt fin färg, har ju redan likadana fast i vitt, men de rosa tilltalade mig så mycket och kostade ju bara 10kr+9kr frakt hehe. Lösögonfransarna ser väldigt väldigt väldigt bra ut. Så jag blir nog nöjd med dessa också hehe.

Min syster Marie hämtar snart upp mig oså ska vi åka och titta på kattungarna. Hon och hennes kompis Karin vill köpa varsin så jag åker med och kikar. Kan inte motstå deras charm hehe. Imorgon ville jag ju gå till skolsköterskan men hon har utbildnig hela dagen, så vi får se om jag orkar gå till skolan. Ska dit på måndag och prata med skolsköterskan iallafall. Orkar inte må dåligt längre alltså åååh!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​En bild från förra veckan när jag och Nathalie satt hemma hos henne och rökte vattenpipa. Älskar!

Nej jag orkade inte gå till skolan idag. Somnade jättesent igår ofrivilligt. Känns som att tabletterna jag tar på kvällen inte funkar längre. Orkar inte gå till skolan i slutet på veckan längre. Tänkt att jag ska gå imorgon iallafall och kolla om jag kan träffa skolsköterskan igen och prata om procentuell sjukskrivning. Mår så extremt dåligt av att frånvaron höjs igen, inte alls roligt...

Ska snart ta och äta frukost och sen bara ligga i sängen hela dagen som vanligt antagligen. Kram!

Likes

Comments

View tracker

Vet att mitt förra inlägg var en bild som såg ut precis som denna, men det är faktiskt inte samma bild.

Vaknade för typ tjugo minuter sedan haha, kände vid två att jag behövde vila så satte larm på klockan tre, men somnade om direkt efter jag stängt av larmet och vaknade fem minuter innan Matte kom hem.

Han har blivit förkyld och det betyder att han ska vara hemma från jobbet resten av veckan, men vadfan det vill jag med... så funderar faktiskt på om det är värt det, men får se hur jag gör. Han ville troligen åka och tvätta bilen idag iallafall så det blir det nog. Är fortfarande riktigt trött, och snart blir jag väl hungrig också. Kram.

Likes

Comments

Egentligen inte ledig, men har endast en kort lektion idag och på den lektionen gör vi grupparbete och vi är nästan klara med det som ska göras, så jag tog en paus frn skolan idag.

Jag har nyss vaknat och ska snart äta frukost, sen kommer jag nog bara ligga i sängen hela dagen, standard. Känner dock för att städa och göra det fint, alltså riktigt mysigt och fint, men vi får se hur mycket jag orkar. Kram!

Likes

Comments

Ja såhär ser det ut när jag har nytt sminkbord och får leka av mig lite. Första gången i hela mitt liv jag använder eyeliner, och det ser ju inte dumt ut. Har två eyeliners, en från beauty UK och en från Yanqina (wish) men båda var kassa. Man får lägga lager efter lager för att det ens ska bli något nu, satt med eyelinern och fyllde i fem minuteroch fortfarande är det gråfärgat. Men roligt var det! Nu tvätta bort och se om vi kan hitta på något annat kul!

Likes

Comments

Gjorde nyss min aldelles egna sminkhörna. Behöver inget skrivbord för att spela med gaminggear då jag aldrig spelar längre, men sminka mig är ju något som jag gör ofta så bättre att ha det. Tycker att smink har blivit jätteroligt att hålla på med. Tänkte jag ska testa någon rolig sminkning nu i min nya hörna.

Visst blev det fint?

Likes

Comments

Beställde nyss dessa två klänninngar till nyår, jag tycker att dem är skitsnygga! De har fått bra betyg också, även om de är så billiga. Jag är helt fascinerad. Ska tydligen vara bra kvalité och inte allt för konstiga i storlek. Orkade inte mäta dem så får väl se om någon av dem passar, jag hoppas att de kommer fram hela också så att de inte är söndriga.

Är hemma hos mamma nu iallafall och vill bara åka hem, lägga mig i sängen och se på serie. Matte ska iväg och tvätta bilen med hans kompis, sen ska vi äta gott, lägga oss i soffa och se den nya serien som vi börjat se tillsammans. Den heter breakout kings och vi såg första avsnittet igår, helt ok faktiskt. Sen ska vi nog se breaking bad och sons of anarchy också. Hehe, märks att jag älskar serier, planerar hela vår framtid när det gäller serier. Kram!

Likes

Comments

Kolla vilken fin och härlig morgon.

Iskallt, men fin himmel. Det kan jag gå med på. Står och väntar på bussen nu, börjar 09.40 idag och slutar tolv. Tror dock att vi ska göra nåt med UF idag efter lektionen, men vi får se. Vill ju gärna hinna med 12.17 hem, för då tar jag ju bussen direkt hem och slipper gå till mamma och vänta.

Men fan vad trött jag är idag, funderar på att gå till skolsköterskan och be om procentuell sjukskrivning, för jag sjukanmäler mig aldelles för ofta bara för att jag är trött och orkeslös. Rätt tråkigt att ha det så faktiskt. Kram!

Likes

Comments