Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Något jag skulle vilja bli bättre på är att rida mer med lindade ben på mina hästar.

Likes

Comments

Idag red jag och mamma vid 11-tiden samtidigt som en tjej hade ridlektion i ridhuset så vi fick hålla oss på andra halvan. Började med en övning jag gjorde i förrgår ihop med tränaren. Rida på en triangel med hjälp av konor, ställa igenom ordentligt och svänga så snävt som möjligt samtidigt som de ska vara helt raka på raksträckorna och gå ordentligt framåt. Började med det tills jag gick över till att rida endast på volt och varierade storleken på volten då och då. Han gick helt okej, vissa stunder bättre. Högergaloppen är allt lite knepig, får inte igenom honom precis så som vill men bara träna vidare.

Efteråt åkte vi till ett stall vi kollar lite på. Funderingar på att flytta om de släpper in oss där. Trivs väldigt bra där jag står idag MEN det bedrivs ridskola där vilket betyder ridhuset är oftast väldigt uppbokat. Jag kan alltså inte rida vilka tider jag vill vilket kan vara rätt jobbigt ibland.

Likes

Comments

Godmorgon! Min hund har tagit lagt sig över sängen hela natten så jag har fått ligga i ett litet hörn. Hon sover dessutom än den knäppisen. Hon älskar sovmorgon. Ska ta en liten morgonrunda med henne sen. Efter det ska jag ner till min källare och leta efter ny grimma till Portas då Pigge biter sönder hans samt min insmörjning till sadeln.

Idag åker jag och rider runt 1-tiden ihop med mamma idag igen. Till kvällen är jag hembjuden till min familj på middag. Man tar nästan förgivet middagar ihop när man bor hemma, men när man flyttar hemifrån så är det alltid kul att komma på besök.

Min onsdag blir nog en rätt lugn dag allmänt. Blir mycket fest till helgen, minst sagt.

Likes

Comments

Igår fick jag slita som ett djur när jag red båda hästarna. Hade lite förhoppningar på att Portas skulle gå helt okej men icke och Pigalle har haft massa vila så det säger ju sig själv hur det går då.

Idag däremot fick jag med mamma som red Portas och jag red Pigalle. Min tränare tränade en annan tjej i ridhuset så jag hakade på deras träning lite smått den större delen utav passet. Har massor att jobba på men det släppter nog snart. Pigge var lite mer samarbetsvillig idag och verkar insett att det är dags att jobba igen och inte bara chilla i hagen. Men helt okej pass blev det idag!

Nu på kvällen tog jag med mig hunden till min lägenhet så hon och jag får spendera lite tid ihop, och min mamma slipper henne lite. Gått en liten runda och skämmer nu bort henne med hundben. Bra val av sällskap.

Likes

Comments