Fick ett par soltimmar på världens vackraste strand innan besöket avslutades drastiskt av en skyfall och vi fick lägga benen på ryggen och kuta till vår silvriga lilla KIA.

Likes

Comments

Sitter för stunden ute på vår terass och lyssnar på hur regnet öser ner. Vilket det gjort i princip hela dagen. Har försökt hålla humöret uppe, eftersom det faktiskt inte finns något jag kan göra åt det, men ja, lite tråkigt är det ju faktiskt...

Iallafall, vaknade självmant runt åtta, efter att ha slocknat tidig igår kväll. Drog, efter att ha vaknat till, på mig min rosa T-shirtklänning för lite frukost tillsammans med familjen. Vet att jag nämt det innan, men frukosten är GALET god på vårt hotell. Alla bakelser, våfflor och färska frukter, mums!!! Upptäckt imorse min stora kärlek för papaya och med den kärleken kom även en allergi... Woho!!

Som jag nämnde i det tidigare inlägget, har vi nu hyrbil. En enorm frihet. Vi bestämde oss därför för en dags-trip runt ön, vilket tog ca 50 min haha. Visste ni att maxhastigheten här är 40 km/h?? Vi körde alltså runt ön på 50 minuter i 40 km/h, en inblick i hur liten ön ”Praslin” verkligen är. Stannade längst med kusten för lite lunch, tog oss även en rejäl promenad genom djungeln och efter det ytterligare utfiskning av ön. Begav oss efter det tillbaka till lägenheten. Slängde även in en snabb mag-cirkel innan jag och syrran hoppade i poolen för ett kvällsdopp.

Tyvärr höll jag inte kameran i hand under hela dagen, vilket förklarar det bildlösa inläggen. Men förhoppningsvis är nästa inlägg roligare för er som inte är ett fan av att läsa, då morgondagen kommer spenderas på en av världens vackraste stränder; Anse Georgette

puss&kram, hoppas att ni har det super hemma i Sverige!!

Likes

Comments

Fruokosten är nu nere och hyrbilen är hämtad. Dags att utforska på egen fot!!

Likes

Comments

fokus på djungeln

En eftermiddags promenad med en omväxlande view

Sandiga tår + ett par vans

Vackraste sissy framför Indiska Oceanen

Trodde sånt här vatten bara fanns på film

Växlande vindar, men efter regn kommer solsken

Träffade även George, en 200 år gammal sköldpadda

Likes

Comments

Klockan är snart 7, vilket betyder att ännu en dag är påväg mot sitt slut. Galet så snabbt tiden går här... Iallafall, låt oss tänka på det positiva. Dagen har varit hel grym!! Vi bestämde oss nämligen sent igår för att boka en båttur med ett par andra turister som tog oss till de tre närmaste grannöarna. Vädret växlade minut till minut, men ska jag vara ärlig så kvittar det för mig om det kommer nån lite regnskur här och där. Tror inte heller att huden hade något emot att vila från solen en dag.
Dagens höjdpunkt? Besöket på sköldpadda ön, detta är ett paradis för djurälskare.

Likes

Comments

Den här resan handlar för mig om avslappning, god mat, umgås med familjen, ja, att må bra helt enkelt. För att göra det behöver jag även röra på mig. Men älskar att röra på grytan och blanda olika tränings former. Den här veckan kommer jag fokusera på yogan. En ny kärlek. Lite små kul hur snabbt man märker hur både andning och balans blir bättre och bättre. Och för att inte tala om omgivningen, ultimat??

Likes

Comments

En av dagens höjd punkter. Papaya, nutella-mackor, och en omelett, yummy!! Bara älskar en god hotellfrukost

Likes

Comments

Äntligen hörreni!! Planet landade imorse runt sju tiden, men eftersom vi inte bor på själva huvudön tog det ytterligare ett par timmar med båt och taxi för att ta sig hit. Men tro mig, resan gjordes inte förgäves! Vilken guldgruva vi har hittat. Tror bestämt jag kan säga att Seychellerna är den vackraste platsen jag nånsin besökt. Kontrasterna mellan berg, regnskog och det kristallklara vattnet är ”breathtaking”.

Dagen har iallafall spenderats på den här (se ovan) härliga stranden tillsammans med syster, då både mamma och pappa ligger hemma och slaggar. Klockan slår snart fyra, men värmen och fukten trycker på lika bra som den gjorde vid tolv, klaga ska jag dock inte göra haha. Har hållit hårt i solkrämen idag, önskar inte upprepa tidigare misstag...

Nehe, nu tror jag att det är dags för en liten power-nap för min del, puss&kram så hörs vi inom kort<333


Likes

Comments

Att "vakna" till en vy som den här va inte pjåkigt

Likes

Comments