Befinner mig i sängen, mätt och belåten. Veckans två jobbigaste dagar är förbi (thank gad) och morgondagen väntar med terminens första sovmorgon. Veckan började sådär, med den måndag som klassades som "årets mest deprimerande dag". Couldn´t agree more. Det krävs ett mirakel (eller typ en semester?) för att inte falla in ner i en svacka under den här månaden. Hela dagen igår var en sån dag. När allt känns fel och lite till. Trots att det inget är det? Hur som helst, tog jag mig samman och släpade mig till bussen och spenderade natten hos bästis. Så jäkla behövligt. Brukar alltid säga att jag är extrovert. Vilket jag är, don´t ge me wrong. Men ibland är att vara ensam kanske inte det jag behöver, trots att det kanske är det som är bekvämast.

Klockan ringde klockan sju, med ingen som helst hänsyn till de få antalet timmar sömn. Men steg upp utan att ifrågasätta det och till min förvånad var det betydligt lättare än förväntat. Kanske var det den färdiglagade frukosten som väntade på oss inne köket, faktorn att vi fick skjus till ksolan eller bara synen av varandras nyvakna ansikten som fick oss på gott humör. Hur som helst och vad det än var, så va det härligt att inte behöva ta sig igenom ännu tidig morgon ensam.

hoppas allt är bra med er, så hör vi


Likes

Comments

Lite försenat födelsedagsfirande för moiiii. Älskar hela grejen med brunch. Allt fix och pill. Älskar det lixom så mycket så jag la en sovmorgon på att skära frukt och göra skagen-snittar? Helt frivilligt? Med nöje? Men jag antar att det inte är för själva maten jag ägnar en lördagsmorgon åt någon annan aktivitet än att sova på, utan sällskapet. Lyckost mig att ha vänner som dessa.

Likes

Comments

Hi there peeps. Allt bra med er? Sitter här i sängen i mina halv svettiga kläder och ett glas mjölk i handen, heeelt utslagen efter dagens träningspass. Och om jag känner mig själv hälften så bra som jag tror jag gör, lär jag bli sittande här ett bra tag till innan jag vränger av mig kläderna och hoppar i duschen. I know, I'm discusting.

Min torsdag har iallafall rullat på bra. Hoppade in in i bilen och rullade till skolan för en 8-16 dag bakom bänken. Blev positivt överraskad och spatserade glatt till gymmet redan strax innan tre. "Jobb på valfri plats" = happy me. Tog mig igenom ett blandat pass, med cirkelträning och avslutade med 30 sec på/30 sec av på curven. Kör ofta muskelfokuserad träning, dvs ben en dag, rygg, armar etc andra dagar. Men cirkel träning är det jag njuter mest av. Älskar att leka runt lite, testa på nya övningar och kombinationer.

Efter lite streching svängde mamma förbi gymmet påväg hem från jobbet och jag slog två flugor i en smäll; en ostörd och behövlig pratstund samt skjuts hem. Och nu är vi här. En rätt standard "day inte life". Vilket påminner mig!! Första februari väntar något aningen mindre vardagligt, nämligen konsert och en kort weekend i huvudstaden!! Måste ändå säga att jag lyckats relativt bra hittills till att leva upp till mitt nyårslöfte att vara mer spontan? Ja, bankkontot kanske inte är något större fan av förbindelsen, men finns det någonting jag gladeligen spenderar mina födelsedagspengarna på måste det nog vara konsertbiljetter.

Nä hörreni, känns säkrast att jag tar och börjar avrunda här. Innan jag kommer in på hela det här "jag-är-i-behov-av-en paus-från-vardagen"- snacket. Inget ni inte hört innan dvs. All thouughh, ligger det en hel del sanning i det. Men who am i to bitch about it.

hur som heeeelst, önskar er en fin kväll, talk later

Likes

Comments

del II av mitt 2017

april -juli

hoppade på ett plan och begav oss till andra sidan jordklotet och spenderade två veckor i Kina

besökte förbjudna staden….

….och bockade av en av de sju underverken från min bucketlist

trotsade det den svenska sommaren och hade poolparty och satt kring

ett altanbord och pladdra långt in på småtimmarna

kollade på utsprånget och firade alla studenter, inklusive världens underbaraste syster och Emma<33

tog vårt pick och pack och spenderade tre dagar i en stuga i Fegen.

firade midsommar tillsammans med fina vänner

oså efter det hoppade vi på en buss och åkte på BRÅVALLA!!

Dansade och sjöng till artister grymma artister…

….och umgicks med med livets människor

slappade på Skrea strand och tog vara på den enda strand dagen juli hade att bjuda på

Likes

Comments

Cheers till det bästa, värsta, mest minnesvärda året i mitt liv. Till alla resor jag gjort och platser jag besökt, läxor jag lärt mig och till er som alltid får mig att känna mig på toppen av världen, trots att det kanske inte alltid är fallet. Cheers till sjutton jordsnurr och till allt som väntar.


Likes

Comments

New year, new me? Eller?

Inte direkt tbh. Har aldrig några speciella förväntningar. Du är den du gör dig till. Är det något du vill ändra på, så gör det! Bättre attityd? - Bestäm dig! Bli hälsosammare? - Vad stoppar dig?

2018 började inte alls som jag ville, eller som förväntat mig för den delen. Ett missförstånd som tär hål i huvudet på mig och ett väder som inte hjälper det minsta. Hoppade på bussen till Tröingeberg och spenderade gårdagen med personen som alltid får mig på bättre humör. Tryckte på netflix, som inte gjorde mycket mer nytta än att lysa upp rummet där vi satt och pladdrade in på småtimmarna

Efter en lång eftermiddagsslummer kan jag meddela att humöret idag är definitivt bättre. Sitter nyduschad i sängen och väntar på att klockan ska bli sju, så jag kan hoppa på bussen och bege mig till stan, där ett gäng glada vänner väntar. Förutsättningarna på att humöret endast stiger är mycket goda må jag säga. Vilket gäller både för idag och resten av året.

Hoppas ni haft en bra onsdag och en bra början på året. Till’ next time! Och då lovar jag er en gladare bea!!

XXXX

Likes

Comments

Har suttit den senaste timmen och bläddrat igenom mitt 2017. Dag för dag, allt tack vare min lilla dagbok. Förvånar mig hur mycket jag hunnit med på det här året. Hur många fantastiska vänner jag fått chansen att lära känna, resor jag gjort och minnen jag samlat på mig.

Från januari till mars, del I

gick på hov1 med en drös härliga människor

trångt och svettigt, men jäkla bra va de´!

. Förgyllde den långa vintern med långa, varma fikor

bytte ut det svenska februarivädret och spenderade två veckor i paradiset

badade i korallblått vatten och promenerar på kritvita stränder

äventyrade och sög in så mycket D-vitaminer jag kunde

knäppte bilder och gick på skölpadde-skådning


spenderade en helg i huvudstaden med shopping, en konsert och tre underbara kompisar

Likes

Comments


Go kväll på er! och god jul! Känns det inte knäppt att det redan gått ett år? Nästan ironiskt hur snabbt tiden faktist går. Just i det här sammanhanget kanske det inte är något dåligt att dagarna går snabbt, för jag menar visst vill man ha jul så ofta som möjligt? Men ja, allt däremellan, de kan ju ta o sakta ner en aning.

Hur som helst har min jul varit toppen på alla sätt och vis. Varit omringad av de människorna som betyder mest för mig, ätit mängder av smarrig julmat och kollat ”Love actually” one too many times. Men framför allt så har jag tvingat mig själv slappna av. Och ja, jag använder mig av ordet ”tvingar”, för det är betydligt svårare än vad man tror. Kan gladeligen säga att jag besegrade den där obehagliga känslan av ”oduglighet”, då de jag de tre senaste dagarna totalt struntat i alla ”måsten” och enbart prioriterat moi. Varav en av de största striderna var med träningen. Har aldrig sett träningen som något som måste göras. Självklart vajar motivationen och vissa dagar är det svårare att släpa sig till gymma än andra, speciellt kring jul. Men trots att jag inte ser träning som någon skyldighet, finns det en röst som konstant ligger och tränger i bakhuvudet som säger hur jag inte är bra nog. De senaste halvåret har jag tillbringat med att försöka ersätta den där hemska rösten och hatiska orden med positiva kommentarer och beundran för min fantastiska kropp. Att faktiskt inse att kroppen finns till för så mycket mer än att bara se bra ut eller tillfredsställa någon annan. F that säger jag! Self love hörreni, det gör livet så jä*kla mycke härligare!Likes

Comments

Efter en åttor timmars jobbdag har jag nu bäddat ner mig i sängen. Nere i köket väntar mammas hemgjorda köttbullar och hela glada familjen. I princip det ända som kan få mig att lämna mitt fort av kuddar. Klockan gick av 07:30 imorse och jag släpade mig till grannbyns lilla gym och slet mig i genom ett benpass, som visade sig bli rejälare än vad jag väntat mig. Vet faktiskt inte var energin kom ifrån, kanske är det kroppen som saknat att röra på sig. Men hursomhelst var det precis vad jag behövde. Spenderade som sagt timmarna mellan 10 & 6 på stenugnsbageriet i Slöinge tillsammans med de sötaste kollegorna och mysigaste kunderna. Lämnade jobbet med ett leende och lite annat smått och gott till både egen mage och julklappar.

Så basically, en fullspäckad dag, men en rolig sådan. Nu kurrar magen, men innan det blir käk ska jag ta mig en långgg och varm dusch. Ha de bra, så hörs vi!!


Likes

Comments