Har igen blogg lust så funderar på att lägga ner bloggen.. Men det är inget bestämt än, så fortsätt titta in på min blogg så länge det går!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • vardag

Likes

Comments

Vet att det inte har vart någon direkt bra bloggande idag, men har inte haft så mycket tid för att blogga.
Vaknade 12 sen efter några timmar åkte jag till Intersport och skulle köpa ett par nya Converse, men så klart fanns typ inga storlekar hemma, så får skaffa det någon annan gång. Istället köpte jag en Svea kofta! Som är mörkblå.
Efter vi hade vart på Intersport så tog jag det chill ett tag, tills jag bestämde mig för att följa med när brorsan min skulle övningsköra med pappa. Gick riktigt okej!
Sen skulle jag på bio 19.30 men vi skulle va där en halvtimme innan för att fixa biljetter, så blev lämnad ut av William när han körde mig dit.
Vi såg på Divergent! Den var riktigt bra! Det är nog en av dom bästa filmerna jag har sätt nu under 2014, inte helt säker men tror att den kom på första plats haha..

Har också vart ute med Amanda och Alice ett tag! Vi satte oss ute och snackade om saker, och hade det riktigt roligt!!

Idag har jag också Snapchatat med Jockiboi och hanns flickvän Jonna (Sessan)!!! Är så sjukt lycklig!! Trodde aldrig det skulle hända!! :oLikes

Comments

Precis efter jag hade lagt ut inlägget innan så fick jag sms ut av Amanda där hon undrade om jag ville va med Alice och hon, och så klart så tackar man ja! Inte bara för att man skulle få tråkigt hemma, för att man kan inte låta bli att umgås med såna två underbara människor!<3
Vi var ute ett tag och sen gick vi in och såg på film! Mys!

Fast just nu sitter jag framför datan och lyssnar på musik och ska snart gå in på olika sociala medier! Hehe..
Använder typ aldrig Facebook längre, eftersom det börjar bli så sjjjjuukktt tråkigt! Går in då och då, ibland går jag inte in på hela dagen och ibland går jag in så ofta jag kan. Är det bara jag som tycker Facebook har blivit tråkigt? Man läser typ samma skit om och om igen, och gillar typ samma status hela tiden.. Och dom ända status man ser är typ "tagga lunch med tjejkompisarna" och lägger sedan upp en bild på deras mat, haha Who the hell cares? Inte jag iaf haha, så klart får man ju läggs upp vad man vill förutom kränkande saker (som är självklart) men bara för det behöver man inte lägga upp fem bilder på sin mat i flera olika vinklar hahah..

  • vardag

Likes

Comments

Valborg idag och jag ska inte göra något speciellt! Ska bara vara hemma och lata mig.. Får se om någon vill hitta på något med mig. Har absolut inget emot det haha.
Vi är ju lediga imorgon och det är ju jätte skönt!!
Sen så ska jag kanske gå på bio med tjejerna, alltså Elizabeth Judith och Paulina eller så blir det på fredag. Kommer inte ihåg vad filmen heter, men någon liknade hunger games.

Nej nu ska jag äta och mysa med familjen lite! Får se om jag bloggar mer sen!


  • vardag

Likes

Comments

Har nyss kommit hem från skolan och satt mig och tagit en skål med fil o flingor, eller det fanns ingen vanlig fil så fick ta vanilj yoghurt med persika smak hehe.. Med K flingor!
Har nyss sprungit beep-testet i skolan! Så fick ta lite mellanmål hehe, brukar annars inte äta mellanmål, förutom när jag vet att jag inte kommer hinna äta middag pga olika anledningar.
I alla fall.. Sprang beep-test och det gick riktigt bra! Hade höjt mitt resultat nu! Nästan dubbelt så mycket. Eller nivåer var höjd med ett snäpp till och varvet var ungefär samma som förut. T.ex. Då: nivå 6 bana 7 nu: nivå 7 bana 6.
Inte mina resultat men på ett ungefär så där!
Haha konstigt förklaring men ni får stå ut..

Tänker inte träna något idag, för det första så tog jag i allt nu på idrotten sen så är jag för trött efter beep-testet haha.. Så det får bli vila för mig! Eller kanske sticker ner senare!

Imorgon är det sista dagen på skolan! Jippie!! Sen är man ledig tvådagar och sen är det helg!Likes

Comments

Har nyss tittat på Talang. Då det var första finalen. Dom röstade ju fram rackartygarna som jag tyckte också skulle gå vidare! Sen röstade vi folket fram Jon som jojka. Sen tog juryn sista beslutet och röstade fram Cupcake Crew. Som också var riktigt bra! Ville att han på slutet Dotse skulle gå vidare, men tyvärr gjorde han ju inte det...

Innan jag kom hem och tittade på Talang så var jag på teatern. Kan nästan alla mina repliker nu, men det måste finputsas lite grann! Vi ska tydligen köra föreställningen på på hösten, alltså efter sommarlovet nån gång. Det fanns inga tider på Joarblå. Eller det fanns men då skulle vi behöva spela upp den kl 16, och då är det nog inte lika många som kan komma och titta... Så vi bestämde oss för att ta det efter sommarlovet!
Blev hämtad efter teatern av min brorsa som övnings körde med pappa min. Första gången han var ute på riktig trafik, så var ju lite rädd att det skulle hända något! Haha.. Men jag kom hem oskadd..


  • vardag

Likes

Comments

Sitter ute på terassen nu och solar. Så skönt! Men tyvärr börjar solen försvinna bakom ett stort träd så man får inte solen på sig så mycket.
Vi slutade tidigare idag pga träslöjden var inställd! Så gick hem på en gång och satt mig ute och sola! "Solade" i skolan också eller vi satt ute på gräsmattan och tog det chill!
Sen är det teater ikväll. Kul!
  • vardag

Likes

Comments

Shit vad det har vart varmt idag! Någon timme efter jag hade vaknat gick jag ut på terassen och satte mig och sola! Det var riktigt jäkla varmt! Satt ute och sola 1h & 30min. Eller mindre tid. Lite brunsvart blev man väl..
Imorgon är det tyvärr skola igen.. Men det som är så bra är att man bara går tre dagar! Sen så är man ledig igen! Skönt!
Jag ska nog inte gå på någon sån där Valborg sak. Eller få se vad jag hittar på!

Får försöka att bli bättre på att blogg! Känner att jag inte har haft någon blogg känsla så den måste tillbaka!
Det känns som jag bloggar om samma skit hela tiden, och det är nog det som får mig att tröttna...
  • vardag

Likes

Comments

Idag har jag knappt vart hemma utan jag har vart i Stockholm nästan hela dagen! Tåget åkte från Enköping klockan 14 och sen åkte hem på kvällen halv tio.
I huvudstaden så gick vi på spökvandringen som börjar vid Järntorget. Och gick mot gamla stan och sånt! Vi fick lyssna på en guide som pratade om vad som hade hänt i Stockholm för länge sedan. Det var faktiskt roligare och intressantare än vad jag trodde det skulle va. Och så klart med man ju skrämd flera gånger haha...
Hon typ skådespelade också! Så det blev lite mer inledning, än om man lyssna på en tråkig kärring som det brukar kunna va!
Vi åkte dit med min farmor o farfar. Dom var så snälla så dom bjöd på allt!


  • vardag

Likes

Comments

Kom nyss hem från västerlunska kyrkan tror jag det heter. Jag trodde vi skulle va på kompassen, men vi åkte dit istället. Lika bra iaf.
Judith följde med och hon tyckte att det var riktigt kul! Hon ska följa med nästa vecka också, då vi ska åka go-cart! Kommer bli sjukt kul!
Idag så var det femkamp, första grenen var att man fick titta på saker som fanns i en låda, typ 8 olika saker, sen så tog en person bort en sak och den snabbaste som gissade rätt på vad som var borta fick poäng. Nästa gren var att man skulle kasta pilar och träffa ballongerna. Det var fyra ballonger, och 2 pilar till varje.
Nästa gren var att det fanns ett avstånd mellan två personer och sen i mitten var det klossar som man skulle bygga ett torn med. Och man skulle använda ett rep att få upp klossarna på varandra! Nästa gren var att man skulle köra stafett, MEN man skulle inte hålla i pinnen, utom man skulle ha den mellan benen typ eller nere vid knäna. Om man tappade pinnen fick man backa 2steg...
Sista grenen var att man skulle göra ett skydd till ett ägg, när man släpper eget i luften fick ägget inte gå sönder!
Vi i mitt lag klarade alla banor förutom den med pilarna och stafetten. Men det var bara några cm ifrån att komma i mål!

  • vardag

Likes

Comments