Jag har inte glömt att uppdatera jag har bara valt bort bloggen tyvärr. Under ett tag nu så har jag inte mått toppen och jag har mina ups and downs.

Under hela förra veckan och denna veckan har jag också varit ordentligt sjuk, nu börjar det dock äntligen försvinna. Jag har haft mycket nu med allt jobb och fixande inför flytten. Vi flyttar nu på lördag.

Det skall bli kul att inreda en ny lägenhet med lite ny stil. Det blir spännande sedan när jag är helt klar, jag hoppas på att kunna få ha ett föråd med att förvara alla lådor och dylikt.

Ja jag får se hur det går med allt bloggande men just nu så kommer jag nog inte hålla igång så mycket då det inte sker något annat än packning och jobb. Jag har en blogg som är privat annars som jag skriver mycket i men denna får tyvärr lida lite nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en ganska lugn dag, jobbade det jag skulle och hem. Vi fick dock sms om titt på lägenhet igen men det var snabbt fixat och så vart det över.

Jag står precis i denna stund och gör min favorit soppa, eller älskar typ allt men just nu är broccoli soppan min favorit. Jag kommer lägga mig i tid idag för att se något roligt på tv och sen somna hyfsat snabbt.

Roligare än såhär blir det inte. Jag bestämde mig ganska snabbt att åka till mamma i helgen. Jag skall besöka henne denna helg och sista helgen innan vi flyttar. Det känns bra, all packning får hinnas med efter jobbet nu! 😅

Hej o hå!

Likes

Comments

Silken tuff dag det varit, vi försov oss till jobbet och jag har haft en tuff huvudvärk under hela dagen. När jag slutade jobbet så vart det raka vägen hem för städning, då vi skulle få besök av någon som skulle kolla lägenhet.

Hon vart positiv och ville ha den, så nu hoppas jag på klar besked i mon av både partner så man gå vidare med att fokusera på packning osv.

Jag ligger här helt utslagen i sängen, det är så mycket som sker nu och imon måste jag till vetrinären då Baloo nu fyllt 1 år den lilla skiten. Baloo skall ha sin spruta som man skall ta när man fyller 1 år, både jag och Fredrik tror att han kommer skrika då han är så mesig och känslig haha 😂

Ja så imon är det en ny dag med full arbetsdag och sedan vidare mot vetrinär. Förhoppningsvis så kommer onsdag bjuda på lite vila. 😴

Likes

Comments

En jobbig vecka som varit så är det så skönt att vara ledig. Igår kom Sarah så hundarna fick träffas och sedan gick vi ut lite och bara va. Ja denna lördag kommer inte bjuda på allt för mycket, det blir att tvätta, packa och mysa med filmer.

Godmorgon!

Likes

Comments

Dagen idag på jobbet, vart i kaos. Vi har varit underbemannad, även om man har vikarie eller någon annan som hjälpreda så är det aldrig som när ordinarie jobbar 😨

Annars så har vi idag tackat ja till lägenhet och golvet i vår nuvarande lägenhet är nu klart. Så nu kan man börja packa och jag vill ju gärna tvätta alla mattor innan vi tar oss härifrån med. Så, det är en del att tänka på.
Nu hoppas jag bara på att dem som tittade på denna lägenhet skal tacka ja som man blir kvitt denna lägenhet med snart, det är många bollar i luften när man skall flytta.

Men ja, dagen har varit oändligt lång, fick jobba över lite så vart otroligt trött och hade en tuff huvudvärk när jag väl var hemma. Men nu har jag lagat mat och ätit så nu blir det sängen resten av kvällen!

Bjuder på en valp bild när Baloo var välkomnad i familjen! 

Likes

Comments

En måndag med lite goda nyheter, jobb är nu fixat och lägenheten såg fräsch ut. Så nu är det bara att ta den sålänge, så får man se hur man trivs där sedan.

Dagen blev väldigt jobbig då det blev lite struligt på jobbet med bortfall av personal men annars så har dagen gått. Förhoppningsvis så blir golvet klart snart för hatar att ha massa okänt folk hemma hos sig.

Har inte mycket att berätta annars mer än att det varit en hyfsad okej dag.

Haha bjuder på en gammal morgon bild då jag vakande upp med värsta svullna snusläppen 😂

Likes

Comments

Denna dag är nu till sitt slut och jag känner mig färdig. Jag har gjort mitt med allt, det är rörigt och jag vill att veckan nu skall rulla igång så jag kan få besked om hur det blir med kommande lägenhet och denna lägenhet osv. Det är mycket som skall falla på sin plats.

Jag ligger nu i sängen efter att ha rullat ihop alla mattor, Baloo har fått för sig att bita på saker och på mattorna nu har det stuckit upp lite "trådar" som han tycker är jätte kul att bita på. Detta har han gjort i smyg så såg detta idag, den lilla skiten 😂

Har fått i ordning på statistiken nu, det känns skönt. Tog ett ganska bra tag innan jag fattade hur jag skulle göra men nu är det gjort. Jag känner mig ganska färdig efter allt krångel så skall faktiskt lägga mig nu och sova, det förtjänar jag. Imorgon bjuds det på en lång och stressig jobbdag!

Godnatt.

Likes

Comments

Har svårt att bestämma mig för hur jag skall presentera min blogg men jag tror jag börjar med det vanliga, att lite smått och gott berätta vem jag är och vad jag gör. 

Jag heter Beatrice och är 21 år, jag bor i Linköping för tillfället men kommer om 1 månad att flytta tillbaka till Halmstad. Livet här i Linköping har inte varit annat en bra och allt har gått bra med jobb och dylikt men min sambo saknar nu sin familj och sitt gamla jobb för mycket och därav kommer han att flytta tillbaka. Jag flyttar tillbaka för att kunna fortsätta vara tillsammans med "F" men också för att jag har nya mål med mitt liv. 

Jag tog bort min gamla blogg i samband med allt detta kaos som har varit, och startade upp en ny för mina egna tankar. Jag har nu bestämt mig för att öppna upp denna nya blogg för att återigen kunna skriva om min vardag för mina närmaste och för dem som finner mitt liv intressant. 

Just nu är läget lite krångligt då ett akvarium hade spruckit innan jul och gett oss ett fukt skadat golv. Nu innan flytten så bytar dem alltså golv och det gör att vi inte kan ha sakerna kvar där utan har fått trycka in allt i extra rummet så just nu är det lite jobbigt med alla saker. Mitt i allt detta skall vi snart ta och packa ner allt i lådor. Tur så blir det bara en lastbil ner med alla saker så blir inte en massa rundor som vi gjorde sist när vi flyttade upp hit.  Den 1 mars så skall vi befinna oss nere i Halmstad och starta upp vårat liv där igen, blir intressant och se hur allt kommer bli. 

Såhär ser det ut just nu. Jag har svårt att komma igång känner jag, men detta borde nog kunna vara okej. Jag har inte mått bra den senaste tiden av olika skäl och gör inte det än. Så jag har mycket att jobba med och nu är jag iallafall igång igen! Likes

Comments

Hej på er.

Nu är jag på fötter igen och känner mig lagom stark att komma igång med bloggen igen. Jag har haft 2 jobbiga veckor fullt med tuffa beslut och blandande känslor men nu är det dax för att ta mitt pick o pack och flytta tillbaka till Halmstad.

Jag är väldigt skör fortfarande och känner mig väldigt osäker på det mesta, jag har nu 2 bloggar där jag kan skriva av mina känslor och i denna blogg tänkte jag att jag inte skulle berätta för mycket om mitt mående för det är lite av en ensak och som jag måste bearbeta själv. Men i denna blogg kommer ni få följa med tillbaka in i mitt liv där jag skall försöka bättra mig med inlägg och nyheter.

Just i denna stund sitter jag i vardagsrummet som är utan golv och kör lite yoga! ☺ Hörs lite senare så skall jag se om jag kan kicka i gång denna blogg.

Likes

Comments