Jag har länge letat den perfekta väskan och jag tror faktiskt jag har lyckats. Jag ÄLSKAR den. Jag får i princip plats med allt jag behöver en vardag och man kan hänga den på axeln vilket verkligen underlättar. Jag hade dock sån otur när jag skulle till affären och kolla på väskan. När vi kom fram hade de precis sålt slut på den färgen jag ville ha och bad mig komma nästa dag, och nästa dag och så vidare.. Men efter några dagar fick dom in en och som tur var jag där och kunde köpa den.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På senaste har jag verkligen älskat den där naturliga looken och jag använder dessa produkter v a r j e dag, love them! Måste inflika att foundationen är den bästa jag provat. Den ger perfekt glow samtidigt som den inte är för täckande och man ser verkligen bara allmänt snygg ut.


Likes

Comments

Jag tyckte det var på tiden att starta en blogg igen. Denna gång en helt ny blogg på en ny portal som jag inte varit på förut. Kände att jag behövde en nystart, att skriva av mig om mina vardagstankar och mina intressen. Att tömma mitt snurriga lilla huvud.

Men också för att intresset för bloggandet har kommit fram mer och mer igen, och jag måste medge att jag har saknat det lite under tiden jag inte har bloggat något.


Likes

Comments