Vardag, Vincent

Hej på er,

Vart tog dagen vägen? Den bara försvann! Vi tog morgon runt klockan 10. Vincent vaknade då, men var inte alls sådär jättepigg. Idag var en såkallad "tröttmössa dag". När han vaknade så ville han äta direkt och därefter bytte vi blöja, myste en stund innan vi klädde på honom och gick upp. Väl uppe vart han lite "grinig" och somnade om medan vi gjorde någonting att äta själva. Jag la honom i vagnen medan vi åt och han sov då relativt länge. Vi hade bestämt träff med våran uppfödare till våra rottisar klockan 13.00. Jag fick väcka Vincent för att mata honom en gång innan vi var tvungen att bege oss ut för att möta upp henne.

Vincent sov i bilen och vaknade till när vi kom fram. Han var vaken en stund men somnade om när vi gått runt en stund med hundarna och sov resten av tiden vi var där. Vi hade fått i uppgift att visa upp Ares och Ziba för att visa blivande valpköpare till kenneln deras mentaliteter. Det var mysigt, solen lyste och vi satt ute på ett fält och fikade medan hundarna sprang runt och lekte. Ares och Zibas mamma var också där samt en väninna till våran uppfödare med hennes rottisar och valpköparna såklart. Helt plötsligt var klockan 15.30 och vi var tvungna att röra oss hemåt igen.

Vi åkte hem för att lämna hundarna, amma och sedan åka vidare. Klockan 16.00 skulle vi befinna oss hos C's mormor och morfar för att fira hans morfar som nyligen fyllt år. Vincent somnade igen påväg dit och vaknade till efter vi ätit middag. Nu hade Vincent bestämt sig för att inte vila överhuvudtaget! Han skulle vara vaken och ta in allting runt om. Omgivningen, nya ansikten, ljud och barn som lekte. Det slutade med att han vart övertrött och inte alls kunde somna när han väl vart trött. Han var helt förtvivlad ett tag och ville absolut ingenting. Vi fick honom någorlunda nöjd tillslut och då passade vi på att fika tårtan som serverats och därefter åka hemåt, han somnade direkt vi satte oss i bilen och sov hela vägen hem. Väl hemma var han vaken en kort stund innan det var dags för sängen. Nu ligger han bredvid mig och sover, som fastklistrad vid min sida. Ibland tror jag att han har en magnet som konstant drar honom till mig. Han blir så varm när han sover, därför brukar jag försöka ha lite mellanrum mellan oss, men vips - ligger han fastklistrad mot mig igen. Mammas lilla hjärta! Nu ska jag själv ta och lägga mig!

Likes

Comments

Vardag, Vincent

Hej på er,

Här sitter jag i soffan utvilad och glad! Vincent tog morgon klockan 11.00 idag, vilket i för sig inte är ovanligt. Han brukar ta morgon mellan 9.30-11. Han vaknar ungefär två gånger per natt för att äta, men somnar om direkt. Vi somnade tillsammans allihopa klockan 22.00 igår kväll.

Under dagen hörde två vänner av sig och vi tog Vincent och hundarna ut på en lång promenad runt om i Tullinge. Vincent ligger och sover i vagnen nu och vi ska alldeles strax börja med middag för att sen göra oss i ordning för att åka till gymmet och träna ben! Åh, jag är så taggad! Älskar att träna rumpa/ben! Träningsvärk i benen är så ljuvligt! Eller är det bara jag som älskar det?

Efter träningen ska vi ta helg! Imorgon ska vi åka och fira C's morfar som nyligen fyllt år och äta middag, umgås lite! Det ska bli mysigt. Nu är det dags för att börja med maten. Ha en trevlig kväll.

Likes

Comments

Smink, Vardag, Vincent

Hej på er!

Det har varit lite tyst här den senaste veckan. Jag har egentligen ingenting att skylla det på, förutom att jag har prioriterat annat. Vi har tagit oss till Stockholm och C började jobba på det nya kontoret i måndags. Han trivs bra! Vincent växer så det knakar i kroppen på honom! Han är tre månader gammal, är 63 centimeter och väger över 7 kilo. Mammas älskling ❤️

Jag tänkte bara prata lite allmänt med er nu. Jag hoppas det är okej! Jag fick frågan för inte allt så länge sedan ifall jag tänkte sluta skriva helt om min vardag, Vincent och så vidare.

Nej, det var väl inte tanken direkt. Låt mig förklara lite! När jag började blogga för cirka ett år sedan (inklusive min tid på blogg.se) handlade min blogg till en början enbart om smink. Ett utav mina största intressen. När jag blev gravid ville jag givetvis dela med mig utav min upplevelse. Någonstans i det hela tappade jag lite utav min bloggs handling. Jag driftade stundvis mellan en smink blogg och sedan en föräldrar/graviditets blogg. Det vart väldigt rörigt kände jag själv.

Jag skulle vilja hitta en balans emellan dom två. Jag vill mer än gärna tipsa er om olika produkter som jag testar, visa olika sminkningar och förhoppningsvis inspirera någon - om bara lite så är jag nöjd. Men jag skulle samtidigt, givetvis dela med mig utav våran vardag och Vincents framsteg lite då och då. Är det någonting som intresserar mina läsare?

Gällande "vardags innehållet" - anledningen till varför jag drog ner på dessa inlägg nu senast, var i första hand för att "någon" började läsa mellan raderna och skapa sina egna uppfattningar om det jag skrev om våran vardag. Personen började ifrågasätta mig, våran ekonomi, val som jag gjorde under min graviditet och nu med Vincent och hur vi skulle vara oansvariga föräldrar. Jag har inte lust med att sitta och försvara mig själv och min familj. Därför känner jag lite att tycker man inte om det som skrivs - låt bli att besöka bloggen. Så enkelt är det.

Jag vet att det alltid kommer finnas någon som inte tycker och tänker som jag och skulle hantera saker annorlunda jämfört med mig. Men att sitta och kommentera anonymt - elaka saker, det är verkligen jätte onödigt! Med det sagt - negativa kommentarer som bara är menat för att vara elaka kommer jag inte svara på och bara plocka bort!

För att inte avsluta detta inlägg på ett allt för hårt sätt, vill jag istället hylla alla er glada, positiva själar som besöker mig dagligen! Ni får gärna skriva o kommentarsfältet vad ni vill läsa mer om! Ni får alla ha en trevlig dag och en fantastisk helg!

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Här ni! Här har vi grejer. Vi alla vet att jag är en läppstiftsfanatiker, enligt mig kan man inte ha tillräckligt. Jag verkligen älskar läppstift. Man skulle nästan kunna säga att jag samlar på dem. Detta är mina long lasting liquid lipsticks ifrån Ofra Cosmetics.

Dessa är ett utav mina favoritmärken gällande läppstift. Delad plats med Gerard Cosmetics vanliga och flytande. Dom har en mousse formula som är väldigt lätt att applicera och den sitter hela dagen. Dessa luktar fantastiskt. Ni får ursäkta mina katastrofala swatches. Men här har ni hur dom ser ut (på mig).

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

En enkel orange sminkning som framhäver mina blå. Som också var tanken med detta inlägg. Ett tips för er med blåa ögon. Ni har säkert koll på detta redan, men! Orange, guld, gyllenbruna och kopparfärger kommer framhäva dina blåa ögon. Har du lite ljusare blå ögonfärg är även ljusrosa en bra färg.

Bas/Base
ISADORA - Cover up Foundation & Concealer
Anastasia Beverly Hills - Contour Kit
Becca Cosmetics - Champange pop
Make Up Store - Tri Brow

Ögon/Eyes
MAC - Prep + Prime Fix+
N.Y.X - Beauty On the Go Palette
Lumene - True Mystic Mascara
Eylure - No.117

Läppar/Lips
Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick - The Bronx


Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Jag älskar denna look. Varför vet jag inte, den tilltalar mig! Kanske ingenting jag skulle ha till vardags, men jag skulle vilja våga!

Till denna look använde jag mig ännu en gång utav liquid lipsticks ifrån Ofra Cosmetics. Jag känner mig så inspirerad utav mina liquid lipsticks, Fråga mig inte varför. Men det känns nästan som målarfärg, lätt att använda och applicera och det GÖR INGENTING om det blir FEL/KLADDIGT. Det behöver inte vara perfekt. Skulle vilja införskaffa mig fler i andra färger, tyvärr är nästan alla läppstift jag har i "samma familj" färgmässigt.

Förutom min normala bas och mitt läppstift "The Bronx" (till den svarta basen) använde jag mig utav Linda Hallbergs & LH Cosmetics Infinity Palett för att setta den svarta basen och skapa "formen". Sedan tog jag Urban Decays Moondust Palett och la "galaxy" över basen. Dessa skuggor är fantastiska över en svart bas. Dom kommer till liv då! På hela looken penslade jag på lite utav Makeup Revolutions Awesome Metal Eyeshadow - Rose Gold där jag kände att jag ville ha det. Klart!

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Ett försök till att vara lite "outside the box" tänkande, kanske även lite insiprerade och kreativ.. en massa liquid lipstick och en sönderklippt hairbun senare. Jag älskar färgerna tillsammans, men jag har inte bestämt mig om jag gillar det hela ännu - men delar med mig ändå. Någon kanske känner sig inspirerad trots allt.

Jag använde mig utav Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick i nyanserna - Atlantic City, Mina, Queens, The Bronx och Miami Fever. Men även Makeup Revolutions Awesome Metal Eyeshadows i färgerna - Emerald Godess, Black Diamond och Pure Platinum. En "Beauty blender" och en hairbun i nät som jag klippte sönder och "duttade" blendern med läppstiften över,

Likes

Comments

Smink, Tips, Vardag

Jag har använt mig utav Ofra Cosmetics long lasting liquid lipsticks - Miami Fever, Havana Nights och Harlem!

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Dessa har nog min favorit märke och formula för tillfället gällande läppstift i den flytande formen! Har ni inte testat dom kan jag varmt rekommendera dessa läppstift. Dom är lätta att applicera och håller hela dagen och är dom jag sträcker mig efter mest nu för tiden.

Jag köpte mitt första ifrån Madlady, men har i efterhand beställt alla mina ifrån deras egna hemsida. Jag älskar dessa och det bästa är nog att dom finns i så många olika nyanser och hemsidan alltid har så kallade "bundels" exempelvis - "köp 5 för priset av 3" och rabattkoder finns det gott om om man vill ha lite rabatt vid sina köp.

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Bas/Base
ISADORA - Cover up Foundation & Concealer
Maybelline FIT ME - Concealer
Anastasia Beverly Hills - Contour Kit
Lh Cosmetics - Infinity Palette

Ögon/Eyes
Makeup Revolution Awesome Metals Eyeshadow - Rose Gold
MAC - Prep + Prime Fix+
N.Y.X - Beauty On the Go Palette
Lumene - True Mystic Mascara
Eylure - No.141

Läppar/Lips
Gerard Cosmetics Liquid Lipstick - Cher

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Bas/Base
ISADORA - Cover up Foundation & Concealer
Maybelline FIT ME - Concealer
LH Cosmetics Infinity Palette

Ögon/Eyes
LH Cosmetics Infinity Palette
MAC - Prep + Prime Fix+
Lumene - True Mystic Mascara
Eylure - No.117

Läppar/Lips
Gerard Cosmetics Liquid Lipstick - Serenity

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Bas/Base
ISADORA - Cover up Foundation & Concealer
Becca Cosmetics - Shimmering Skin Perfector Champange Pop
Anastasia Beverly Hills - Contour Kit
Make Up Store - Tri Brow
MAC - Prep + Prime Natural Radiance

Ögon/Eyes
N.Y.X Beauty On The Go Palette
Colourpop Super Shock Eyeshadow - Telepathy
MAC - Prep + Prime Fix+
Lumene - True Mystic Mascara
Eylure - No.121

Läppar/Lips
OFRA Cosmetics - Honolulu
Colourpop Super Shock Eyeshadow - Telepathy

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Bas/Base
ISADORA - Cover up Foundation & Concealer
Maybelline FIT ME - Concealer
LH Cosmetics Infinity Palette
Milani - Bronzer XL All Over Glow
Becca Cosmetics - Shimmering Skin Perfector Champange Pop

Ögon/Eyes
MannyMUA x MakeupGeek Palette
Colourpop Super Shock Eyeshadow - Porter
MAC - Prep + Prime Fix+
Lumene - True Mystic Mascara
Eylure - No.117

Läppar/Lips
OFRA Cosmetics - Havana Nights

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Tips

Hej allesammans och gott nytt år! 2017 är äntligen här och det innebär nya tag och möjligheter. De senaste dagarna har jag och V bara myst. C har jobbat och även fått bekräftat datum för kontorsbytet. Om cirka 2 veckor flyttar vi mot Stockholm.

Det första jag kände att jag ville göra vid mitt sminkbord var en städning. Tvätta borstar och kasta gammalt. Jag måste få in som rutin att rengöra mina borstar, jag gör det allt för sällan.. För er som undrar hur jag rengör mina sminkborstar när jag väl gör det, så använder jag vanligt diskmedel och ljummet vatten.

En klick diskmedel i handen och sedan rör jag runt borsten med cirkelrörelser tills alla strån i borsten är rengjorda. Det kan behöva upprepas några gånger - tills borstarna är helt rena och därefter lägger jag dom på en handduk tills dom torkat ordentligt.

Likes

Comments