Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​vilka hektiska dagar det varit både igår och idag.

Ikväll är det återhämtning som står på schemat, bara ta det lugnt och jobba lite matte. Tror Ella tittar förbi här efter hon har ätit också, så det blir mysigt. 

Men nu ska jag ta ett djupt andetag och dricka en efterlängtad kopp kaffe, precis vad jag behöver. 

Likes

Comments

Idag har det varit en chill dag för min del. Jag har bara varit hemma förutom en kvällsprommis jag tog ikväll och pratade med Moa. 

egentligen så känner jag mig inte alls redo för en ny vecka, som tur är går dagarna så himla fort och jag längtar så sjukt mycket till studenten.(?!)

Men först ska jag se till att sova, för att orka med morgondagen. 

Godnatt!

Likes

Comments

​Godmorgon!

Mina planer för dagen är inte många. Jag tänkte försöka ta tag i matten, kanske också fundera lite över gymnasiearbetet. Mycket händer nu i veckan och jag behöver samla lite kraft och energi till det. 

Men innan jag gör någonting annat ska jag läsa några sidor ur prestationsprinsessan. 

Det är en fantastiskt bra bok, och en fantastiskt fin människa som skrivit den 


Likes

Comments

Denna dag har varit allt annat än händelserik. Har legat i sängen precis hela dagen, med undantag för att koka lite kaffe. Men det är ok, ibland blir det så.

Min tanke var att jag skulle ha pluggat lite matte idag, men det blev inte av. Ska försöka jobba några tal imorgon iallafall, annars hamnar jag mer efter och det blir bara onödig stress.

Det kommer inte hända så mycket ikväll för min del, ligger nog kvar här i sängen och kollar någon serie kanske. Jag måste säga att jag verkligen tycker att det är jättemysigt att blogga, trots att jag knappt fick till bilderna ovanför, och jag bara bloggat i 2(?!) dagar haha

.Menmen jag behöver inte göra det så komplicerat. 

Ha en trevlig lördagskväll ♥ 

Likes

Comments

´´This too shall pass´´ dessa ord är så tänkvärda för mig.

Livet är en resa, och längs vägen möter man många olika årstider. vissa dagar är det strålande sol, livet leker och fåglarna kvittrar. Medans andra dagar biter verkligen vinterkylan och mörkret faller över en. Men även de allra kallaste dagarna kommer att passera, man får klä på sig och hålla ut för solen kommer att skina igen. Jag tänker livet som våra årstider, för att möta värmen och solens strålar, kan man ibland behöva gå igenom de allra blåsigaste och kallaste snöstormarna.

Likes

Comments

Somnade direkt efter inlägget igår kväll, och sov fram till nio. Är dock fruktansvärt trött ändå, så det blir skönt med en lugn helg. Jag börjar halv tolv idag och har bara två lektioner, så denna dag lär gå undan.

Har tio minuter kvar av ett Orphan Black avsnitt jag började se igår, så jag tänkte dricka upp mitt kaffe och se klart det innan jag kliver upp för att äta frukost.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Det var säkert sex år sedan sist, så jag vet knappt hur man börjar ett inlägg haha.

I min blogg kommer ni att kunna läsa om lite allt möjligt. Jag går sista året på estet, så min fritid består till en stor del av musik. Annars umgås jag mer än gärna med vänner eller tränar, när jag inte går i skolan.

Men nu är det läggdags för min del, det är ju redan fredag imorgon (igen?!). Dagarna flyger förbi!!

Men hur som helst är fredagar alltid efterlängtade.

Godnatt!

Likes

Comments