Header
View tracker

Men oj! En månad sedan som jag skrev här! Måste bli bättre... Vill kunna gå tillbaka längre fram i tiden och se hihi.

Allt och ingenting har hänt under den här tiden. Jag har dock varit i Skåne hela tiden, och det har faktiskt varit sjukt skönt att landa lite. Jag ser istället fram emot alla weekends och lite längre resor det kommande halvåret. Jag har dessutom tagit ett väldigt stort beslut som jag är så exalterad över! Jag hoppas att allt blir som planerat. Och i så fall längtar jag SÅ tills jag kan berätta för alla vänner hihi!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Återigen spenderade jag min helg i Stockholm. Bodde på Elite Plaza, vilket verkligen är det bästa stället enligt mig. Skönt att vara tillbaka i deras sängar. Och så god frukost och så perfekt läge.

Det har varit en fantastisk helg med vin i mängder (mängder!!), shopping och framförallt häng med Kimba och Jonathan. Även vädret var på topp.

Väldigt tråkigt att vara hemma. Men nu har jag i alla fall hela julen framför mig! Och efter det händer en hel del skoj, så som konserter och en helg i Göteborg. Fun fun!

Likes

Comments

View tracker

Har haft en så bra helg! Vill göra om allting.

Efter en väldigt lugn fredagskväll var det full rulle hela lördagen. Jag har fått äran att bli gudmor (fadder som det heter idag) åt en liten prins. Så igår var det dop honom. När allt var över firade vi i den närmsta släkten för oss själva. Efter champagne och mys avslutade vi kvällen på Bonasera.

Idag har varit en typisk söndag. Jag åt frukost med Ellen och Sandra och har efter det endast legat här hemma i soffan. Känner mig inte redo för en ny vecka...

Likes

Comments

Jobbade ju i helgen, därför var jag ledig igår. Perfekt dag! Solen sken och jag hälsade på Sofia i Lund.

Så efter en bra vecka med filmkvällar med bästis, bra arbetsdagar och en ledig dag så går jag nu äntligen på helg. Sofia kom upp en liten sväng, annars har jag bara suttit i soffan med kinamat och choklad i mängder.

Likes

Comments

​Att jag i detta höstdepp har lyckats ta mig igenom en hel helg med jobb + den här måndagen är ju helt otroligt. Hade dock, trots jobb i helgen, en bra helg, Jag och ett litet mysigt gäng hade överraskningsmiddag för vår fina Evelina i fredags, och på lördagen var bästis här hemma. Söndagseftermiddagen spenderades ute i Viken. Ska även försöka göra det bästa av veckan jag nu har framför mig. Behöver göra massa saker för att inte rasa ihop helt totalt! 

Likes

Comments

​Här vill jag vara nu. I huvudstaden med vänner, dansa till bra musik, ha ett glas i handen och känna att hela världen äger. 

Men dessvärre är det inte så just nu. Att hösten är mysig håller jag inte med om. Kyla, varma kläder, blek kropp och regn är inget jag ser som mysigt för fem öre. Tar mig igenom jobbdagarna och ska väl lyckas ta mig fram till jul.. Jag ska försöka fylla ut tiden med lite skojigheter, 

Likes

Comments

Vilken bra helg jag hade! Direkt efter jobbet åkte jag till Ängelholm för att flyga upp till Sthlm. Har haft ett par underbara dagar med mina tre bästisar. Guld!

Tråkigt att komma tillbaka till verkligheten. Har en lugn månad framför mig, ska försöka trappa ner på allt. Om några få veckor är jag dock äntligen tillbaka i huvudstaden hos mina babes!

Btw! Fick en fråga om vart min tröja kommer från. Den är köpt på River Island i London :)

Likes

Comments

Så skönt med ledig dag! Men trots ledig dag så ringde klockan hyfsat tidigt för fix. Jag har hunnit med att fixa fransarna, fixat håret och påbörjat min packning. En dag kvar sen tar jag äntligen flyget till Sthlm för en awesome helg!

Likes

Comments

​MUMS vad gott det ser ut! Detta + två tallrikar till av varje njöt jag och mina två bästisar av i början på månaden. Såå gott! Kan absolut rekomendera musslorna på Via95. 

Två dagar på veckan har gått och imorgon är det äntligen onsdag, d.v.s. hälften av veckan har gått. Dessutom är jag ledig på torsdag, så det är lite fredags-feeling.  

Likes

Comments

​Snygga tjejer förra veckan! Tänk att vi i september kunde sitta såhär! 

Jag har jobbat hela helgen och är därför extra lite sugen på att gå till jobbet imorgon.. Vad som känns som onsdag för mig är bara måndag... Har dessutom några jobbiga dagar framför mig. Men men, på fredag åker jag till Stockholm så jag ska nog allt lyckas ta mig igenom veckan! 

Likes

Comments