Header

Tre år sedan (!?! tiden?) den här bilden togs, men tittar tillbaka till den dagen idag. Spenderade två dagar i Köpenhamn med tre fina tjejer. Detta var första dagen den varma våren kom på riktigt. Vi alla åkte dit med jacka och varmare kläder, och helt plötsligt satt vi i Nyhavn med rosé i kortärmat. På lördag hoppas jag på en någorlunda repris. Trots att värmen inte är här på samma sätt så ska det ju faktiskt vara fint väder. Kanske kan få riktiga vårkänslor då! Något glas rosé hoppas jag på i alla fall.. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Så här vill jag ha det nu! Hänga på min terass med bästis, i bikini, med massa drinkar och bra musik. 

Oj, vilken hetsig vecka jag har haft! Tandläkarbesök, fixat en hel del ärenden, ätit ute flera gånger, haft mycket på jobbet osv. Pustade ut ordentligt i fredags när det äntligen blev helg. Den har varit mysig då jag har haft myskväll med Sandra, träffat farmor, haft mycket tid med pappsen + tittat på bilar. Helgen har gått väldigt snabbt, så tråkigt att det är måndag imorgon. Jag hoppas att den går snabbt och att vädra blir fint framåt helgen. Då är det nämligen skojigheter som händer! 

Likes

Comments

Igår åt jag återigen en god middag ute, den här gången på La Petite. Otroligt god mat och mysigt ställe! Hade en väldigt mysig kväll med min mamma och syster.

Idag har jag varit ledig, vilket jag försökte nyttja flitigt. När kl var 2 hade jag redan hunnit fixa fransarna, vaxat mig, gått en runda på stan samt dammsugit lägenheten. Ikväll kommer jag sitta i soffan hela kvällen. Är väldigt tacksam över att det är fredag imorgon!

Likes

Comments

Bestie<3

Jag har jobbat hela helgen, så idag är redan som onsdag för mig. Att jobba helg på mitt jobb har jag verkligen inget emot, men däremot har jag åkt på världens förkylning. Har haft så ont i halsen att jag knappt kunde andas (har verkligen en mansförkylning). Men med en sjukskrivning i bagaget så jag jag verkligen inte råd att vara hemma.. Kämpar några dagar till!

Trots förkylning har jag myst lite extra med familjen idag, det blev en god middag ute. Mamma ringde nämligen mig tidigare idag för att berätta att hon har fått nytt jobb, så det har vi såklart firat! Tjiho!

Likes

Comments

För några helger sedan när jag var i Gbg. Spenderade lördagkvällen på Göteborgsoperan, där vi såg Carmen. Väldigt bra!

Hade en kort vecka med jobb mån-tor. Det beror dock på att jag nu jobbar hela helgen. Typiskt när det äntligen är fint väder! 8 grader ute, halleluja!!

Likes

Comments

Mars är här, vilket faktiskt betyder att det är vår, i alla fall kalendermässigt. Dock väldigt svårt att få vårkänslor när det är ständig kyla och grå himmel. Men som alltid väljer jag istället att blicka framåt, och jag har lyckats få upp mitt vinterhumör någorlunda. Det är inte långt kvar tills min själ börjar blomma för fullt.

Jag hade en bra helg, as usual. Mycket tid med pappsen, men fick även in små stunder med bästis. Jag verkligen gått från att festa varje helg till att göra varje helg till en myshelg. Älskar det, i alla fall under den här tiden på året!

Likes

Comments

Har umgåtts med dessa två ikväll, lucky me. Tråkigt nog lämnar Jonathan oss för en längre tid i Australien..

Efter en väldigt mysig helg med kvalitetstid med familj, släkt och vänner så har jag nu fruktansvärt tråkiga veckor framför mig. Ska göra det bästa av min lediga tid och förhoppningsvis är det snart 4e juni då jag sätter mig på flyget ner till Italien.

Likes

Comments

Förra helgen var väldigt mysig! Spenderade den i Göteborg med bästis. Fick in lite shopping, opera och mys på hotellrummet. Även här checkade vi in på Elite. Väldigt fräscht och mysiga morgonrockar haha, kul att testa i olika städer.

Det har varit en lång vecka med övertid och tråkigt väder. Det har bara varit jag och mamma här hemma så vi har ändå fått in en hel del mysfikor och myskvällar. Men skönt att det äntligen är helg!

Likes

Comments

I fredags var kvartetten samlad på Kol för att fira Ellen. Välbehövd tjejkväll!<3

Helgen fortsatte bra då resten bestod av mys med familjen, vilket är det bästa som finns. Vi njöt av det fina vädret som lyckligtvis höll i sig en bit in på veckan. Det gjorde att jobbdagarna blev lite bättre. Har annars varit väldigt nere i humöret, så solen behövdes verkligen! Avrundade veckan med en aw ikväll, framförallt för att säga hejdå till Mika och Ellen som slutar nu. Mys!

Imorgon är det äntligen fredag! Det kommer bli en mycket bra helg i en annan stad.

Likes

Comments

Och så var sista dagen på min sjukskrivning här.. Jag har de senaste dagarna varit otroligt nedstämd och haft gråt i halsen konstant. Flera gånger under dagarna har jag gråtit hysteriskt. Tycker att jag har varit urlöjlig och försökt tänka på positiva saker, men även då gråter jag. Jag gråter över livet och alla måsten som hör till. Min dröm är att bara vara någonstans, med bara min familj och de personer som betyder mest, för all evighet.
Detta har gått så pass långt att jag sökte runt lite, och tydligen är det vissa som hamnar i en mindre depression efter operationer, så som både "allvarliga" operationer och skönhetsoperationer. Misstänker att det är något sådant jag har hamnat i.. För visst är jag en extremt känslig person vanligtvis, men att gråta 12 ggr om dagen är inte vanligt. USCH! Jag hatar de här känslorna och hoppas att jag snart kommer ut ur det.

Likes

Comments