Header

Från i lördags när vi överraskade Evelina i Göteborg <3

Det blev en kort jobbvecka för min del. Har varit så kass och knappt kunnat prata. Nu har jag däremot fått medicin och hoppas på att må hundra gånger bättre imorgon.

Ikväll ska jag och mamma ha myskväll. Hämtmat, film och massa tända ljus! Imorgon åker glitterbyxorna på för x antal glas hemma hos Marielles bror som har ny lägenhet. Kommer bli kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en mycket bra helg! Spenderade den i Göteborg. Jag åkte upp tillsammans med Sandra, som jag även delade boende med. Som alltid bodde vi på Elite Plaza, det är alltid ett säkert kort. Man vet att man får bra standard, bra personal och god frukost. På lördagkvällen överraskade vi Evelina som har fyllt 23! Hon hade ingen aning om att jag och Sandra också var där, så när hon och Linnea kom till restaurangen för att äta så satt vi där vid bordet. SÅ kul! Kul även att vårt lilla gång fick vara i Gbg tillsammans.

Likes

Comments

Världens finaste mamma <3

Har under veckan haft bil och hus för mig själv, vilket resulterade att jag och Sandra har varit sambos. Väldigt mysigt! Veckan avrundades med en ledig fredag på Mollbergs med mamma och en del av släkten samt en aw senare på kvällen. Med en hög alkoholhalt somnade jag gott för att sedan ta mig igenom min jobbhelg.

Har trots jobbet haft en bra helg. Endast lite skakig känslomässigt då jag återigen fick göra ett jobbigt beslut. Men fy tusan vad skönt det är när man lyckas sätta ner klacken, slänga med håret och vända sig om medan man fortfarande har huvudet högt.

Likes

Comments

En bra vecka har nu nått sitt slut. Har haft många jobbiga tankar och hamnat i jobbiga situationer som jag däremot har lyckats hantera bra. Jag klarade av att hålla huvudet högt och göra ett jobbigt beslut som gynnar mig i längden. Inte alltid lätt att vara stark.

Har i veckan haft många mysiga stunder med familjen, haft en myskväll med Marielle för en catch up, varit på AW med mina bästisar och igår haft avsked för Jonathan med drinkar i mängder.

Likes

Comments

Min helg har varit så bra!! Gjorde så ont i själen när jag vinkade hejdå till Kimba när jag skulle hem.

Vi har haft en helg med mys i mängder. Både så som soffhäng följt av massa tjejsnack, mys på stan och en kväll ute. Mådde så bra av att komma iväg lite och framförallt få spendera tid med en så fin vän. Gör ont att avståndet gör att man inte alltid kan träffas när som.

Har fått ny energi av att vara iväg. Känner mig just nu ganska stadig, till skillnad från hur jag var för några veckor sedan. Jag har legat på marken och gråtit, jag har stått på Ica själv med tårar på kinden, jag har suttit vid datorn på jobbet och brutit ihop. Jag har varit DÄR. Nu är jag HÄR. Fortfarande skakig såklart, sånt här tar tid. Men nu är jag redo att gå vidare.

Likes

Comments

Slänger in en bild från en mysig stund på Vau de Ville för ungefär ett år sedan. Ikväll åker jag upp för att återigen uppleva en mysig hösthelg. Tar flyget direkt efter jobbet. Ska bo hos Kimba, kommer bli så mysigt med en tjejhelg med blandade saker! Behövligt! Älskar dessutom att flyga själv, ser fram emot det ha-ha.

Likes

Comments

Ni vet när man faktiskt har en helt fungerande vardag. När man har lärt sig att hantera sina vakna timmar. När man kan vara som vanligt utåt trots att kroppen skriker. Man kan jobba som vanligt, vara med vänner som vanligt, ha ett fungerade träningsschema osv trots att hjärtat står stilla.

Men ibland så kommer de där stunderna när man hamnar på noll igen. Man känner en viss lukt. Man hör en viss låt. Man ser en viss sak. Då när man inte ens kan vara hemma på grund av att det påminner en för mycket.

Visst är det hemskt att det bara är tiden som kan laga lilla hjärtat?

Likes

Comments

I fredags fyllde den här prinsessan 19! Jag och några andra hade planerat in en överraskningsfest, så istället för en liten middag möttes hon av ett helt gäng människor när hon klev in genom dörren. Kul!

Det blev däremot ingen tung kväll för mig då jag skulle köra bil tidigt på lördagen. Jag och Sandra tog vårt pick och pack och spenderade en natt på Söderåsen. Väldigt väldigt mysigt att vara ensamma mitt i ingenstans, grilla mat och koka kaffe med stormkök. Dock lite småläskigt när mörkret kom... Men det kommer definitivt göras om!

Likes

Comments

Om en vecka är jag hos henne igen<3 Kommer bli en bra weekend!

Har nu varit hemma i fyra dagar. Samtidigt som det är skönt så är det så himla tråkigt att bara vara hemma. Tack och lov så blir det mer fart imorgon! Då fyller Linnea 19 vilket ska firas lite. Resten av helgen ska jag och bästis bara ha bästismys.

Likes

Comments

Har blivit mycket sovis med min bästis den senaste tiden. Då vi båda har lite extra ont just nu hjälper vi varandra genom det. Därför inte helt ovanligt att en morgon kan se ut som ovan för vår del haha. Mysigt!

Den här helgen har jag bara varit hemma och sjuk, likaså igår och idag. Tråkigt att jag missade födelsedagsfirande och idag en intressant föreläsning. Men jag ska inte hänga läpp! Jag har för en timme sedan betalat den allra första delen för kommande äventyr. WOW! Nervöst men spännande! I helgen fyller dessutom en bestie 19 vilket innebär en liten föris med några av de bästa. Jag ska även tillsammans med Sandra spendera en natt i tält ute i naturen.

Likes

Comments