Ja såklart har man åkt på förkylning som resten av Barcelona. Men men, man överlever. Stannade hemma från jobbet idag, halsen min dödar mig. Hostar så fort jag pratar men annars mår jag bra. Bestämde sjuklingdejt med Olivia så runt 14 hamnade vi på brunch and cake. Efter en stund kom Jolina och vi gick på upptäcksfärd. Vi hittade ett nytt favoritställe. En takterrass med en riktigt fin utsikt. Där satt vi en hel del av eftermiddagen och bara mådde gott. Det kommer definitivt bli flera återbesök dit! Nu ska jag koka te och sova så hoppas jag på att bli frisk snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Verkligen haft fullt upp sedan jag kom tillbaka till Barcelona. Kan ju börja med att säga att mitt flyg ner hit var riktigt försenat, kom hem 2 på natten istället för 9. Sedan på måndag var det dags för jobb och gissa vem som var tröttast? Somnade direkt, hann inte ens säga hejdå till Ellen som åkte till Australien. Men då äntligen kom tisdag och jag fick träffa mina mest saknade vänner. Nu tre dagar senare kan jag säga att jag landat på riktigt.

Likes

Comments

Frukost vid 11 funkar utmärkt för mig. Min lillasyster fixade en mycket bra sådan! Kommer att sakna henne då jag åker hem på söndag. Idag ska jag kika på hennes innebandycup för att sedan vid 15 dra och spela fotbollsmatch själv!

Likes

Comments

Mamma väckte mig väldigt tidigt idag. För er som inte känner mig så kan jag meddela att jag är världens morgontröttaste människa. Vi åkte iaf och åt frukost på hotell som verkligen var supergott. Riktig mysmorgon. Nu ska jag mysa ner mig under täcket och fortsätta titta på min serie, kanske somnar också haha. Hoppas ni får en trevlig dag!

Likes

Comments

Den här bilden beskriver ju allt. Lycka. Lycka är vad jag känt hela helgen med mina bruds.

Att få fira in året med dessa var underbart. Det var sååå uppskattat att ha allihopa samlade nu när vi alla bor på olika håll och kanter. Helgen spenderades som sagt i Hemavan med mycket skratt och galenheter. På tal om 2017 avslutades det på bästa tänkbara sätt, ett år som varit upp och ner men med dessa vänner vid sidan om mig löser sig allt. 2018 har jag mycket att se fram emot men ska framförallt börja med ta vara på kvällens sömn då det inte blivit mycket utav det. Hörs hej.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, vad ska man skriva ens? Gjorde ett försök i början på detta år men det har inte blivit mer än ett inlägg. Nu tänkte jag ta tag i detta på riktigt, framförallt för min egen del eftersom det kan vara roligt att blicka tillbaka. Om några timmar åker jag med livets vänner till Hemavan, ska ta rejält med bilder så håll utkik så kommer det mer om nyår lite länge fram.

Likes

Comments