Skönhet

Bättre sent än aldrig, här kommer de senaste luckorna i min kalender! Tiden springer iväg och ännu en vecka lider mot sitt slut. Veckorna är fulla med jobb och en massa annat fix inför julen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Vilken mysig dag det har varit! Vi startade morgonen på jobbet med Luciafirande tillsammans med barnen och deras föräldrar. Det är helt klart fördelen med mitt jobb, att man får fira alla högtider. Barnen var så söta i sina tomte-, lucia- och pepparkaksdräkter.

Nu ikväll åkte jag, mamma och Marcus till Raus kyrka för att kolla på Luciatåg där. Det har blivit tradition de senaste åren och jag älskar det! I år var det riktigt fint då det bjöds på skådespel och sång där alla sjöng i stämmor.

Hoppas ni haft en lika mysig Luciadag som jag har!

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen har snön lagt sig utanför fönstret och är förhoppningsvis här för att stanna ett tag i alla fall. Finns det något mysigare än när det är vitt utomhus? Vi klädde snabbt på oss tjocka kläder för att ge oss ut i snön halv tio ikväll. Utomhus var vi som två barn som hade snöbollskrig och gjorde snöänglar, barndomsminnen deluxe!

Likes

Comments

Allmänt

I eftermiddag hade vi bjudit hem min mamma, Marcus mamma, hennes man och Marcus syster på lite adventsfika. Det var första gången våra familjer träffades. Det blev en supermysig eftermiddag med glögg och en massa godsaker som jag och Marcus bakade igår.

Nu har vi ätit lite julskinka, vörtbröd, gravad lax och en massa olika sorters sillar till kvällsmat, så gott! Julkänslan är verkligen på topp här hemma och jag bara älskar det!

Likes

Comments

Skönhet

I dagens lucka låg det en eyeliner, precis vad jag behövde! Den ena sidan kan man "stämpla" stjärnor med, vilket jag mest troligen aldrig kommer att använda, men den "vanliga" sidan hade en perfekt spets och var väldigt enkel att använda.

Likes

Comments

Allmänt

Igår hade vi julfest på jobbet. Vilken kväll vi hade, så himla roligt! Amanda och Petra hade ordnat så fint och hittat på en massa roliga lekar under kvällen. Vi hade "knytis" där alla hade med en massa god mat. Jag hade gjort mjölkchokladpannacotta och saffranspannacotta. Vi avslutade kvällen med ett väldigt hetsigt julklappsspel innan några av oss tog taxi ner till stan fortsatte kvällen där.

Tack för en galet rolig kväll alla fina kollegor! Ni är guld värda!

Likes

Comments

Skönhet

Förlåt för extremt dålig uppdatering de senaste dagarna! Jag har varit iväg varje kväll efter jobbet den här veckan och inte haft någon tid att blogga. Här kommer i alla fall de fyra senaste luckorna i min kalender.

Jag fick den omtalade nattkrämen med vitamin E i en av luckorna. Jag blev superglad eftersom jag fick dagkrämen tidigare i kalendern,

Make-up remover I perfekt reseförpackning. Perfekt på resan!

Precis vad jag behövde, ett par nya scrub-handskar att ha i duschen!

I dagens lucka låg det en glitter dust i en fin rosa nyans. Jag är dock dålig på att veta när och hur jag ska använda den här typen av glitter. Det står i alla fall att den kan användas på kindben, dekolletage eller i håret. Nja, jag vet inte om den kommer användas eller om jag ska ge bort den.

Likes

Comments

Resa

Jag tänkte dela med mig av mina sista bilder från semestern på Maldiverna. Det får bli en bildbomb med en massa strandbilder som jag inte visat tidigare.

Om jag längtar tillbaka? Svar JA!

Likes

Comments

Instagram@beatricelindoff