I fredagskväll hade vi fest på jobbet. Det var så himla roligt och väldigt välarrangerat. All cred till mina kollegor som fixat så fint och så roliga uppdrag. Kvällen sprang iväg i en väldig fart så framåt småtimmarna beställde jag, Alexandra och Amanda en taxi för att fortsätta kvällen på stan. Det blev dans till långt ut på natten och det var så härligt att få umgås med sina fina kollegor även utanför jobbet. Tack för världens bästa kväll tjejer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag slängde ihop en egen granola här hemma i veckan. Jag tog vad jag hade hemma och det är ju det som är det bästa med granola, att man kan blanda i vilka nötter och frön man vill.

Jag använde:

Glutenfria havregryn
Linfrön
Solrosfrön
Pumpakärnor
Sötmandel
Cashewnötter
Kokosolja
Agavesirap
Kanel
Kardemumma
Gojibär

Blanda alla torra ingredienser UTOM gojibär. Sprid ut på ett bakplåtspapper på en plåt. Smält kokosolja och blanda med agavesirap, häll över de torra ingredienserna och blanda väl. Strö över kanel och kardemumma. Sätt in i mitten av ugnen på 150 grader. Grädda i ca 30 minuter, men rör runt var 10:e minut. Låt svalna och blanda i gojibären. Häll i en burk och njut av en god granola.

Likes

Comments

I eftermiddag har jag haft besök av min lilla favoritkille Ricky och hans fina mamma Ida. Först blev det lite fika med glass och färska bär här hemma, sen begav vi oss ut till lekplatsen för att gunga och åka rutschkana i det fina vädret. En väldigt mysig eftermiddag helt enkelt :)

Likes

Comments

Igårkväll mötte jag upp mamma nere i stan för att bjuda henne på bio. Det visades ingen speciell film som vi ville se, så jag köpte biljetter till en svensk film som hette Dröm vidare. Den var helt okej faktiskt, ganska tragisk men ändå med lite humor. Efter bion så gick vi och käkade på Nelly´s. Det är lite synd att bion ligger på Söder, för där är så få bra restauranger att välja på. Men Nelly´s levererade i vanlig ordning och min rödbetsrisotto var supergod!

Sorry för dåliga mobilbilder, men kameran fick inte plats i väskan igår.

Likes

Comments

Idag lyckades jag faktiskt sova till halv nio, vilket var väldigt skönt! Jag har haft en lugn förmiddag här hemma med frukost framför det nya avsnittet av säsong 4 i Skam. Snart tänkte jag ge mig ut på en lång promenad och ikväll har jag bjudit med mamma på bio. Ett perfekt avslut på påskhelgen.

Likes

Comments

Jag måste dela med mig av receptet på den här underbara chokladpannacottan. Det är verkligen min signatur-dessert som hängt med i många år nu. Den är busenkel att göra och perfekt att förbereda dagen innan om man vill.

Recept 4 personer

4 dl vispgrädde
4 msk socker
200 g mjölkchoklad
1,5 st gelatinblad

Blötlägg gelatinblad i kallt vatten i ca 5 minuter.

Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinblad och blanda i grädden. Låt stå under lock i 10 minuter.

Finhacka chokladen och lägg i en bunke. Häll över grädden, lite taget, och vispa så att all choklad smälter. Häll upp i glas och ställ i kylen i minst 4 timmar. Garnera med färska hallon.
Ät och njut!

Likes

Comments

Glad påsk på er!
Igår hade vi påskmiddag med släkten hemma hos mamma. Vi åt varmrökt lax till varmrätt och mjölkchokladpannacotta till efterrätt. Det är så mysigt när vi är samlade allihop vilket inte händer så ofta eftersom släkten bor i Småland.

Jag övernattade hos mamma och ska snart åka hem till mig för att packa om väskan och bege mig mot Båstad för påskfest/inflyttningsfest och Pepes. Ska bli riktigt roligt!

Hoppas att ni får en riktigt fin påskafton!

Moster Anna var taggad på att hugga in på desserten ;)

Likes

Comments

Igår påskpyntade jag lite här hemma. Jag hittade det rosa-guldiga påskägget på Maxi och tyckte att det passade bra hemma hos mig. Den svarta hönan fick jag av mamma i påskpresent, även den pryder min lägenhet fint. För övrigt så har jag ätit min första godisbit sedan nyårsafton, väldigt efterlängtat kan jag säga! Men är det påsk så är det :)

Likes

Comments

Den här fina ljuslyktan från Gynning Design fick jag av Louise för ett par veckor sedan. Så himla fin och helt i min smak!

Likes

Comments

beatricelindoff@beatricelindoff