Jag är väldigt sugen på att köpa ett nytt soffbord och har spanat på de här två från Ekeby möbelaffär. Problemet är att jag inte kan bestämma mig vilken storlek jag ska köpa det i. Det ena är 50x50 cm och det andra är 75x75 cm. Det lilla bordet är dessutom lite högre, vilket kan vara bra om man mot förmodan skulle sitta där och äta, samtidigt är det ganska liten yta. Åh vad svårt det ska vara att bestämma sig!

Likes

Comments

Jag tror ju inte att någon lyckats undgå hysterin kring den norska ungdomsserien SKAM? Frisörsalongerna invaderas numera av tjejer som vill ha "Noora-frisyren", och jag förstår varför. Hela hennes stil utstrålar självsäkerhet och girlpower. Nedan har jag gjort min tolkning av "Noora-stilen"

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet idag så gick jag direkt till gymmet och körde lite kondition och ben/rumpa. När jag sedan kom hem igen och hade tagit en dusch så slog jag mig ner i soffan med en proteinshake, tända ljus och en bok i handen. Mysfaktor deluxe!

Likes

Comments

Jag har alltid varit svag för doftljus och på något konstigt sätt så dras jag alltid till doftljus så fort jag är i en affär.. Men alltså, man kan ju inte annat än älska doftljusen från Voluspa! De luktar fantastiskt gott och burkarna är ju bara så fina! I julklapp till mig själv så blev det tre nya som numera pryder mitt hem.

Likes

Comments

Jag älskar att starta en ny vecka med morgonträning. Idag stod armar på träningsschemat och efteråt belönade jag mig med en god frukost bestående av knäckebröd med Spickeskinka och mosad avokado. Nu är jag redo för jobbet resten av dagen.
Hoppas att ni får en riktigt skön måndag.

Likes

Comments

Jag har som jag tidigare nämnt slutat äta socker. Däremot unnar jag mig ibland produkter som innehåller sötningsmedel. Ikväll blev jag sötsugen och slängde ihop den här chokladdesserten som blev över mina förväntningar!

Recept:

1 burk Propud choklad (200 g)

Chokladsås:
Kakao och lättmjölk (blanda till lagom konsistens)

Häll det mesta av chokladsåsen i botten på ett dessertglas.
Lägg sedan i Propuden.
Toppa med färska blåbär, hallon, kakaonibs och resten av chokladsåsen.
Njut!

Likes

Comments

Igår blev det en väldigt spontan utgång med min trogna vapendragare Louise. Vi var på KOL och drack drinkar och träffade många härliga människor. Kvällen slutade sent och det känns att man inte är 20 längre ;) Idag ska jag inte göra många knop, ska bara ladda upp inför en ny arbetsvecka.
Hoppas att ni får en riktigt skön söndag!

Likes

Comments

Jag har precis avnjutit frukosten nedan, bananpannkakor med frukt och bär, kaffe och färskpressad apelsinjuice. Jag älskar att starta mina lediga dagar på detta sättet. Nu ska jag snart bege mig till gymmet och sedan har jag bara tänkt ta det lugnt och läsa en bok i eftermiddag. Ikväll blir det middagsbjudning här hemma.
Hoppas att ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Jag passade på att köpa den här söta koftan från Odd Molly på mellandagsrean. Jag älskar färgen och de söta rosetterna!

Likes

Comments

Igår startade självförsvarskursen som jag och mamma anmält oss till. Jag hade egentligen inte jättehöga förväntningar men oj vad jag ändrade uppfattning! Detta är verkligen något som alla tjejer borde göra. Vi övade grepp, slag, sparkar, fys, det mentala tankesättet och mycket mer. De två timmarna bara sprang iväg och jag gick hem med många nya kunskaper och tankar som jag inte ens reflekterat över tidigare. Jag längtar redan till nästa onsdag när det är dags igen!

Likes

Comments