Hej på er! Idag är det måndag och på söndag är det julafton!! December har gått så himla fort och jag fattar inte vart tiden tar vägen! Har endast 1 julklapp kvar att köpa och ska slå in resten ikväll tänkte jag samtidigt som jag tittar på någon julfilm. Denna veckan kommer jag baka julgodis, lyssna på julmusik, kolla på julfilmer, umgås med familjen och ta hand om mig själv! Hur laddar ni upp inför julen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur god ser inte denna smoothiebowl ut?! Den var lika god som den ser ut också! Hallonsmoothie som blev lite för tjock så bestämde mig för att göra en smoothiebowl istället! Har även chia-frön som topping! Det tillsammans med en kaffe fick bli min frukost idag. Min dag har varit ganska fullspäckad hittills. Har tvättat, städat, damsugit och nu ska jag straxt äta lunch och sedan göra mig i ordning för ikäll. Vi ska ut och äta ett par stycken från jobbet och även bowla så det ska bli rolig! XOXO Beatrice

Likes

Comments

För två helger sedan hade vi det årliga pepparkaksbakandet hos mormor och morfar. Sedan jag var 2-3 år så har vi varje år bakat pepparkakor innan jul. Det har verkligen blivit en tradition. Vi sätter på samma julskiva i radion varje år och sedan tar det väl en timme eller två att baka och sedan fikar vi på nybakta pepparkakor och lussekatter vilket är supermysigt. Det är också en sådan där tradition som man uppskattar mer och mer ju äldre man blir tycker jag!

Och goda blev dem också! XOXO Beatrice

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

Hej på er, då var det dags för ännu en ny vecka och nu är det inte många veckor kvar på 2017! Idag är det redan den 11 december och om bara 13 dagar är det julafton och sedan är det bara en vecka kvar, det vill säga ca 3 veckor kvar på detta året, vart har tiden tagit vägen?!

Idag har jag inga större planer, ska tvätta samt städa lite tänkte jag. Samt fota lite inlägg till bloggen som jag skulle gjort i helgen men som inte blev av. Lite senare ikväll så blir det träning, får se om jag tar mig till gymet eller om det snöar för mycket så får det bli hemmaträning! Vad gör ni denna måndagen?

XOXO Beatrice


Likes

Comments

Idag har äntligen snön kommit till oss i Småland. Vi var inne på Ikea och satt och åt och när vi kollade ut var det rena snöstormen ute, så det var kaos när vi körde hem. Men nu är det så fint ute med snö på träden och ingen blaskig snö utan den där fina snön precis när den har lagt sig, men det kommer väl inte hålla längre än tills i morgon innan den är grå istället för vit.

Som sagt var vi på Ikea för att leta efter en julgran, vi var först på Eko men där hade dem ingen och inte hade dem någon på Ikea heller... Så det blev ingen julgran för oss idag utan vi får fixa den en annan dag. Nu ska jag ta och städa och sedan möblera om mitt rum är tanken. Jag har inte supermånga alternativ då jag inte har så många hela väggar i mitt rum så vi får se hur det går! XOXO Beatrice

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Likes

Comments

IDAG ÄR DET FÖRSTA DECEMBER! Vilket betyder att den bästa månaden på hela året börjar, man får öppna första luckan på julkalendern, årets julkalender börjar på tv:n, alla börjar sätta upp sina julstjärnor och så mycket mer. Jag älskar verkligen december då det känns som en så varm månad på något sätt. Det är en månad som jag försöker ägna mycket tid till familj och vänner. Jul är ju min absoluta favorit högtid då det är så mysigt! Men tills dess är det 23 dagar kvar. Och jag tänkte ha en liten Christmas Countdown här på bloggen så ni kan förvänta er ett jul/december-relaterat inlägg varje dag fram tills julafton! XOXO Beatrice

Likes

Comments