Header

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag själv sitter på jobbet men har lunch med migrän och är så trött. Vet inte om migränen beror på lite sömn eller stress. Vi har så otroligt mycket att göra på jobbet just nu vilket såklart är superkul men det blir liiite för mycket. Så när jag kommer hem ska jag föröka träna lite då hela jag mår så mycket bättre och sedan ta en riktigt lugn kväll. Kolla någon film/serie och inte göra någonting för att sedan komma i säng rätt tidigt.

Har ni något tips för att kroppen ska slappna av när man ska sova? Lyssnar ni på musik, läser ni? För alla tips är välkommna då jag oftast är så uppe i varv när jag ska sova att jag har svårt att slappna av...

XOXO Beatrice

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Hej på er! Jag hoppas ni har haft en toppenhelg för det har jag verkligen haft! I fredags efter jobbet åkte jag hem till min kusin Anna och spenderade kvöllen med henne innan jag åkte till pappa och sov dör, På lördagen träffade vi släkten på mammas sida och hade tacomys. Vi kunde sitta ute hela kvällen vilket var fantastiskt då det hade regnat och varit ruggigt hela dagen. Igår tog jag sovmorgon till halv 11 vilket resulterade i att jag inte kunde sova igår kväll. Så jag satt och kom på en massa blogginlägg som jag vill göra istället. Så idag är jag inte lite trött. Men jobb från 07:30-16:30 står på schemat och sedan ska jag hem och packa innan jag åker till pappa och är där till onsdag. Vi hörs, XOXO Beatrice

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag hoppas eran måndag har börjat bra! Idag jobbar jag från 07:30-16:30 och efter det åker mamma och jag och storhandlar. Något som ni kanske inte vet är att jag ÄLSKAR att handla. Alltså storhandla. Tycker det är superkul. Och sedan ska jag försöka hinna med lite träning!

Måste bara visa er dessa bilder från stugan under solnedgången! Så fina färger!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag på jobbet och äntligen har vi haft en lugn förmiddag. Vi är mindre än halva styrkan och det har inte lugnat ner sig så mycket i tempot som vi trodde så det har varit ett par stressiga veckor som sagt. Idag jobbar jag som vanligt tills 16.30 och då ska jag hem och träna! Tror det blir kondition och mage. Sedan är även prio ett att fixa matlådor tills tor/fredag. Har inte haft mat med mig på hela veckan och det blir så himla jobbigt och DYRT att gå ut och köpa mat varenda dag! Så det ska fixas ikväll! Vad har ni för planer denna dag?

Likes

Comments

Bilder från weheartit

GOOODMORGON på er! Jag hoppas att ni har vaknat på rätt sida denna måndagen, det har jag! Känner mig så inspirerad denna måndagen och känner på mig att veckan kommer bli bra. Idag är det jobb som gäller för mig mellan 07:30 och 16:30 och sedan tror jag att jag ska ut på en PW och sedan fixa färdigt mitt rum. Började med en omm-möblering av mitt rum och jag ska även ta bort min garderob som har gått sönder, suck. Menmen, känner på mig att denna veckan kommer bli superbra!

" Do somehing today that your future self will thank you for"

" We rise by lifting others"

" You go girl! "

" No one is you and that is your super power"

Likes

Comments

Hej på er, det var ett litet tag sedan jag bloggade. Förra veckan var riktigt stressig jobb-mässigt så all min energi gick verkligen åt på jobbet. Det var fullt upp från halv 8 till halv fem mån-fredag och varje dag när jag kom hem ville jag bara lägga mig och sova. Men jag hoppas att denna veckan som kommer nu blir lite lugnare iallafall.

Idag är det söndag och min helg har varit så mysig. I fredags blev det en spontan utgång så var hemma runt 03-tiden och sov till 12 på lördagen vilket var underbart! Var väl inte superpigg men vid 17 nångång så kom mormor och morfar hit och grillade och kollade på golfen. Idag var jag och mammsen på Jysk på förmiddagen och köpte klädstänger som jag ska ha som garderob. Sedan hittade jag även en superfin spegel för mer än halva priset! Så det blir projektet i morgon efter jobbet!

XOXO Beatrice

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Godmorgon på er! Idag är det ännu en måndag och jag jobbar som vanligt! Denna veckan hoppas jag verkligen blir lugnare än den förra. Vi hade så mycket att göra så det kändes inte som man hann med någonting. Så förhoppningsvis blir denna veckan lugn så man kan hinna med såntdär man inte hinner med annars.

Men nog om det, det är måndag och jag har bara positiva tankar idag! Tycker det är skönt för på något sätt så blir måndagar som en liten nystart för mig. Jag tar tag i saker som jag låtit ligga och är nästan alltid fylld med energi på måndagar. Så ikväll funderar jag på att möblera om rummet, haha! Vill få bort min garderob då den är så stor och klumpig och den har även gått sönder. Så det kanske får bli denna veckan projekt?

Ha en toppen måndag ni där ute och kom ihåg, positiva tankar kommer man långt på!!! XOXO Beatrice

Likes

Comments

Förra veckan var jag inne på Lindex med mamma och då fick jag syn på detta fina settet! En bralett med så fina detaljer så den fick hänga med hem! Dem hade även denna i svart om man skulle vilja ha det. Den kommer från märket Ella M som jag förövrigt älskar!

XOXO Beatrice

Likes

Comments