Hej på er, hoppas ni har det bra! Med mig är det toppen och även om jag inte fick mycket sömn inatt så är jag ovanligt pigg! Har alltid svårt att somna, framförallt på söndagarna... Men det är bara att försöka lista ut en bra rutin som gör att man varvar ner ett tag innan.
Just nu sitter jag på lunchen på jobbet och planerar upp min vecka. Mitt halsont är äntligen påväg bort så nu kan jag även börja träna lite smått denna veckan, jobb fram till fredag och sedan ska jag även skriva högskoleprovet på lördag(HJÄLP) och sedan blir det en lugn söndag!

Hur ser eran vecka ut?
XOXO Beatrice

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, just nu sitter jag och gör mig i ordning för jobbet som börjar vid 07:30. Det är första dagen tillbaka efter att jag har varit sjuk i en vecka men det ska nog gå bra tror jag allt. Blir alltid så otroligt trött efter att jag har varit sjuk så förväntar mig att jag somnar riktigt bra senare ikväll. Men innan dess är det dags för en heldag med jobb och städ då vi ska fira mamma i helgen som fyllde år förra veckan! Vad hittar ni på idag?

XOXO Beatrice

Likes

Comments

Fick hem min Glossybox för ett tag sedan men har glömt att visa er! Till att börja med, hur fin är inte denna boxen?! Älskar den då man till och med kan använda den som decoration. Av själva produkterna har jag inte provat så många av dem. Det jag har hunnit testa är multi-produkten från Dr PawPaw som jag använder som lipsyl vilket fungerar otroligt bra! Mina läppar blir så himla torra nu på hösten och detta hjälper så mycket. Prenumererar ni på Glossybox och i så fall vad tycker ni om denna månadens box?

XOXO Beatrice

Likes

Comments

Hej på er, det har varit rätt tyst i ett par dagar här nu. Jag har nämligen gått och blivit sjuk! Var hemma i fredags och mått hemskt under helgen och har även haft symtomer för halsfluss. Så idag på morgonen ringde jag till hälsocentralen och fick en tid på eftermiddagen. Där konstaterar dem att det inte är halsfluss men kan inte utesluta att det är en bakterie så nu har jag fått antibiotika som jag ska ta i en vecka så nu hoppas jag verkligen att det blir bättre. För för närvarande lever jag typ på kräm då jag har väldigt svårt att svälja. Men nu ska det bli bättre!

XOXO Beatrice

Likes

Comments

Hej & godmorgon på er! Det är måndag och jag är på bra humör! Jag brukar sätta mig ner på söndagskvällen och samla inspiration till veckan och jag känner på mig att denna kommer bli riktigt bra! Börjar även mitt nya kontrakt på jobbet! I mitten av september skrev jag på ett kontrakt på mitt jobb om en annan position sim jag är så himla glad över då det är en fast tjänst så att säga. Innan efter sommaren så har jag bara varit vikarie en månad i taget men nu är det som sagt klart med min nya position där jag även kommer göra lite andra saker än vad jag gör idag. För nuvarande sitter jag på kundtjänst/ordermottagning på ett företag och nu kommer jag även börja med lite administrativt arbete!

Jag hoppas ni får en toppenmåndag och en bra början på veckan! XOXO Beatrice

Likes

Comments

Hej på er! Och så var det redan söndag och första oktober!! Tycker det är en riktigt mysig månad och naturen är som finast så jag vill verkligen ta mig ut och fota denna kommande vecka! Idag har jag verkligen tagit det så lugnt! Gick upp vid halv 10, åt frukost och la mig i sängen igen och kollade på Youtube. Sedan i eftermiddag har jag faktiskt städat och kört ett par maskiner tvätt. Även suttit och spanat lite på Mio's hemsida då jag vill flytta hemifrån nu så har jag suttit på en hel del heminredningssidor och de har så mycket fint nu! Straxt ska jag ta mig något att äta och fixa matlåda till morgondagen innan jag ska varva ner då en helt ny jobbvecka börjar i morgon!

XOXO Beatrice

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det torsdag och jag sitter på min lunch på jobbet. Jobbar tills 16.30 och sedan ska jag hem och träna. Tror det blir lätt benträning tillsammans med kondition. Sedan ska jag och mamma iväg och handla lite vilket jag älskar! Tycker det är så roligt att storhandla! Men nu ska jag återgå till datorn och hoppas på att eftermiddagen blir lugn! Xoxo Beatrice

Likes

Comments

Hur snygga tights har inte Stronger!?!? Jag själv har två par och jag är verkligen supernöjd med mina. De slits inte, blir kvalitén blir inte sämre och färgerna de har är helt gudomliga. Väldigt normala i storlekarna men med rätt mycket stetch så de sitter superskönt! Klicka här för att komma till produkterna!

Likes

Comments

GOODMORGON! Idag så är det måndag igen och jag är riktigt taggad på denna veckan! Har en hel jobbvecka framför mig men det gör mig ingenting. Har en av de bästa kvällarna på hela året framför mig på fredag, nämligen skördefesten på Öland. Älskar denna kväll med att åka runt och besöka olika ställen på Öland. Tycker det är så mysigt! Annars har jag inte supermycket annat planerat efter jobbet mer än en middag hos mormor och morfar på tisdag. Tycker det är så lyxigt att få äta borta i veckorna då det blir vardagslyx!

Annars så ska jag ta vara på veckan och verkligen göra den bra! För det är bara du som bestämmer hur den kommer blir beroende på vilken inställning du har. Har du en negativ inställning så kommer det bli negativt, men om du på andra sidan tänker positivt och har en positiv inställning så blir verkligen allt så mycket lättare! Något som jag lärt mig på senare dag men verkligen rekommenderar!

XOXO Beatrice

Likes

Comments

Hej på er, idag så är det söndag igen och jag har knappt gjort någonting alls! Kollade på Idol igen på förmiddagen tillsammans med mamma och sedan har jag tränat och lagat mat. Sedan dess har jag knappt gjort ett smack. Men nu så måste jag ta tag i mitt liv och faktiskt börja plugga till högskoleprovet. Jag kollade igenom matte-delen och det var ju inte det enklaste jag har sätt om man säger så... Så jag får nog ta och lägga ner lite tid de kommande veckorna på det. Annars så ska jag fixa mina naglar, ha en ansiktsmask och planera upp veckan. Hur ser eran söndag ut?

XOXO Beatrice

Likes

Comments