Tacos och the originals får det bli ikväll! En riktigt mysfredag och laddar upp för jobbhelg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Rensning av garderob + städning av lägenheten står på dagens to do lista. Har dragit på det alldeles för länge med att rensa garderoben men nu så måste det ske känner jag.
Samtidigt som jag rensar så har jag med mig Keela i bakgrunden när även hon rensar sin garderob.

Likes

Comments

Ja, herregud! Det var ju verkligen inte igår som man skrev någonting här inte. Men ja, haha bloggen har helt fallit bort i allting som har pågått så har inte riktigt priorieterat att uppdatera här. Men har faktiskt börjat få suget tillbaka att blogga och iaf försöka uppdatera någorlunda, men vi får väl se hur det går med det hehe.

Men nu ska jag iaf gå och starta lite kaffe och vänta på att tvätten blir klar så jag kan starta två maskiner till.


Likes

Comments

Då var det lördag och bloggen har stått lite stilla i veckan, Anledningen till det är för att det har varit fullt upp på jobbet + på hemmaplan. Men nu har det lugnat sig lite och det är skönt.
Så ja, lördag. Ikväll kommer det över lite kompisar på lite fesligheter, men innan det så kommer pappa hit och ska hjälpa mig med lite olika saker. Så nu ska jag stiga upp ur sängen och starta lite kaffe så man kommer igång med dagen så att säga.

Likes

Comments

Matlåda till imorgon fixad och nu ska jag få i mig lite kvällsmat. Blir ett avsnitt av Gilmore Girls till det.

Likes

Comments

Jag är så himla sugen på att hänga med ett kompis gäng till Bråvalla i sommar. Men jag har inte köpt någon biljett än för vet inte om jag får ledigt, så det väntar jag med.
Har någon av er varit på Bråvalla?

Likes

Comments

Kaffe kaffe kaffe ❤

Denna dag har varit väldigt seg. Inte nog med att jag hade en massa planerat som jag skulle hinna idag när jag är ledig, men det skedde ju inte så himla mycket. I morses så följde jag med mamma till Götene för hon skulle till läkaren där, så då fick jag köra. Bara där så började dagen dåligt, för när vi skulle sätta oss i bilen och åka hemåt så startar inte bilen. Den var helt död. Lagom irriterande så gick vi till en bilverkstad och dom hjälpte oss att få igång den, thank god! Väl hemma så följde jag med hem till mami och åt frukost/brunch typ. Sen drog jag mig hemåt och startade kaffe och sen satte mig vid datorn för att fixa med dels bloggen och shoppa lite. Men jag somnade. Så nu sitter jag dricker kaffe för att komma igång igen så jag får något gjort innan det är läggdags.

Likes

Comments

Alltså denna onsdagen blev bättre än förväntat. Fick en snap av min stora syster på förmiddagen om att VI SKA GÅ PÅ FKN LADY GAGA den 23:e oktober. Alltså helt sjukt att vi ska se henne igen. Det roliga är att jag pratade med henne igår om att Lady Gaga skulle komma till Sverige igen och kollade om inte vi kan köpa biljetter igen, men då svarade hon att hon inte visste riktigt. Men nu har hon alltså köpt biljetter!!
Har så himla mycket att se fram emot i år nu och det är så himla kul också!! Är så himla taggad på detta året alltså! 😍

Likes

Comments

Blev som sagt en sen middag för mig idag. Tiden går ju så fort när man håller på att greja och städa.
Min middag bestod av kyckling och hemma gjorda klyftpotatis, morot och lite sallad till. Blev riktigt gott faktiskt. Var lite osäker på hur kycklingen skulle bli, men den blev godkänd!
Nu blir det att kika lite på Gilmore Girls innan läggdags.

Likes

Comments