View tracker

Den 10:e juni 2016 var det dags för mig att ta studenten. Det var den bästa dagen i mitt och att jag faktiskt tog mig igenom skolan det sista året, det hade jag aldrig trott. Var beredd på att hoppa under höstterminen i trean. Men jag hade såna bra människor runt omkring mig som stöttade mig och hjälpte mig igenom skolan.
Att jag hade min bästa vän vid min sida som hjälpte mig att stötta mig genom skolan, fastän hon hade tagit studenten redan. Hon hjälpte mig att komma igenom skolan med att berätta hur hennes student var och att det var värt att kämpa.

Sen den 12:e juni 2016 så var det dags för studentbalen. Min klänning hade jag beställt på bubbleroom för ca 350 kr. Jag kände det att jag inte ville lägga hur mycket pengar som helst på min balklänning då man bara kommer att ha den en gång kanske?
Jag var inte den piggaste människan under balen för jag hade åkt på en sån förkylning efter studentveckan så jag var hemma redan vid 22.00 på kvällen. Jag var bara där och käka maten som serverades och sen kände jag att jag inte orkade mer under kvällen.

Puss

Likes

Comments

​Favorit podden än så länge ! 

​Haha ja, ska man börja blogga igen eller inte? Man är ju väldigt bra på det kan man säga, hehe eller inte. 
Nej, men ska kanske försöka uppdatera lite igen, men det kommer kanske inte bli hur bra som helst eftersom jag inte något internet hemma, men någonting ska jag nog kunna hitta på. 

Ska nog försöka fixa iordning lite tidsinställda inlägg som kommer upp om uppdatering om vad jag har gjort de senaste 4 månaderna och vad som har hänt! 

Puss och kram så länge! 
😘

Likes

Comments

​Älskar verkligen den här oljan!! Jag applicerar den i mitt hår varje gång efter jag har duschat och det blir jättelent och toppar blir också bättre! Jag tror att jag köpte min i Bryssel när jag var där, eller så var det i Barcelona, kommer inte riktigt ihåg! Men jag tror att det finns i webbutiker eller så finns det nog liknande. Den är verkligen värd pengarna, jag kommer inte riktigt ihåg vad den kosta, men jag kommer garanterat köpa den igen om jag hittar den! Kram❤

Likes

Comments

Lördag igen och jag sitter nere i soffan och pluggar, haha skräll! Nej, men skoldatorn ska in på måndag så måste försöka bli klar med så pass mycket idag! har typ 2-3 grejer kvar av typ 10 saker, så jag har kommit en bit iaf! Men ja, så ser min förmiddag ut iaf och senare sen ska jag iväg till ett par kompisar och festa lite och ha det roligt!
Men nu ska jag försöka bli klar med skolarbetet! Kram❤
Just ja, håller på med att filma en vlogg också, men jag får se ifall jag väljer att lägga upp den!

Likes

Comments

Onsdag idag och det är en väldigt grå sådan, och då menar jag vädret haha. Det har inte varit superbra väder dom senaste dagarna men vad gör det när jag ändå sitter inne och pluggar hela tiden. Så ja, ni kan ju lista ut vad resterande av min dag kommer att se ut... pluggiplugg! Dock så ska jag runt 19.40 iväg och sola med ett par kompisar och hoppas på att få en liten tan till studenten. Men nu gäller det att skriva klart allting som ska vara inne så jag kan andas ut och börja få ett socialt liv igen. Kram❤

Likes

Comments

​Jaha, då var det söndag igen. Min dag har inte varit så lugn, det var full fart på jobbet och det var sjukt varmt så man var svettig och mysig efteråt. Kom sedan hem för att slänga i min sallad för att sedan gå ut i garaget för att få hjälp av min låtsatspappa att byta avgasrör på min bil i hopp om att den inte släpper ut för mycket avgaser. Och nu så sitter jag uppe och ska försöka att få lite plugg gjort innan jag går och läggar. Dock är jag sjukt trött så får se hur mycket plugg det blir. Kram ❤

Likes

Comments

​Hade det jätte trevligt igår hemma hos Julia med resterande av mina nya arbetskamrater. Det hade ordnats med lite olika lekar, musikquiz och så erbjöds kvällen med en massa sång, dans och skratt. Vi drog senare ut på stan till en liten pub kan man säga där vi sen stannade tills det var dags att gå hem. Jag var väl hemma runt 02.00 så var rätt så pigg idag ändå, eftersom jag har haft en del på schemat idag. Det mesta av det har ju bestått av plugg dock, men nu så tänkte jag faktiskt runda av kvällen lite med att kika på någon serie och bara mysa. För imorgon väntas det jobb, 8-15 står på schemat, så måste vara pigger, haha! Kram ❤

Likes

Comments

Sitter just nu på min sista lektion för denna vecka och sen tar jag helg. Fredagens planer ser ut såhär: 
- Hem och försöka plugga sen fixa iordning mig 
- Iväg med pappa för att fira mig och min lillasyster 
- Träffa jobbar kompisar och ha det bra! 
Hur ser eran fredag ut? Kram ❤

Likes

Comments

​Åh, fick hem mitt paket förut från Nelly som innehöll mina lösögonfransar. Haha, fick även med tandkräm av dom, det var ju snällt haha!

Likes

Comments