Förlåt för det inte har blivit någon bloggning på ett tag. Men jag orkar inte blogga så mycket just nu. Men kommer tillbaka när jag fått upp intresset lite mer igen. Men vem vet, det kanske blir snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i sängen och väntar på att min ansiktsmask ska torka in. Ska därefter duscha och sen kommer älskling hit och sover här ikväll.
Idag har jag gjort lite no och sett på glee.
Imorgon kanske jag åker in till emporia för new yorker har 30 på allt i butiken. Inte för att jag brukar handla där så mycket, men kan va lite roligt att komma iväg lite.Juste, lagade pasta med ost och skinksås till lunch. Blev faktiskt gott!

Likes

Comments

Sov hos Mathias inatt. Så när han skulle till skolan tog jag bussen hem.
Kunde inte somna nu när jag kom hem så jag ligger och kollar på glee. Ska äta frukost om en stund och sen skriva no rapport.

Likes

Comments

Hela kvällen har jag hållit på med en sak som ät hemlig. Kommer att visa upp saken så småningom men än så länge e det hemligt.
Imorgon börjar jag 9 och slutar 15.40. Och efter set tar jag helg!
Men nu måste jag sova, godnatt alla!
Blev även en frapino efter skolan plus att jag köpte ett par nya vantar!

Likes

Comments

Pappa kom precis hem med paket till mig och Issa vars ett par uggs!


(ursäkta för dåliga bilder)

Likes

Comments

Godmorgon alla. Sitter just nu på bussen och lyssnar på nrj. Idag slutar jag redan 12 så efter skolan ska jag kolla på lite kläder för jag såg precis att jag fått mitt studiebidrag. Min lön kommer också idag, förhoppningsvis..


Likes

Comments

Usch gick upp klockan 6 imorse kände mig verkligen helt jävla död. Drog mig upp ur sängen iallafall, sminkade mig och plattade håret. Gick därefter mot bussen i mörkret.
Efter skolan åkte jag till södervärn och mötte upp älskling, skulle egentligen överraska honom men det helt tvärt om faktiskt.
Åkte hem till Mathias och vid 5 tiden åkte vi in till Jägersro för han skulle byta byxor. Därefter hämtade hans mamma upp oss och släppte av oss på intermezzo i svedala. Där åt vi mysig middag tillsammans sen var jag tvungen att gå hem.
Har bara 2 dagar kvar i skolan denna veckan för vi är förmodligen lediga på torsdag för vi gick övertid för någon vecka sedan!

Men nu måste jag sova, godnatt alla!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat i helgen! Har varit i Småland med Mathias och har kannor haft någon täckning. Dessutom slutade mitt simkort fungera igår, men nu funkar det igen.
Men lite kortfattat om helgen är väl att jag och Mathias har spelat spel och frusit. Vi har alltså vatt i deras familjs husvagn.

Imorgon börjar skolan igen. Ska ändå bli kul att träffa alla igen, dock jobbigt att gå upp klockan 6..
Nu ska jag försöka dra mig mot duschen och sen se solsidan.

Likes

Comments

Idag var det sista dagen på praktiken. Fick en blomma av min handledare och massa kramar av alla barnen.
Nu har jag precis kommit hem och ska ta mig till Mathias när jag packat alla saker inför helgen!

Likes

Comments

Skulle gå in på instagram så var jag utloggad. Så jag försöker logga in då står det att jag har bett om att byta lösenord.. Så jag tryckte på "glömt lösenord" och fixade allt genom mailen. Sen om man går in och kollar vilka foton jag gillat så står det att jag gillat foton på folk jag varken känner eller följer. Så antagligen e någon inne på mitt konto. Dock lägger personen inte upp bilder.
Åhh, blir så sur på sånna människor som förstör..

Likes

Comments