Postad i: Vardag

3 till härliga bilder ifrån det fina höstvädret.
Sitter just nu i soffan tillsammans med Tobias mamma och hans lillebror då han även idag var tvungen att plugga en hel del. Imorgon börjar jag inte förrän 13:15 och har bara en lektion, vådligt skönt! Tänkte eventuellt gymma före skolan, eller så blir det efteråt. Får se hur jag gör! Hoppas ni haft en bra dag hjärtan, kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Huuur fint är det inte ute nu när alla löven är i massa fina färger?

Min skoldag idag har varit hyfsat lugn, hade 3 timmars lång material och miljö lektion, vi håller just nu på och jobbar två och två, man ska välja ut två produkter som man sedan ska fördjupa sig i, samt ta reda på vilka ämnen i produkten som kan vara skadliga. Väldigt intressant men samtidigt hyfsat svårt då det finns så otroligt många ämnen i varje produkt. Avslutade skoldagen med en svenskalektion och nu är jag hemma hos hjärtat. Hur har eran skoldag varit?

Likes

Comments

Postad i: Mat , Vardag

Hallå på er hjärtan! Idag har jag mått fruktansvärt dåligt, haft ont i huvudet hela dagen.. det kommer med jämna mellanrum på mig att jag får sprängande huvudvärk och illamående, har kollat upp det en gång innan men tror det är dags att kolla det igen så inte något är fel. Hur som helst, följde med Tobias hem efter skolan, vi har ätit gott och sedan var han tvungen att plugga en hel del så jag var istället kvar i köket med hans mamma och bakade chokladbollar, haha händer aldrig att jag bakar så det vart mysigt<3 Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er allesammans!! Hur mår ni? Jag själv mår sådär, vaknade inatt och mådde jättelilla och övervägde om jag skulle gå till skolan eller ej. Men nu har vi fått ändrat schema så vi har endast hårstylist på måndagar, vilket inte är speciellt ansträngde så jag tog mig till skolan. Just nu sitter jag och Mathilda i matsalen och försöker äta lite, tyvärr är inte maten speciellt god på våran skola så det blir en hel del resturangbesök..
Ha en jättebra dag allihopa så hörs vi senare.

Likes

Comments

Postad i: Musik

3 bra låtar som spelas lite oftare än andra låtar i mina öron just nu!!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Oj vad bloggen har fått lida i snart 2 dygn..
HEJ allihopa! Ber hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering i ca 2 dagar nu men har helt enkelt inte haft något att skriva om samt knappt haft någon tid eller haft bra bilder? Och ett inlägg utan bilder är ju hur tråkigt som helst. Inatt sov iallafall jag och Tobbe hemma hos Oscar, vi vaknade (för en gångskull) innan klockan slog 14:00 haha.. Vi var så lata med så vi beställde hem onlinepizza, mums för stunden men fy vad illa jag mådde efteråt. Vid tvåtiden åkte jag och Tobbe hem till honom en sväng, åt (igen), och bara tog de lugnt. När jag kom hem gick jag och pappa direkt in i mitt rum och bar ut allt jag har, det ska nämligen komma en målare imorgon som ska börja måla om mitt rum. Ska bli jättekul att göra om rummet, sett fram emot det länge. Kommer givetvis lägga upp bilder när allt är klart! Nu ska jag strax krypa ner i sängen i mitt tomma rum och sova. Hoppas ni haft en bra lördag och söndag så hörs vi imorgon, godnatt hjärtan!

Likes

Comments

Postad i: Mat , Vardag

Hej på er allihopa! Sitter just nu hemma hos mig med Sanna, Anna, Linea, Fanny, Emmie, Hugo och Jonas och bara snackar, äter gott och myser. Vi har ätit tacos och bara myst hela kvällen. Vad hittar ni på ikväll hjärtisar?

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Smink

Mitt första tips handlar om sminkborstar. Jag tror många glömmer av hur viktigt det är att faktiskt tvätta sina sminkborstar och hålla dom rena. Försök att ha som rutin att tvätta dom ​en gång i veckan. För att tvätta dom på ett enkelt och smidigt sätt så ta vanligt diskmedel, (det funkar exakt lika bra som att använda sig av borttagning som är gjort för speciellt sminkborstar).

Jag brukar använda mig av vanligt YES diskmedel. Det löser upp fettet i borstarna och på sätt rengörs dom. Ta en klick med diskmedel i handflatan och gör sedan försiktiga cirklar med borsten i handflatan. Se till så att all produkt försvinner.

När du sedan ska låta borstarna torka så ska du ta två handdukar, rulla den ena så den blir avlång och lägg den bakom den andra handduken så det blir som en "backe". Och ställ sminkborstarna så skaftet är uppåt och håret neråt, ligger dom rakt eller står uppåner så rinner vattnet inåt i borsten och då tränger det sig ner där håret är limmat. Och kommer det vatten på det så löser sig limmet upp och håret på borstarna börjar falla av.

Mitt andra tips är att istället för att lägga en klick foundation på handen, införskaffa dig istället en vanlig kakelplatta och lägg klicken med foundation där på istället. Genom att lägga den på handen så kommer det mycket mer bakterier i din produkt som sedan hamnar i ditt ansikte. Det är mycket mer hygieniskt att använda sig av en kakelplatta. När du ska tvätta plattan så använd dig av diskmedel eller om du behöver tvätta av den fort så kan du även ta lite handsprit på en hushållspappersbit och torka av den.

Kommentera gärna om du brukar göra såhär eller om du kanske har lärt dig något nytt!

Likes

Comments

Postad i: +/-

+ Det är fredag!!!

- Vi har fått ändrat schema så att istället för att börja 10:55 på fredagar börjar vi 8:00 och har istället en håltimma därefter.

+ Vi fick sluta 2 h tidigare idag.

+ Ska ha tacomys hemma hos mig med gänget idag<3

- Det är så fruktansvärt mörkt ute på mornarna nu.

+ Har massa roligt inplanerat i helgen.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Helt sjukt hur fint det är ute nu, älskar höstens färger!
Hej hjärtan! Min dag idag har bestått av matte, engelska och idrott. Enligt mig är detta tråkigaste dagen på veckan, gillar idrott men matte och engelska är inga favoriter direkt. På idrotten var vi vid annelundsparken och det var där jag tog dom fina bilderna. Just nu ligger jag i min säng, kollar på youtube och ska strax göra mig något att äta. Hur har eran dag varit?

Likes

Comments