Hej hej!
Äntligen är jag någorlunda frisk. Gav mig ut på en jobbjakt här under förmiddagen. Inte lätt alltså, det är inte jättemycket öppet här nu under lågsäsong. Känner mig som en lost tonåring när jag vandrar omkring här haha. Gick in på en restaurang/Cafe där jag pratade med tre tjejer i min ålder varav en, EN av dem kunde prata engelska. Det är sååå sjukt tycker jag. Vi svenskar är verkligen grymma på engelska i jämförelse med människorna här. Gav upp lite och gick hem och sökte från datorn istället 😆. Nu har B1 åkt iväg på bortamatch och jag ska snart ge mig ut på en löprunda runt sjön :)

Happy Friday!!

Det bästa med sovmorgon varje dag är ju att jag kan göra smoothie bowls varje morgon! Det ni ;) (kommer ha tröttnat om en vecka;))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Jag har åkt på förkylningen från h-vetet. Den vill inte ge med sig, så segt. Men idag kanske det är lite bättre. Igår städade jag lite här hemma och sen åkte jag och B1 ner till stan för en fika. Vi satt utomhus med utsikt över bergen. Var där väldigt länge och bara umgicks. Jättetrevligt. Det finns typ ett fikaställe här i byn som alla går till hehe. Kaffee klatsch heter det. Jättemysigt med gammaldags inredning och gott fikabröd. Vi delade på en brownie. 😋🤗 Efter det var jag ute på en långpromenad i det fina vädret som äntligen kommit hit för en stund. Allt är ju så mycket finare när solen är framme :).

Idag tänkte jag fixa lite med mina studier, se om jag kan signa upp på ett gym här och om vädret håller i sig blir det kanske en hike upp i bergen. V får se :)

När jag inte är ute på hike och vill ta en promenad så brukar jag gå runt sjön här. Det är ungefär 5 km runt hela sjön. Perfekt med två varvs löpning/promenad :)

Likes

Comments

Har fastnat ordentligt för denna bok! Väldigt inspirerande!

Hej hej!

Likes

Comments

Såå, nu tänkte jag börja skriva lite om mitt äventyr här i alperna. Jag vet att mina vänner och min familj gärna vill att jag ska dela med mig av min tid här i Schweiz. Så det är framförallt för er skull, kanske lite för min skull också. Nu i början har jag inte så mycket att göra om dagarna heller. Hoppas att det kommer falla på plats mer och mer.

Jag har i alla fall varit här i Davos, Schweiz sedan i torsdags eftermiddag. Var här en vecka i juli på semester vilket gör allt lite enklare. Det känns redan som hemma faktiskt. Och för den som inte vet så flyttade jag ner hit då min kille har fått jobb här (hockeyspelare). Tog tjänstledigt från mitt jobb som sjuksköterska och ska nu försöka hitta någon sysselsättning här nere. Vi bor i den tysktalande delen så de flesta jobb kräver att man kan tyska (tyvärr). Jag har börjat läsa gymnasietyska på distans och ska läsa lite andra kurser under hösten. Fick ett jobberbjudande på ett hotell här igår men det var en heltidstjänst med 12 timmars skift varje helg. Det kändes inte helt rätt så jag letar vidare. Kommer eventuellt kunna hoppa in och jobba på hotellet under events och liknande. Vi får se helt enkelt.

Just nu träffar jag inte så många förutom min pojkvän, han är underbar på alla sätt men hoppas kunna hitta några tjejer att umgås med. Vi bor granne med ett svenskt par, så det känns väldigt kul!

Ikväll är det match så jag ska snart ta en dusch och käka lite innan jag beger mig.

Ha det! :)Lite bilder från de senaste dagarna. Det är verkligen som en saga här! Sjukt vackert! Lite detlajer från lägenhet också, tavlan på rådjuret har faktiskt Broc valt ;) gillar den skarpt! :)

Likes

Comments