Header
View tracker

1 timme och trettio minuter effektiv träning är gjord för dagen och så bra känns det! Såhär såg passet ut:

Militärpress, uppvärmningsset x2, sen 5-8 reps x4
Hantelpress (sittande) 12x4
Facepulls 12x4

Bänkpress, uppvärmningsset x1, 6x3 + ett dropset för att köra slut på det sista
Sittande Bröstpress i maskin 15x4
Cable-push 10x3

Luftcykling 30 sekunder x4
Situps på boll 12x3
Sneda situps på lutande bänk 10x3
Alternerande hälnuddningar 15x4
Övning för sido-magmusklerna 10/varje sida x3

25 min pw i lutning på hastighet 6.5 km/h

Nu är jag hos Rasmus igen och har även gjort massa matlådor till imorgon då skoldag och gym väntar. Kanske även jobb så gäller att vara förberedd! Har iallafall gjort en matlåda med kycklingwook och massa gottigheter till lunch, en kvargbägare till mellanmål, riskakor/Nocco som pwo och sen lite pulver + frukt!
Det kommer säkerligen bli en bra vecka med mycket jobb, ett läkarbesök, bra träning och få undan en del plugg. Inställning är A och O därför börjar jag redan nu tänka på att veckan kommer bli lyckad och välfylld av bra saker!
Kraaam

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Började dagen med avokadomackor tillsammans med Rasmus innan han gav sig iväg på träning. Nu ska jag snöra på mig skorna och gå promenad med Enzo sedan blir det ett efterlängtat pass på gymmet! Axlar, mage och cardio, om jag hinner slänger jag in lite bröstövningar då jag inte tränat de som jag velat denna veckan! Vi får se, har lite ont i axlen så om den säger tvärnej får det bli bröst helt igenom istället!
Längtar till jag får nya Nocco i handen, älskar ju Tropical men vore fint med någon till som man verkligen tycker är en tio-poängare!

Likes

Comments

View tracker

Hej hur mår ni idag? Jag mår kalas, det är lördag och jag har precis kommit hem. Jobbade 08-11 och sen körde jag direkt till gymmet, körde igenom rygg och armar bra pass faktiskt! Handlade även lite till ikväll när jag och Rasmus ska ha mysig middag, kyckling, rotfrukter och pesto blir det på ett ungefär!
Något som är både mindre roligt och roligt på samma gång är att mina Gymshark leggings gått sönder, PANIK. Första gången ett par träningsbyxor går sönder för min del och nu när de här som kostar så pass mycket sprack blev jag så jävla ledsen. Ska försöka laga dom men skrev till Gymshark så vi kunde lösa det på något vis och då fick jag ett presentkort på 700kr så beställde ett par andra, då mina Flex säkerligen går att laga så är det skönt att ha två olika istället för två identiska. Beställde de ovan, Gymshark Dry Sculpture legging, hoppas de är bra både i kvalitén och i storleken!

Likes

Comments

Klockan är snart nio och jag sitter med näsan i böcker, rapporter och med datorn i högsta hugg. Min kära syster har lagat så god schnitzel med massa tillbehör så det blev en perfekt uppladdning till gymnasiearbetet! Har ändå kommit en bra bit så är nöjd för idag, ska snart köra hemåt och imorgon blir det en välförtjänt sovmorgon innan jag ska fixa håret!
Gymmet i morse gick toppen, var såå trött men körde igenom bröstmusklerna och magen rejält! Så himla roligt! Imorgon tar jag vilodag inför helgens jobb och träningspass, kan behövas!
Kram

Likes

Comments

Hur exalterad blir man inte över en ny fräsch smak!! Fattade ingenting när jag såg namnet Cassis, men sen så var det självklart att det var svartvinbär! Kan bli både bra och dåligt, kanske inte bättre än Päron och Tropical men ändå fräsch! Gillar även att det är en blå burk = koffein.
Nu: arbeta med gymnasiearbetet, äta något, knäppa en silvrig Nocco och ladda upp för axlar/rygg. Supertaggad! Ska träna med Rasmus så hoppas inte det är lika fullt på gymmet idag som igår, mycket svårare att köra ihop då enligt mig. Ska nog även lägga in lite pw på löpbandet, alltid bra med lite pulsträning!

Likes

Comments

View tracker

Hello monday!
Så otroligt taggad på ny vecka och att få saker gjort! Den här veckan ska jag:
- träna hårt
- jobba med gymnasiearbetet
- beställa balklänning
- Klippa/färga håret, hur kul??
Sä ja, en del roliga saker händer men också skolan och det är mindre roligt! Men men.
Idag efter skolan fick det bli ben, mage och 20 min cardio på crosstrainern. Överfullt gym men gick bra ändå, körde 5 set knäböj, utfall x3, Benpress x5, legcurl framsida x5 och utsida rumpa i maskin x3. Samt Sidolyft med vikt för magen x4, situps x1, fällkniven x1 och cykling i luften x1. Ett bra pass helt enkelt med fokus på kontakt!

Kraaam

Likes

Comments

Motivationen flyter på, jag är glad och det känns ändå som mina förväntningar på mig själv håller i. Beatrice 2.0 ska skapas detta året och jag är på god väg, riktigt kul! Ska verkligen satsa på mig i år, mer styrka, glädje och hitta balansen i både stress och oro. Första steget är att inte lägga min dyrbara energi på människor som irriterar mig, sen jobba med att vara mer positiv och inte dömma allt för snabbt. Samt en av de viktigaste sakerna: lyssna mer, man behöver inte alltid prata mest och högst utan att lyssna kan gynna en själv lika mycket.
Har haft en toppendag och imorgon ska bli minst lika bra innan jag går på jobbhelgen. Jobbar lördagkväll och söndag 7-14 så blir en bra helg helt enkelt. Planerar att köra cardio och armar på gymmet imorgon, så taggad! Gillar armar men cardio desto mindre.. aja bara att köra på!

Likes

Comments

Allvarligt hur snygga och BEKVÄMA är inte Gymsharks kläder? Vill ha typ ALLT. Men plånboken säger nej för stunden och om man tänker efter, behöver jag verkligen mer träningskläder? Hm..men en sak som är säker är att nästa köp av träningskläder kommer beställas från Gymshark iallafall. Det är verkligen värt att köpa kläderna för den dyrare pengen, kvalitén är skitbra!!

Likes

Comments