Header

På senaste tiden har jag varit i Norge en vecka. Håller även på att ordan mycket inför Turkiet. Jag och syrran har ordnat nya pass börja skriva listor av saker vi inte får glömma och mycket mer. Nu är de bara 25 dagar tills vi åker. Längtar som en galning. Slänger in några bilder av vad jag gjort sen sist!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara kasta in några bilder jag tog här om dagen. Titta och njut av sommaren !
Likes

Comments

Senaste tiden har jag tänkt mycket och tagit det lugnt! Det är så skönt att kunna känna sig avslappnad och bara slappa! I dag har jag varit och bada med Michelle, Elise och Tea super mysigt. I går låg jag ute och sola. Brände mig som bara den! Är jätte fint väder och jag njuter av sommaren!


Likes

Comments

Sista juni och sista sommarjobbsdagen är klar. I fredags var jag med hannah och hade mys kväll. I lördags var jag med vänner och grillade nere i båthamnen super mysigt!Nu är allt bokat och klart om 54 dagar åker jag och min syster samt hennes pojkvän till Turkiet en vecka super skönt! Längtar som bara den😍

Likes

Comments

I dag är det ännu en måndag och ännu en bra dag på sommarjobbet. Nu är det bara 4 dagar kvar att jobba. Kommer sakna att inte umgås med barnen alla är så härliga:(. Så ska ta vara på dessa fyra dagar som är kvar! Midsommar jag super mysig! Var så kul att träffa släkten igen! Mycket skratt och mycket god mat !!
Likes

Comments

I måndags började jag första dagen på mitt första riktiga sommarjobb! Är så kul att ha ett sommarjobb och tjäna sina egna pengar. Jag jobbar på en förskola med jätte härliga barn.är så sjukt trött på kvällarna. Är inte van att jobba med barn men sista dagen kommer vara lättast som vanligt för det lär vara då man kommit in i jobbet! I går så var vi hos min kusin och åt grillat och de har så fina tax vovvar helt underbara! Nu ligger jag och slappar och lyssnar på lite musik!

Likes

Comments

I går var det min födelsedag en underbar dag som var bääst !! I dag har det varit skolavslutning på skolan. Sofie i min klass hade bakat världens godaste tårta. Nu snart ska jag åka hem till mamma och få lite födelsedags presenter och mysa lite sen åka hem till finaste michelle !❤️😘 Glad sommar!I dag hade jag ett linne från gina tricot, svarta jeans från MQ, kavaj från hm samt halsband från hm. Skorna jag hade kom inte med på bild men var ett par svarta ballerina med nitar på hälen!

Likes

Comments

Jag har nyss kommit hem från michelle som jag var med i går. vi hade en jätte fin dag/natt. Har inte varit på skolan på cirka en vecka så skönt. Hatar sist veckan i skolan så tråkig finns inget att göra! Två dagar tills jag fyller 17!!! Det närmar sig! I morgon är jag ledig och ska bara ligga hemma och ta de lugnt. Jag tänker yes sommarlov va skönt. Sen inser jag jag börjar sommar jobba på måndag. Längtar faktiskt de ska bli kul!
Likes

Comments

I går var jag och mamma på stan och uppgraderade våra mobiler samt abonnemang. Vi har varsin iphone 5s nu. I dag har jag pluggat inför ett prov i morgon....suck. Sista provet wohoo. Jag har varit och köpt ett mobil skal i dag och några små saker. Hittade mina älskade godisar jag köpte en gång jag var i Stockholm.. Äntligen mums.


Likes

Comments

I dag är det första juni! Snart är det sommarlov så skönt. Bara åtta skoldagar kvar. 12 dagar tills jag fyller 17. Jag har lite stress över att de känns som jag håller på att bli gammal och kastar i väg min ungdom på onödiga saker. Men förmodligen bara jag som överdriver haha. I dag har jag umgåtts med min moster och hennes kille, samt mormor och morfar. Vi har varit ute på en promenad på förmiddagen och sen åkte jag hem till mamma. I morgon är det skola och kort dag super sköönt. Efter skolan ska jag träffa mamma på stan och mysa med henne, gå i lite butiker osv. Vädret har varit ganska tråkigt och igår så hade jag mys kläder för det var sånt dåligt väder.
Likes

Comments