Igår var jag Celine,Julia,Elin,Ida hos Vilma för vi fick ledigt från skolan och skulle göra en uppgift tillsammans och det tog typ 2 timmar att bygga en slags bana till No.
När vi blev klara satt vi i soffan och sedan vi typ tolv tiden åt vi pizza sedan lekte vi kurragömma och efter det spelade vi just dance det var väldigt roligt.
Och vi spelade dessutom sällskaps spel och efter att vi hade spelat två omgångar åt vi Nuggets och pommes.
Så gick vi ut med filtar och pratade på studsmatta och det var väldigt roligt sen gick vi in igen och åt godis och pratade.
Sen gick vi ut igen och lekte vinken tills vi åkte hem och jag sov över hos Celine ( har nog aldrig rör på mig så här mycket på en dag)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och min bästis Celine och Felicia åkte upp till Göteborg med några andra för att se sleeping with sirens och pierce the veil.
Vi åkte upp med buss och hoppade av utanför nordstan och gick runt och kollade i affärer mesans vi väntade på att Julia skulle komma med tåget.
Så pratade vi men så såg vi två säkerhets vakter några meter bort och Felicia fick för sig att gå fram och fråga om en selfie med dom men så tyvär fick hon ingen.
Men när Julia väll kom gick vi och la in våra. Väskor i ett skåp och vi hittade en fotoautomat så jag Felicia och Celine bestämde oss att ta några bilder men det var väldigt trångt.
När vi var Klara gick vi och åt mat sedan begav vi oss till där dom skulle har konserten och ställde oss i kön det tog ett tag innan dom började att släppa in folk.
När vi väll kom in sprang vi upp till balkongen för att få bra platser och det fick vi också förbandet hade redan börjat att spela och dom var väldigt bra.
Sedan började pierce the veil spela och dom var jätte bra och när dom nästan var klara så kom kellin Quinn upp på sen en liten stund men försvann sedan igen men framför mig åt vänster fanns det en dörr som folk ibland gick ut ifrån den öppnades och någon började att krypa under säkerhets linan framför mig jag så först inte vem det var men märkte snabbt att det var Kellin Quinn och blev väldigt glad och han röra hans hår och rygg innan han fortsatte att gå iväg bland publiken.
Och det blev extremt varmt så vi fick be säkerhets vakterna om vatten typ hela tiden men det var väldigt roligt önskar att jag kan få se dom igen.
Jag och min vän Celine fick också var sitt plektrum!

Likes

Comments

Jag min bror och mamma min syster hennes kompis och hennes kompis mamma var på katy perrys konsert i Stockholm.
Och vi tog oss ditt upp med flyg och det var första gången jag flög så det var jätte spännande och roligt ✈️.
När vi kom upp till Stocholm vandrade vi runt i Stocholm och kollade i affärer och väntade tills man skulle börja släpa in till konserten. .

När vi väll var inne i Globen så gick jag och min syster och köpte var sin katy Perry tröja och ett armban var.

När vi hittade våra platser satte vi oss och väntade men min idiot till syster råkade att tappa sitt armband rakt ner i publiken nedanför oss och vi hittade inte det så hon fick köpa ett nytt.

Vi väntade i ca 40 minuter tills förbandet började men man satt bara typ och väntade tills katy Perry skulle komma .

Och jag tycker att konserten var jätte bra och man hade jätte ont i halsen dan efter.

Och vi sov på hotel så vi åt frukost där och sedan begav vi oss till flygplatsen och när man väll satt på planet gick det snabbt hem kändes som att man inte hade hunnit sätta sig ner innan man skulle kliva av igen. Men den var en rolig upplevelse och hoppas på att få se katy Perry igen🎶

Likes

Comments