Header

Torsdagen på påsklovet var jag först på umo och fick starkare medicin utskrivet till mig, sen var jag och shoppade med Malin, Sara och Assii och då köpte jag ett halsband, en leksaks anka till hundarna och pälsglans till Liljas svans. Sen på fredagen kom mormor och morfar och firade mig och på lördagen var jag och red Lilja. Tänkte först rida ut henne, men då hon var mer på två ben än på marken, så blev det ridhuset och då gick hon först jättebra, men sen blev hon överpigg och bara taktade runt. Så det blev väl egentligen inte så mycket gjort, mer än att försöka hålla henne lite lugn och försöka rida lite lösgörande. På kvällen åkte jag till mormor och sen på söndagen åkte jag hem för att åka vidare och träffa ett par andra vänner och på måndagen åkte jag tillbaka till Bollerup. Så mitt påsklov var väl rätt intensivt med många bra saker kort sagt.

På tisdagen hade vi ridning på eftermiddagen och då fick jag Bristic igen och jag har faktiskt längtat efter att få rida han igen. Jag tror inte att jag har haft samma känsla som jag hade för Jagaar för någon annan än Bristic och Ruzzin här på Bollerup. Bristic är pigg, hög och lite av en "lite överallt häst". Men han är så underbar och charmig på hans sätt. Jag visste nu att han var pigg, så när jag hoppade upp så försökte jag bara vara stabil och lugn och det gick faktiskt bra redan från början i både skritt och trav. Det var vissa gånger som han var lite för hektisk men samlade jag ihop mig själv då, tog tillbaka bål styrkan och tänkte igenom vad jag gjorde när han var lugn så blev han lika lugn igen. Han sökte sig neråt och framåt och jag kunde ha honom där 90 % av passet i alla fall, vilket var mitt mål. I galoppen bröt han av hela tiden så den lämnar jag bakom mig, men jag är riktigt nöjd över hur jag red honom. I 3:an tror jag att vi får blockhästar alltså en häst vi rider typ hela tiden och då vill jag ha Bristic helst, annars typ Ruzzin.

I torsdags fyllde jag år och det var faktiskt en riktigt bra dag, härligt väder i alla fall. På morgonen hade vi fårklippning och det ska vi även göra imorgon, men imorgon blir vi bedömda på det. I fredags hade vi två prov efter varandra så jag var rätt trött på eftermiddagen. På kvällen firade mina tre absolut närmste vänner mig och det var så härligt att träffa dem igen. I lördags hade vi vänner som kom och firade mig och i söndags kom moster ner, första gången på 15-16 år och firade mig.

I måndags hade vi körning och då körde jag Moppe, han var rätt spänd och pigg och lite stel. Men gjorde det bästa med situationen. Han har problem att vara rätt ställd åt ena hållet, då han är blind där. Men jag fick beröm över hur bra jag körde han då jag höll honom lugn även där han brukar stressa upp sig. Nöjd.

Annars händer det inte mer än att jag har haft håltimme både i måndags, igår, idag och ska även ha det på fredag.

Idag har vi även haft nationella prov i svenska läsförståelse och jag svarade på allt men, var lite osäker på några, men men.

Ha det bra så hörs vi

Hälsar en trött Bea!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag bloggade, jag tänkte först blogga i fredags då jag hade rätt mycket att göra förra veckan. Men då terrordådet hände så tappade jag suget fullständigt och sen har jag inte hunnit skriva, helt enkelt.

Förra måndagen hade vi körning på schemat och vi tömkörde på volt, självklart hade jag fina Moppe som faktiskt var helt annorlunda. Han vilade i steget och höll en jämn, långsam, stadig, balanserad takt vilket gjorde att han kunde slappna av på ett helt annat sätt och komma ordentligt till arbetet. Riktigt nöjd över han.

Efter körningen på måndagen hade vi ridning och då red jag Qita ett sto som jag egentligen inte gillar, det gick inte alls bra kan jag börja med att säga. Vi hade dressyr och det första jag tänker på är hur framtung hon är, hon går på bogarna och var helt ofokuserad. Vi skulle rida en övning på medellinjen men det gick inte alls, då hon var lång, hon var över allt och hon var inte alls med mig. Men jag gjorde det jag kunde och galoppen, skritten och lite av traven blev fin men det var inte förrän i slutet och sen skrittade vi ut en pytteliten runda.

I torsdags hade vi först stalltjänst och sen hade vi en lektion i stostallet, där vi först kollade på dem dräktiga stona och sen gick vi och kollade på fölen som också står i stostallet.

I fredags så körde vi ut 5 km:s rundan och då körde jag Moppe, det gick inte helt okej, då jag hade tankarna på annat och var rätt trött. Men jag försökte vara så mjuk i handen som möjligt, då jag vet att det är det Moppe kräver och han gick ändå helt okej.

I lördags var jag hos ett par kompisar och klippte av 1-2 dm av håret och så åkte vi till skogen vilket var kul och lite mysigt.

I söndags tänkte jag först åka ut till Dalby rf/ Vasaholm, men då jag knappt kunde röra mig så ont jag hade i ryggen så blev det inget.

I går åkte jag buss in till mammas jobb och sen åkte vi till Länsförsäkringar, åkte vidare till Burlöv center och köpte en ny laddarsladd till mobilen. Där efter åkte vi till kiropraktikern så hon fick gå igenom min rygg och nacke och som jag trodde så var jag rätt ojämn igen. Det jag hatar är att vi inte sökte upp kiropraktiker tidigare fast alla tipsade och sa att vi skulle göra det. Men men, Sami min kiropraktiker sa även att om jag har ont och jag vet att det är en fredag jag behöver hjälp så ska vi bara ringa så kunde hon vänta in oss, vilket är riktigt schysst då hon sluta tidigt på fredagar. Så glad för att vi går dit vi går och att jag får den hjälp jag behöver.

Idag har jag varit i stallet, började med att fixa i ordning Liljas box, tog in henne och gjorde en grundlig genomborstning. Sen skrittade vi till ridhuset där jag tränade på volter, snett igenom, vänd igenom banan, och så hade 2 bom övningar. En övning jag hade var att jag skulle rida upp på meddelinjen göra en volt ut till väggen, rida fram lite och göra en volt till vägen åt andra håller och innan jag red ut på fyrkanten, så gjorde jag gjorde jag även där en volt åt det hållet som första volten var åt. Sen red jag ut på fyrkanten och det gjorde jag för att hon skulle bli mjuk och följsam då hon gärna sköt in bogen. Sen en bom övning var bara helt enkelt att jag skulle galoppera över bommarna och sen den sista bom övningen var att jag skulle komma i trav göra halt innan första bommen, skritta över bommen göra en volt till medellinjen komma fram i trav och trava ut över andra bommen och sen på andra långsidan så satt jag ner i traven. Så det var volter som höll ihop hela passet och var alltså den röda tråden då det var volter med i varje övning. Men det blev även en så stor skillnad från början till slutet, nöjd.

Likes

Comments

Förra veckan har jag inte så mycket att berätta om, då jag var sjuk i så gott som hela veckan och jag åkte aldrig till stallet på helgen heller. Då jag valde att plugga och vila i stället.

I måndags red jag Bristic och jag kan ju säga att jag var rätt osäker i början i både hanteringen och under ridningen. Men han bjöd samtidigt på en extremt bra känsla i slutet. Jag red med lite färre instruktioner då de var första ridpasset för mig och det kändes ändå rät bra eftersom jag försökte fokusera mer på min sits själv då. Vi red lite på volter, gjorde lite halter och red extremt små serpentinbågar.

I tisdags hade vi körning och jag körde Lippek, vi körde lite dressyr, först vände vi upp på medellinjen, körde ett varv och gjorde en travväxling och tog vi det andra varvet så skulle vi göra en båge i skritt. Det var rätt jobbigt pass, då Lippek var övertaggad och när man kulle försöka hålla in honom så kröker han bara på nacken vilket är rätt jobbigt. Men i slutet la han sig i ett tempo där jag kände mig tryggare och bekvämare i och kunde då ta pisken för att hjälpa han lite.

I torsdags red jag Hickory, skulle egentligen först ha haft Montana, men bytade till Hickory. Vi hade hoppning så vi började med att varma upp hästarna, trava över bommar och travhoppa lite, innan vi hoppade en lite bana och sen avslutade vi med att hoppa en annan bana. För att inte ha hoppat på 2 veckor, fortfarande inte vara helt frisk och jag var dessutom rätt trött så gick det helt okej.

Idag har jag varit i stallet och jag valde att rida ut Lilja, hon var rätt dryg då hon inte ville gå fram över allt. Men när hon väl lyssnade och gick fram så kunde vi både skritta, trava och galoppera på i ett bra grundtempo. Så bortsett från dem delar som hon var extremt dryg på, så uppförde hon sig exemplariskt och gav en bra känsla. Red för första gången utan nosgrimman och det gick bättre än vad jag först skulle tro. Ska föröka ta med mig mitt bettlösa träns och se hur hon reagerar på det.

Jag har dessutom både skrivit samhällsprov och naturbruksprov den här vecka och fått tillbaka några prov som jag har gjort vilket har varit helt okej resultat på. Den här veckan har jag även varit extremt trött och hålt på att försova mig två dagar då jag har varit borta hos en kompis till rätt sent in på kvällen.


Likes

Comments

Hej!

I måndags hade vi körning som första lektion och jag körde Remington. Vi skulle lägga upp ett eget körpass, alltså vi körde på egen hand, med vår tränare som hade ögonen på oss under tiden. Jag körde tillsammans med Emilia, vilket jag tyckte var väldigt bra då vi hade samma tänk. Jag fokuserade mer på tempoväxlingar och volter osv. Och jag tyckte det blev stor förändring,då han var väldigt seg och tittade utåt i början. Så jag är nöjd.

I tisdag hade vi en dressyrlektion och då red jag Daniella ett fantastiskt fint och trevligt sto, och vi hade sits träning. Så vi började med att värma upp hästarna och det första jag tänker på är hur fantastiskt fin trav hon hade, första hästen som jag gillar traven mer än galoppen. Hon tog ett lagom stort steg för att jag skulle hinna med och inte känna obehag i ryggen. Sen red jag inte så jättebra, men det är mitt eget fel

I torsdags hade vi hoppning och då hoppade jag Belfast, en rätt seg häst då han inte riktigt ville bjuda framåt. Vi hoppade bana men värmde upp på 5,5 och sen hoppade vi studsen någon gång tror jag, innan vi hoppade bana och det var först då 5,5, snett igenom och sen hoppade vi studsen. Första rundan var han inte alls framme, men den andra och sista rundan var han så mycket bättre. Nöjd.

Igår var jag och red Lilja, jag har ju sagt att jag ska rida ut hela mars månad också och sen börja varva in paddock/ridhus med uteritter. Det var andra gången jag slapp hoppa av henne bara för att hon vägrade gå framåt, visst hon blev spänd på vissa ställen, men med lite övertalning gick hon framåt. Så stolt över henne. Egentligen ville jag galoppera lite mer, men då underlaget inte var det bästa och hon var grymt spänd ibland, så valde jag att lägga fokus på skritt och trav. Känns verkligen som att det går bättre för oss nu!

När jag kom tillbaka så fixade jag hennes box och sen körde vi till momme och moffe,

Idag har jag inte gjort alls mycket, då jag blev förkyld i onsdags lite grann, men sen över natten har den utvecklats. Jag hade ingen feber i morse dock, men ikväll hade jag lite lätt feber. Men jag ska i alla fall till Bollerup och sen kommer jag vara på rumet, då jag kommer vara sjukanmäld. Men då mamma inte kan köra ner mig i morgon eller på tisdags så vill jag vara på plats och plugga inför onsdagens två prov.


Likes

Comments

I måndags hade vi vår enda ridlektion den här veckan och vi hade hoppning. Jag red Montana ett mörkbrunt sto som är rätt pigg. Vi tränade på att hoppa kombination och jag är väl inte jättenöjd över hur jag red. Hoppningen gick bra och så förutom att jag började stressa henne ibland. Skritten och galoppen fick jag ordning på någerlunda, men traven är min sämsta gångart och jag är inte alls nöjd med den. Så slutsats av det passet är väl att jag inte är nöjd, men jag är inte heller besviken.

Idag har jag varit i stallet och jag började med att ta in Lilja och Regina. Jag och mamma började ryktade hästarna och sen selade jag dem. Jag tog med mig hästägaren då det var första gången jag skulle köra Lilja och det gick hur bra som helst, otroligt enkel, okomplicerad och cool häst är Lilja. dock så ville hon springa fortare och fortare på ett ställe och på ett annat ställe började hon bocka i vagnen... Men sen hoppade hästägaren över till Regina då hon har en tendens att bara öka på hemvägen och det enda jag känner att Lilja behöver träna på mer är att gå i mitten och inte i diket. Så stolt över älskade hästen! När vi kom tillbaka så hjälpte jag till att fixa i ordning stallet och sen åkte vi hem.

Likes

Comments

I torsdags hade vi körning på morgonen och då körde jag ut Remington 5 km och det gick helt okej. han var väldigt pigg och på i början och sen i slutet av rundan så bara tröttnade han eller så blev han trött och blev slö. Har inte så mycket mer om det passet att säga.


I dag åkte jag till stallet och eftersom det började regna och snöa ordentligt så började jag med att fixa i ordning Liljas och Reginas boxar. Tog sen in Lilja och gjorde i ordning henne. Tog ut henne och satt upp sen skrittade vi iväg. När vi kom ner till dammen blev hon rädd för ankorna och sen skrittade vi vidare lugnt igen. I traven ville hon gärna trava fram och tillbaka över vägen och sen tog vi en liten kort skritt inför galoppen. I galoppen lät jag henne galoppera på samtidigt som jag stod i trepunkts sits. Vi skrittade sen tills vi kom över vägen där vi travade och sen travade vi hem, innan jag valde att skritta av henne.

Tog sen ut Lilja och in med Regina. Gjorde i ordning henne och sen satt jag upp och red iväg. Hon låtsades bli rädd för ankorna och sen gick hon gärna i under tempo. Men när vi kom till galoppen gasade hon iväg och sen låtasades hon bli rädd för en hund så hon hoppade till sidan. Tog ett break i skritt och sen travade vi i ett rätt frisk tempo, red sen halva rundan en gång till och sen travade och skrittade jag av henne.

Slutsats av nordisarna så är jag väldigt nöjd, det blåste en hel del och det är andra gången jag rider ut Lilja själv på 1 år och hon gör ingenting som att dumma sig och så. Nöjd! Regina rider jag inte så ofta men då hon blev körd igår tänkte jag att jag kunde rida henne lite krav löst och sen nästa gång kan jag köra henne i ställt., eftersom det är roligare med henne.


Likes

Comments

Igår var jag och red Lilja och Regina. Hade sällskap av en annan i stallet också. I alla fall så började vi med att rida ut Lilja och 98:an i regnet och det gick faktiskt över förväntan. Hon gick fram överallt nästan och var väldigt positiv och glad. Jag kunde till och med fatta galopp på stället, sen gjorde hon några bockningar innan hon for iväg efter 98:an. Så fantastiskt underbar känsla.

När vi kom tillbaka så släppte vi ut hästarna och tog in Regin och Tanten. Jag velade fram och tillbaka om jag skulle ha sadeln eller ej, men beslutade mig för att ta utan. Vi tog ut hästarna och hoppade upp och jag måste säga att min balans var betydligt bättre än förväntat. Galoppen gick också väldigt bra. När vi hade kommit runt rundan en gång var det uppehåll så vi bestämde oss för att ta ett varv till. I den galoppen känner jag bara hur Regina tar ner huvudet och tar bettet och sticker iväg när jag fattar galopp och där sitter jag med halvlånga tyglar och har noll kontroll. Det är bara så kul när hon blir så taggad då hon är rätt gammal. Man ser även att hon tycker det är kul och att hon har mer energi kvar. I alla fall så i slutet av galoppsträckan så känns det som att hon börjar tävla mot Tanten, men aja det gick bra och vi kom hem nöjda eller i alla fall jag.


Idag då, jo jag är tillbaka i paradiset Bollerup och hade ridning som första lektion. Jag fick Ruzzin då och den här gången tyckte jag att jag fick mer kontroll ifrån början. Visst hon gick gärna på lite för mycket i början, men fick rätt snabbt ihop skritten och då blev hon fin. Vi gick sedan vidare till traven där hon var grymt pigg och ville verkligen springa ifrån min skänkel idag och jag hade mest problem med traven. I galoppen fick jag det väldigt enkelt då hästen är lätt att fatta galopp på och hon går på framåt så jag kan fokusera mer på mig själv vilket resulterade till att hon gick väldigt bra. 

Därefter skulle vi rida på egen hand och då började jag om från grunden och såg till så jag fick ordning på skritten i båda varven, när skritten var bra gick jag vidare till traven och sen galoppen. Märkte att hon inte gick direkt på ett spår så jobbade lite med det och sen avslutade jag med att jobba med traven som blev väldigt fin stundtals. Använde mig av olika ridvägar, men även så mycket jag bara kunde av sitsen.


Likes

Comments

Förra måndagen den 13 hade jag ett dressyrpass med Rechael som verkligen var pain in the ass kan man säga, enligt min mening. Hon var slö, mot arbetade mig hela tiden och satte verkligen ut mig på volterna. Vi tränade på galoppfattningar, sitsen och volterna. Min sits är betydligt bättre och jag jobbar verkligen med den hela tiden, nu är mina ben där dem ska vara 90% av tiden, så just nu jobbar jag med handställningen att jag ska vara rak i ryggen och titta var jag ska samtidigt som jag jobbar med hälen. I 3 och 2 punkt sitsen jobbar jag väldigt mycket med att inte bli för framåtlutad, men även med att armarna inte ska stå utåt utan ligga still bredvid. Måste jobba väldigt mycket med de tre sitsarna den här terminen, då vi har examination i det och jag siktar högt där.

Tisdagen den 14 hade jag hoppass på körhästen Remington och jag kan säga att det var verkligen inte lätt. Han var otroligt tung och sen när jag skulle korta upp tyglarna för att få mer kontroll så drog han bara ut dem igen. Men jag gjorde så gott jag kunde, med att driva fram han till bettet hela tiden samtidigt tog jag halvhalter och försökte aktivera honom något. Fick bra beröm av vår tränare också så jag gjorde ju något rätt i alla fall. När vi i alla fall kom till hoppdelen så fick jag lite panik, då det var studs och jag hatar studs och är otroligt rädd för det. Men jag drev honom fram hela tiden och försökte sitta still med överkroppen och inte bli för framåtlutad och det gick faktiskt väldigt bra. Lite nöjd i alla fall.

I lördags åkte jag och mamma till Lilja och Regina, då jag skulle rida och köra dem. Började med att ta in och göra i ordning Regina, selade henne efter att ja hade snurrat upp selen och sen spände jag för. Det blev inte en jätte lång runda då hästen inte är i gång i körningen och det var rätt kallt. Men det gick väl inte heller så bra, då hon inte var så känslig som jag vill, utan hennes attityd "jag bestämmer" var väldigt mycket framme. Men det blev en del trav och skritt. Ska försöka köra henne så ofta jag har möjlighet till nu, då jag gillar att köra henne och Regina gillar det även väldigt skarpt.

När vi kom tillbaka tog jag av utrustningen, mamma ryktade av henne och sen släppte jag ut Regina och tog in Lilja. . Jag har länge varit sugen på att rida ut, men då jag vet att hon är otroligt jobbig att rida ut på själv har jag mest velat rida med andra. Men i lördags bestämde jag mig för att testa rida ut henne ändå, hade mina sporrar för att markera lite mer med skänkeln, vill ju även göra mina ben så mjuka som möjligt. I alla fall så gick det över förväntan. Lilja gillade inte riktigt underlaget på åkrarna som jag måste korsa för att komma ut på rundan och sen gillade hon inte ena gården, som vi red förbi. Men annars så skrittade hon på bra framåt. Travade en del så hon fick göra av med lite mer energi och sen tog jag en liten lugn galopp i tre punks sits, innan jag skrittade av hemåt. Ett basic pass, men då jag ibland har problem med att hon inte alltid vill bjuda på helt framåt så är detta ett väldigt positivt pass. Mitt mål är att rida ut så mycket som möjligt med henne och sen ta med energin utifrån in i paddock/ridhus. I alla fall så kändes det väldigt bra då det inte var en enda gång hon verkligen protesterade och ville vända. Nöjd, äntligen kan det kanske bli kul igen!

Likes

Comments

Jag glömde att skriva om torsdagens körning i föregående inlägg, där jag körde Mon Petite en av mina favoriter. Han var väldigt pigg och framåt som alltid. Vi började med att värma upp innan vi skulle köra precision.s banan. När vi väl började köra banan ville han gärna gå på i sitt eget tempo, vilket i hans fall blir väldigt fort. Skulle bryta av han en gång men det ville inte han så blev lite sur på han. Var tvungen att bryta av han för att han skulle lugna ner sig och han skulle hänga med mentalt och fysiskt. Men sen när vi kom i mål fick han beröm. Så första rundan gick inte alls bra. Sen körde jag en gång till och det gick betydligt bättre och den rundan är jag faktiskt väldigt nöjd över, då vissa vägar var korta och konerna stod närmare varandra än innan. Dessutom är Moppe ingen bra precision häst tydligen vad jag hörde, i alla fall så var han svår att köra precision med. Men jag tyckte inte det var något fel på han, bara en utmaning som passar bättre för mig. Då jag annars inte tycker kör lektionerna ger mig något och då blir det automatiskt mycket tråkigare.


Likes

Comments

Den 29 januari tror jag det var red jag igenom Lilja som var pigg men otroligt fin ändå och sen avslutade jag passet med att rida ut en runda med ägaren och Regina. Jag tränade rätt mycket på att hon skulle följa mig, slappna av och vara mjuk. Fick inte igenom henne helt, men hon var framme för skänkeln hela tiden och förstod vad jag menade när jag bara släppte inner tygeln och höll på ytter och det jag menar med det är att hon ska följa ytter och lita, ta stöd och ställa sig lite lätt utåt.

Den 30 red jag en skimmel valack vid namn Ceydido, det var första gången jag red honom, men jag tyckte faktiskt att jag hittade honom väldigt bra. Speciellt i galoppen kunde jag sitta tillbaka honom och få honom rund och med mig. Vi tränade väldigt mycket på sitsen, få hästarna jämna mellan skänklarna och tyglarna och sen red vi på volterna där vi tränade på att sitta ner. En häst jag fastnade för ändå.

Den 31 körde jag och min kompis Saffran ett litet och nätt sto, men som var rätt pigg och glad. Gillade inte henne jätte mycket, men en helt okej häst att köra ut på i alla fall.

Där efter hade vi ridning med bommar och då red jag Helios, en 6 årig valack. Han var pigg, taggad och allmänt rolig att rida, dock så gillade han inte att stå still. Hittade inte han alls i skritten eller traven först, men efter att vi hade galopperat fram så gick det betydligt bättre och han lyssnade på mig. Första hästen jag fick till både 3 punkts och 2 punkts sitsen.

På torsdagen körde jag Remington i precisionen och det gick helt okej körde inte på något, utan hade mest problem med att han var lite vinglig och inte hade ett jämnt tempo.

I måndags så somnade jag på bussen och sen när jag vaknade så såg jag att det snöade och sen har det snöat till i onsdags innan det av stannade. Amigo råkade till och med gå ner i ett dike och hamna under all snö och sen hoppar han fram när han ska gå, så söt är han.

I alla fall så hoppade vi i måndags och jag hoppade Hickory, då jag hade sagt till vår tränare att jag var osäker på hoppningen. Vi hoppade i alla fall 5,5 som gick jättebra. Under uppvärmningen gick det inte jättebra då jag inte hittade sitsarna så bra. Men under själva hoppningen så gjorde jag bara ett misstag och det var att titta ner på den första bommen, men annars gick det bra och han hoppade helt perfekt.

I tisdags red jag Ruzzin och visst hon var väldigt pigg och på i början och jag klarade inte av henne så bra. Men när jag väl fick henne i det tempo jag ville ha så gick det jättebra. När vi började med galoppen provade jag att stå upp men det gick inte så bra, så i den andra galoppen satt jag ner och det gick det betydligt bättre. Sen red vi på volterna där vi tränade på att minska volten och öka den, vi tränade även på att flytta ut och in med den sidförande skänkeln. Vi galopperade även på volten och det var först då jag verkligen blev nöjd med henne. Det gjorde vi två gånger i båda varven och mellan första och andra gången red vi ett varv på fyrkanten. Som avslutning red vi upp på kvartslinjen och sen sidförande rörelse ut på fyrkant spåret i trav. Har aldrig gjort det innan så för att vara första gången gick det strålande. När vi travade av hästarna fick jag dessutom Ruzzin i en fin lugn avslappnad joggings trav, så nöjd över henne.

Annars har det väl inte heller hänt så mycket, har inte ridit Lilja sedan den 29 Januari och vill inte heller, känns som jag inte klarar av att rida eller utveckla henne och blir bara så deppig när jag har ridit henne för jag ser inte det som går bra längre. Utan bara att jag inte kan något och ja...

Annars har det inte hänt mer än att det har varit traktorvecka på Bollerup, vilket betyder att dem som vill och har egna traktorer har kört till Tomelilla i tisdags för att vissa upp dem och sen i torsdags så körde dem till Ystad.

Likes

Comments