Hej! Det var länge sen, vet att jag inte har skrivit på åratal typ men det har varit mycket på sistone. Som nu till exempel har jag fått ett virus i hjärnan som gör så att jag glömmer saker. Så jag frågar samma saker hela tiden det är jättejobbigt! Så nu är jag i Lund igen och får virus medicin. Lite bättre har det blivit med minnet men det tar tid som läkaren säger.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I söndags så mådde jag väldigt dåligt till och med hela natten. Jag spydde,hade feber och sprängande huvudvärk. Så var tvungen att ta en ambulans eftersom man kommer fram fortare. Sen så blev jag kvar hela veckan tills idag som jag fick permission till 21:00. Jag får både antibiotika smärtstillande och svampmedicin. Det suger verkligen för jag kom typ precis hem sen hann jag inte ens vara hemma mer än två dagar innan jag måste till sjukhuset igen, istället för att vara hemma en hel vecka och bara njuta av hemma miljön. Jag hoppas jag blir av med den här förbannade huvudvärken osv.
Puss o kram

Likes

Comments

Som ni kanske vet så har jag haft fin besök av min bästa vän Agnes igår och inatt. Det var jättekul att få träffa henne efter 2 månader! Vi åt kinamat och tända ljus och mys framför tv efter maten. Tända ljus massa frukt, dipp och chips. Min fredag har varit underbar. Saknar henne redan :( utan henne är jag ingenting, det har alltid varit Ida och Agnes och Hon har hjälpt mig att gå igenom mycket. Är så tacksam att jag just har henne som min vän älskar dig Agnes.

Just nu ligger jag nyduschad i sängen och vilar eftersom jag har ont i huvudet och sen var jag snäll att städa hel nedervåningen dammsuga skura golvet och tog hand om disken så för kärna lite vila. Det är lördag och då har mamma köpt kex och brieost som är himmelskt! Till melodifestivalen är inte så inblandad i det men tycker det är mysigt för då samlas hela familjen framför tv och myser.
Puss o kramLikes

Comments

Hade feber inatt och ont i kroppen, nej tänkte jag nu får jag åka in till Kalmar sjukhus och bli inlagd. Jag skulle ändå till sjukan idag för en speciell medicin för svamp i kroppen som jag får tre gånger i veckan. Tog prover och va nästan helt säker på att jag skulle vara tvungen att stanna för antibiotika och jag som precis fick komma hem. Men som tur va var mina prover så pass bra så att jag kunde ta penselin i tabletter i 10 dagar, kanon! För var rädd att jag skulle få stanna och missa ännu en helg med min efterlängtade vän Agnes som inte kunde förra helgen. Men nu kan jag om allt är bra med Agnes ,träffa henne på fredag som planerat. Nu ska jag bara lata mig framför tv har lite ont i kroppen fortfarande och huvudet.
Puss o kram

Likes

Comments

Jag har varit hemma över helgen och det var störts skönt!! Fick äntligen sova i min underbara säng och träffa några man har saknat så ohört mycket! Min lilla kompis där hemma har saknat mig hon har inte fått tillräckligt med kärlek tyckte hon så hon är på mig hela tiden min katt alltså hah men tyvärr så kan jag inte ge henne kärlek eftersom jag inte får vara bland djur för bakterie osv likadant med folksamlingar. Det är väl det som jag tycker är jobbigaste just nu att jag inte får gå in någonstans där det mycket folk och inte hos andras hem på jätte länge. Men för det mesta funkar det bra.
Jag åkte tillbaka till Lund igen igår för jag skulle göra en benmärgsprov och få medicin i ryggen idag. Jag blev sövd och jag hatar det! Men allt gick bra har inte alls ont i ryggen så läkaren prickade nog rätt direkt. Nu ligger jag i sängen på Ronald och bara väntar tills imorgon då jag får åka hem! Jag får komma hem helt och hållet med bara varannan vecka åka hit till Lund, känns helt underbart! Som sagt så säger läkaren att det fortfarande är tidigt efter transplationen så jag får vara försiktig för mitt immunförsvar är inte så starkt än. Aja jag är så glad att jag har klarat ruta 1 och 2, nu är det bara 3 som är återhämtning och det gör jag bäst med mina underbara nära och kära hemma. P.s. Förlåt för jag inte har skrivit på ett tag.
Puss o kram

Likes

Comments

Äntligen fick jag komma hem även om det bara är en kort varsel åker igen till Lund på söndag. För sövning och stick i ryggen (benmärgsprov) som är på måndag. sen får jag åka hem på tisdag helt. Kan inte förstå att jag nästan är klar med detta! Helt underbart, längtar så mycket till jag får börja leva igen.
Det bästa med att komma hem nu är såklart att komma hem men att få sova i min underbara stora Goa säng! Just nu ligger jag nyduschad och njuter i min nybäddade säng med lilla syster, tv på såklart, riktigt mysigt har vi. Detta har jag längtat efter. Puss o kram på er!

Likes

Comments

Nu har det gått över en månad sen transplationen, Det ser fortfarande jättebra ut. Nu är det sportlov och jag har kusinen och lillasyster här och det funkar bra det blir lite mer skratt osv då. Planen nu är att få åka hem snart och läkaren tycker att allt är så pass fint att jag kan åka hem snart! Jag saknar alla där hemma i Småland så himla jävla mycket. Sen ska det bli så skönt att få sova hur länge jag vill i min säng! Sen får jag inte glömma min efterlängtade underbara bästa fina vän Agnes som jag saknar så det gör ont men snart ses vi!
Puss o kram

Likes

Comments

Hej det var inte igår, förlåt. Men iallafall så börjar jag mår bra och blir piggare för varje dag! Idag kom läkaren in och var så glad och nöjd. Eftersom ett speciellt prov som visar hur mycket av mamma celler jag har i min kropp och det var jätte positivt! 100% är mamma celler! Vilken lättnad en stor klump i magen släppte! Med allt positivt blir jag positiv :)
Det enda som är lite dåligt det är maten, har svårt att äta och har gått ner 6-7 kilo men jag kämpar på åt upp en halv liten hamburgare.
Vi har fått börja sova på Ronald, äntligen så får jag sova! Så vi behöver bara gå upp på morgon och lämnar prover på sjukan sen är jag fri resten av dagen jippi! Jag var så pass pigg så jag körde mamma i rullstol haha så fula men kul var det vi skrattade så hah! Mamma är bäst hihi.

Snart är det sportlov, och det blir ingen vanlig vecka eftersom min efterlängtade lillasyster Lisa och min kusin erica kommer med tåget på lördag och stannar hela veckan sen förhoppningsvis får mamma och jag åka hem med dem! Längtar så jävla mycket! Behöver lite skratt!
Det var länge sen jag kände såhär :)
Puss o kram

Likes

Comments

Efter två hela veckor isolering är jag äntligen fri. Jag längtar så mycket till att få åka hem,kan tänka mig att vi åker hem om 2-3 veckor. Just nu är jag på Roland på parmiss till halv 10. Känns jätte skönt att allt har gått jätte fint och att detta äntligen är över efter allt skit som jag har gått igenom,tre jävla gånger usch nu är det över! Det känns som det var igen som jag blev isolerad, kan inte fatta allt detta! Men jag! Jag vann över cancern och kommer förbli frisk nu så jag kan börja leva, Fuck cancer!
Jag längtar till er alla där hemma, men snart kommer jag hem och då blir ni aldrig av med mig hihi. Jag är så glad.
Puss och kram


Likes

Comments

Jag ligger i sängen hela dagarna och har ont. Har ont i halsen och munnen, så har svårt att svälja och äta mat. Har inte ätit redig mat bara hallon kräm på 3-4 dagar. Eftersom cellgifterna som jag har fått har förstört mina slemhinnor och hela munnen består av slemhinnor. Jag får morfin i dropp hela tiden men i en liten dos och som går in sakta. Det hjälper min smärta i hals, bröst och mun ganska bra. Läkaren tror att jag bara kommer få ha det såhär i några få dagar till. Jag lovar den dagen då jag känner att jag kan äta osv då jävlar ska jag trycka i mig mat! En fet köttbit, MUMS!
Har även en smärta som inte går att "bota" eftersom den smärta sitter långt långt in i mitt lilla hjärta där alla jag älskar och saknar så otroligt mycket finns. Den som jag saknar mest är min lilla syster Lisa som ligger hemma och har hög feber, har gjort ett halsband och öronhängen till henne som jag ska skicka på posten då blir hon nog lite piggare och glad. Saknar såklart alla nära och kära också! Längtar så tills jag får börja träffa alla igen!
Puss o kram

Likes

Comments